• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ?

asiawatcher

New member
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 15-ΜΕΡΟ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΙΑ 2 ΝΥΧΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ + ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ/ΕΙΧΕ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΑΥΤΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ? Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΥΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 

nex

New member
Πριν φύγεις από Τρίπολη υποθέτω σου δώσανε κάποια τηλέφωνα ανάγκης. Πάρε λοιπόν τηλέφωνο και ρώτα τι θα γίνει. Το φύλλο πορείας για την πρώτη σου μονάδα θα το πάρεις από κει (μάλιστα θα πας απευθείας από Τρίπολη, με δικά τους μέσα) οπότε αν είναι απολύτως απαραίτητο ίσως θα πρέπει να γίνει κάποιος διακανονισμός.

Φάνης
 
Top