• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΧΑΡΤΙ ΜΕΤΑΤΑΞΗΣ....ΠΟΤΕ?

devilix

New member
Λοιπόν εγώ σήμερα μετά από αρκετά τηλεφωνήματα τους βρήκα και μου είπαν ότι έγινε η μετάταξη για ναυτικό κι αν θέλω να περάσω από εκεί να πάρω το νέο χαρτί!! Οπότε με ένα τηλέφωνο στο στρατολογικό σας γραφείο θα σας φύγει οποιοδήποτε άγχος <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
Λοιπόν παιδιά, τα λέμε στο Παλάσκα/Πόρο!!
 

ppanos

New member
[quote author="devilix"]Λοιπόν εγώ σήμερα μετά από αρκετά τηλεφωνήματα τους βρήκα και μου είπαν ότι έγινε η μετάταξη για ναυτικό κι αν θέλω να περάσω από εκεί να πάρω το νέο χαρτί!! Οπότε με ένα τηλέφωνο στο στρατολογικό σας γραφείο θα σας φύγει οποιοδήποτε άγχος <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
Λοιπόν παιδιά, τα λέμε στο Παλάσκα/Πόρο!![/quote]
Μια από τα ίδια.τους είπα το όνομα μου και μου είπαν οτι το χαρτί για το ναυτικό είναι εκεί και να πάω την πέμπτη να το πάρω.
 

koniman

New member
Σημερα μιλησα και εγω με ρουφ και ολα πηγαν ευτυχως καλα.
Δινουμε ραντεβου πολεμικο ναυτικο την επομενη βδομαδα.
οποιος θελει ας στειλει πμ. να γνωριστουμε οσοι ειμαστε εδω.
καλη επιτυχια σε ολους παλικαρια και να περασουμε καλα.

Υ.Γ. Τελικα δεν ειχε καμια σημασια που ηταν το πιστοποιητικο Α απλη φωτοτυπια..χεχε <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
 

loualoua

New member
με ειδοποιησε σημερα στις 12 το βυσμα μου οτι η μεταταξη εγινε και να παω απο πεμπτη στη στρατολογια να παρω το νεο χαρτι το καλο.στην στρατολογια σημερα που πηρα η μεταταξη φαινεται οτι δεν εχει γινει.αρα η συνεχιζονται ακομα οι υπογραφες η δεν δεν τις εχουν στειλει ολες στη στρατολογια.
 

gataki

New member
Λοιπόν παιδιά πήγα 12:30 στο στρατολογικό γραφείο τους λέω για μετάταξη? μου λένε στο 4 γραφείο. Μπαίνω μέσα, μου λένε για ΠΑ? λέω ναι. Το όνομά σας και ταυτότητα. Μου δίνουν το μαγικό χαρτάκι που λέει 124 ΠΒΕ. Ευχαριστώ λέω και φεύγω.

Άρα τα λέμε μέσα!!!
 

Jon tinis

New member
και εμένα με έχουν ζώσει τα φίδια σιγά-σιγά! Πήρα σήμερα τηλέφωνο και δεν είχε έρθει το χαρτί για ΠΝ. Ελπίζω να έρχονται χαρτιά και πιο μετά... ούτε στις πανελλαδικές τέτοιο άγχος (καλά, τα παραλέω αλλά έχει την φάση του <!-- s:p -->:p<!-- s:p --> )
 

Batigoal

New member
Μου είχε πει το βύσμα να περάσω τετάρτη-πέμπτη από στρατολογία να πάρω το χαρτί της μετάταξης και είπε ότι θα σε πάρουν λογικά και τηλέφωνο!

Δεν πήραν χθες Δευτέρα ούτε σήμερα Τρίτη και πέρασα μια βόλτα,του λέω εκεί του ανθρώπου για το χαρτί της μετάταξης,με ρώτησε όνομα και αν είμαι για ναυτικό έψαξε βρήκε το όνομα μου ,έβαλε μια υπογραφή δίπλα στο όνομα μου και μου είπε να περάσω Πέμπτη!

Αντε να δούμε!Καλή θητεία παίδες
 

ppanos

New member
[quote author="Batigoal"]Μου είχε πει το βύσμα να περάσω τετάρτη-πέμπτη από στρατολογία να πάρω το χαρτί της μετάταξης και είπε ότι θα σε πάρουν λογικά και τηλέφωνο!

Δεν πήραν χθες Δευτέρα ούτε σήμερα Τρίτη και πέρασα μια βόλτα,του λέω εκεί του ανθρώπου για το χαρτί της μετάταξης,με ρώτησε όνομα και αν είμαι για ναυτικό έψαξε βρήκε το όνομα μου ,έβαλε μια υπογραφή δίπλα στο όνομα μου και μου είπε να περάσω Πέμπτη!

Αντε να δούμε!Καλή θητεία παίδες[/quote]
Τα ίδια ακριβώς φιλαράκι.Πήγα από εκεί σήμερα με βρήκανε στη λίστα,μπαίνω 7 του μηνός και το χαρτί θα ειναι έτοιμο την πέμπτη.
 

geog

New member
Με πήραν κι εμένα σήμερα τηλέφωνο από τη Στρατολογία και μου είπαν να περάσω την Πέμπτη στις 9.00 από εκεί για να πάρω το νέο χαρτί. Μπαίνω στις 06/11, Πολεμικό Ναυτικό!
 

Focus

New member
Δυστηχώς έμαθα'ότι δεν "έπιασε"η μετάταξη για μένα... <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: --> Οπότε όσοι ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία , μην απελπίζονται:υπάρχει καλή θητεία και στο Στρατό Ξηράς <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->

Καλή συνέχεια σε όλους! <!-- s8) -->8)<!-- s8) -->
 

assistant

New member
Ίσως και να ναι και καλύτερα.
Καλή θητεία εύχομαι!
Μην ξεχνάς ότι η θητεία στο στρατό είναι πραγματική με ό,τι σημαίνει αυτό.
 

devilix

New member
[quote author="Batigoal"]Phra epitelous shmera to xarti ouf!parousiazomai 7/11 KEPAL aderfia! <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
kali thiteia!!!!![/quote]
Έλα ρε φίλε! Μαζί μπαίνουμε <!-- s;) -->;)<!-- s;) --> Θα τα πούμε Παλάσκα!!! Καλή θητεία μας...
 

MK2

New member
Οπως εγραψα και αλλου εμενα ακομα δεν ειναι ετοιμο....Θα ξαναπαω τη δευτερα να το παρω (μαλλον.......)
 

geog

New member
Το πήρα κι εγώ σήμερα στα χέρια μου! Επισήμως πλέον στο Ναυτικό, στις 06/11 παρουσιάζομαι! Άντε, καλή μας θητεία!!! <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
 
Top