• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ba8moi sto strato

George84

New member
[quote author="nikolnik"]kalimera
me poia kritiria pernei kapoios ba8mo (dekaneas,loxias ktl)sto strato?[/quote]
Με κανένα. Απλά επιλέγουν κάποιους προφανώς στην τύχη και τους στέλνουν ΛΥΒ, για εκπαίδευση. Στο τέλος της εκπαίδευσης τους δίνουν το δεκανόσημο. Έχει να κάνει λογικά με τις ανάγκες της μονάδας. Αλλά δεν μπορείς να ξέρεις.
Κατ' αρχήν ο έφεδρος λοχίας έχει καταργηθεί. Μόνο έφεδρος δεκανέας μπορείς να γίνεις, που είναι κατώτερος κι από ΕΠ.ΟΠ., λίγο ανώτερος από απλούς φαντάρους, οπότε δεν έχει σχεδόν καμία διαφορά.
Τιμητικά μπορεί κάποιος να πάρει το βαθμο του υποδεκανέα, αν με διάφορους τρόπους συνεισφέρει στη μονάδα και κερδίσει τη συμπάθεια του διοικητή. Το συγκεκριμένο όμως δεν μετράει απολύτως πουθενά. Ίσα ίσα που σε κοροϊδεύουνε κιόλας.
 

tethoras

New member
ΛΥΒ πας είτε λόγω ειδικότητας, έιτε απο επιλογή στην τύχη και βγαίνεις έφεδρος δεκανέας.Είσαι ανώτερος απο τους στρατιώτες και τους ΕΠ.ΟΠ./ΟΒΑ στρατιώτες.Τυπικά σαν υπαξιωματικός μπορείς να κατευθύνεις τις δραστηριότητες των στρατιωτών και να βγάζεις αναφερόμενους.Στην πράξη δεν ισχύει τίποτα απο όλα αυτά.
 
Top