• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Δ ΕΣΣΟ 2010 προλαβαίνω?

drapetis

New member
Μάγκες επειδή θέλω να μπω Νοέμβρη και όχι Φλεβάρη για τους δικούς μου λόγους προλαβαίνω δηλαδή άμα πάω και πω ότι έχω προβλήματα κλπ θα με πάρουν η είναι ρίσκο?
 

apolis

New member
Μέχρι 31 Ιουλίου ήταν η προθεσμία για τη Δ' ΕΣΣΟ. Βέβαια πήγαινε στη στρατολογία και ζήτα τους να καταταχτείς το Νοέμβρη και όχι το Φλεβάρη όπως θα γινόταν κανονικά. Πιθανόν να σε δεχτούν.
Να φανταστείς και εγώ εκτός προθεσμιών ήμουν για τη Γ' ΕΣΣΟ, αλλά μια χαρά με πήραν.
 

drapetis

New member
και ο αδερφός τα ίδια άπλα μου είπε οτι κάλο θα είναι να γράψω και 2-3 λογάκια ότι έχω προβλήματα κλπ . άπλα μου είπε άμα είναι full δεν σε δέχονται σε καμιά περίπτωση
 

apolis

New member
Εμένα πάντως δεν με είχαν ρωτήσει γιατί ήθελα να μπω πιο νωρίς, ούτε σημείωσα τίποτα πουθενά. Απλά ο στρατολόγος σημείωσε κάτι με κόκκινο στυλό. Εξάλλου αν θυμάμαι καλά, η αίτηση δεν έχει κάποιο μέρος για σχόλια.
Πάντως ναι, εάν έχουν συμπληρώσει άτομα δεν δέχονται άλλο κόσμο. Τώρα δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά το έχεις καθυστερήσει πολύ και μειώνονται οι πιθανότητές σου, δεν χάνεις τίποτα όμως να δοκιμάσεις.
 
Top