• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Δ/ΓΕΝ

DimDimo

New member
Γεια σε όλους παιδιά! Μετά από ένα 25 ήμερο βασικής εκπαίδευσης στον Πόρο, μου ήρθε μετάθεση για Δ/ΓΕΝ. Η ειδικότητα μου είναι διοικητικών καθηκόντων/ υποστήριξης. Γνωρίζει κανείς τι παίζει πλέον στο πεντάγωνο; Καθημερινές εξόδου και σκ off? Περίπου πόσες και τι υπηρεσίες τον μήνα; Κοιμόμαστε εκεί;
 

miekal33

New member
ναι διοικητικών καθηκόντων/ υποστήριξης. Γνωρίζει κανείς τι παίζει πλέον στο πεντάγωνο; Καθημερινές εξόδου και σκ off? Περίπου πόσες και τι υπηρεσίες τον μήνα; Κοιμόμαστε εκεί;
 

ama2015

New member
καλησπέρα, έχω πάρει μετάθεση για Δ/ΓΕΝ. Η ειδικότητα μου είναι διαχειριστής. Ξέρει κανείς τι παίζει εκεί?
 

psaroykla

New member
δ/γεν διαχειριστης κι εγω

τι να περιμενω ? ποσες ειναι οι εξοδοι ? γενικα θεωρειται καλη υπηρεσια ?
τι διαφερει η εξοδος απο το οφφ ?
 

Νίκος_Ν

New member
Έξοδος: Είσαι μέσα στη μονάδα και βγαίνεις έξω μετά τις 14:30 περίπου.
Off: Δεν πατάς καθόλου στη μονάδα εκείνη την ημέρα. Είσαι έξω.

Παράδειγμα:
Έξοδος: Αν σε παίζει 1-2 εξόδου. Είσαι 1 ημέρα φουλ μέσα και 2 ημέρες βγαίνεις στις 14:30 και ξαναμπαίνεις στις 7 το πρωί.
Off: Αν σε παίζει 20-10 off. Είσαι 20 μέρες φουλ μέσα και 10 συνεχόμενες ημέρες έξω, σπίτι σου, όπου θέλεις.

ΥΓ. Όσοι δεν το έχετε με το πρωινό ξύπνημα και δεν έχετε σοβαρούς λόγους να βγαίνετε μέρα παρά μέρα Αθήνα, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα τα Ναυτικά Παρατηρητήρια στα νησιά. Ξυπνάς ό,τι ώρα θες, αν δεν έχεις πρωινή βάρδια, κάνεις βάρδια δίπλα από εκεί που κοιμάσαι* και έχεις 10 ημέρες το μήνα ολοδικές σου!

*Σκέψου ότι στα Παρατηρητήρια αν έχεις βάρδια στις 7 το πρωί, ξυπνάς 6:40 και είσαι έτοιμος. Και αυτό θα σου τύχει το πολύ 20 φορές στους 8 μήνες! Ενώ αν έχεις θητεία Σαλαμίνα και μένεις Πεντέλη, πρέπει να ξυπνάς κάθε μέρα από τις 5 το πρωί για να'σαι 7 Σαλαμίνα! Τί να την κάνεις την έξοδο μετά; Αφού θα κοιμάσαι όρθιος από το πρωινό ξύπνημα, ενώ θα πρέπει να ξανακοιμηθείς νωρίς για να ξυπνήσεις και πάλι από τις 5!
 
Top