• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Δ'2008

ygeionomikarios

New member
Αν δηλώσεις ότι έχεις πλατυποδία θα σε παραπέμψουν σε ορθοπεδικό ο οποίος θα κρίνει το Ι σου. Αν η πλατυποδία σου είναι σοβαρή τότε θα σε κρίνουν Ι3 άοπλο και πιθανότατα θα είσαι ελεύθερος αρβυλών για όλη τη θητεία (θα φοράς δηλαδή αθλητικά). Σε κάθε περίπτωση είναι θέμα του ορθοπεδικού που θα σε εξετάσει στο στρατιωτικό νοσοκομείο. Πάντως αν δεν είναι τόσο έντονο το πρόβλημα σου θα κάνεις θητεία με τα κανονικά άρβυλα που έχουν όλοι οι φαντάροι. Ειδικά άρβυλα δεν προβλέπονται.
 

little_pony

New member
γεια σας παιδια..να ρωτησω, στο πρώτο επισκεπτήριο μπορούν να σου φέρουν οτιδήποτε χωρίς να σε ψάξουν οι ανώτεροι? ο φίλος μου είναι σμηνίτης και στο θάλαμο του ο καθένας λέει ότι θέλει πάνω στο θέμα..ευχαριστώ..
 

lostnik

New member
Οι γονείς του μπορούν να του φέρουν οτιδήποτε χωρίς τον παραμικρό έλεγχο. Το θέμα είναι ότι πιθανότατα θα γίνει στον ίδιο έλεγχος πριν επιστρέψει στο θάλαμο. Δεν θα του αδειάσουν όμως όλο τον σάκο όπως όταν μπήκε την πρώτη μέρα, αλλά θα κάνουν ένα ψιλοψάξιμο.

Εμένα πχ με άφησαν να περάσω sleeping bag, ενώ την πρώτη μέρα σε κάποιους τα έπαιρναν.
Φυσικά παίζει ρόλο πόσο ψίρας θα είναι ο υπαξιωματικός που θα κάνει τον έλεγχο.
 

PbVGyTm

New member
Εξαρτάται πάντα από τον διμοιρήτη -συνήθως- που κάνει τον έλεγχο. Εμείς είχαμε μια γλυκουλίτσα και μας άφησε να περάσουμε μωρομάντηλα κτλ. Αυτά στο 2ο, στο πρώτο ήταν χύμα! Είναι πολύ ρευστά γενικά τα πράγματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πριν το επισκεπτήριο θα τους πούνε "Θα σας αδειάσουμε τα πάντα.", "Μη μπείτε στον κόπο να βάλετε τίποτα απαγορευμένο μέσα γιατί θα το βρούμε.", κτλ. Τα γνωστά ψαρωτικά.
 

robotech_

New member
Μάγκες τι κάνετε.
Πως περάσατε?Εγώ πολύ καλά.
3η Μοίρα ήμουνα.
Την πρώτη βδομάδα μπορώ να πω ότι τρέξαμε αρκετά.Και ειδικά τη μέρα που είπε ο Λυμπέρης ότι θα έχουμε μόνο ένα επισκεπτήριο σε όλη τη βασική κατέρρευσα.
Οι 2 τελευταίες εβδομάδες πέρασαν σφαίρα.
Πολύς χαβαλές με τους υπόλοιπους.
Χθες βράδυ έγινε χαμός με τις μεταβολές στις μοίρες.
Μπορώ να πω πως η 3η στο τέλος μαμησε και 2η και 1η.Είπαμε τον εθνικό ύμνο πιο δυνατά από κάθε άλλο βράδυ.
Για πείτε τις εντυπώσεις σας.
 
έτσι έτσι η τρίτη!! και όταν ήμουνα εγώ τους μαμούσαμε πάντα, οι πιο μάγκες στη τρίτη <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
Λιολίτσας(μορφή) και τα μυαλά στα κάγκελα! θυμάμαι μας έλεγε: πάντα top gun ήμασταν η τρίτη μοίρα μη σπάσετε τη παράδοση χαχαχα πολύ γέλιο μεταβολές και τους ξεμου_ιάζαμε
 

robotech_

New member
πήγαμε για φωτό με το μοίραρχο στο τέλος και μας λεει αντε ρε φύγετε να πάτε στις γκομενές σας τώρα...
 
χαχαχα τι μου θύμισες...όταν γυρίσαμε Τρίπολη μετά την άδεια ορκωμοσίας και μαζεύτηκε η διμοιρία μας, λέει ο διμοιρίτης μας: όσοι μαμίσανε στην άδεια ένα βήμα μπροστά!
πλάκα είχε στη τρίπολη
 

magicoulis

New member
kalhspera se olh thn D Esso kai kalh thiteia. Den einai tipota pragmatika kai tha to deite.

Stelnw mail apo skopia apo to GEA ka8ws sas perimenoume me laxtara gia na kanoume xristougenna kai prwtoxronia epitelous spitia mas. H katastash exei beltiw8ei arketa alla apla den thn paleuoume allo (20 meres emeinan / A'08).

Enas sminitis apo thn Moira GEA...
 

dnik

New member
παιδιά γειά σας και απο μένα... 2η μοίρα! Χαμός έγινε στη σειρά μας πολύ φυλακή ρε παιδάκι μου τουλάχιστον στην 2η μοίρα. Καλά πολύ γέλιο γενικά στους θαλάμους οι δοιμιρίτες τέλειοι... εκτός απο την αρχή που σου έσπαζαν τα νεύρα!!! χαχα

Πάντως η ορκμωμοσία δεν μου άρεσε καθόλου ούτε φωνή βγάλαμε και η δοιμιρία επιδείξεων μαύρα χάλια... Που να πάρουμε 12-15 μέρες που λέγανε.. <!-- s:shock: -->:shock:<!-- s:shock: --> (ασε που μας κάνανε και σαμποτάζ στις μεταβολές όταν φωνάζαμε 2ηηηηη)
 

AcerMan

New member
Και ναι ειναι γεγονος !!!!!

Η ορκομοσια εγινε τελικα 5/12 οπως μας ειχαν πει κατα την εισοδο μας...

3η Μ.Ε.Ν εδω <!-- s:p -->:p<!-- s:p --> <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->

Τα πραγματα ηταν απελπιστικα βαρετα μπορω να πω <!-- s:cry: -->:cry:<!-- s:cry: --> <!-- s:cry: -->:cry:<!-- s:cry: -->
Παντος μεσα στους θαλαμους ειχε πολυυυυυυυυυυυυυ χαβαλε <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> Εμας τα μονα φ που πεσανε ηταν κατα την επιθεωριση του μοιραρχου. Που και αυτα αποτι καταλαβα ουτε τα μισα δν γραφτηκαν <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool -->

Η ορκομοσια ηταν καλουτσικη... Αλλα τουλαχιστον πηραμε ενα 10ημερο αδειουμπα <!-- s:mrgreen: -->:mrgreen:<!-- s:mrgreen: -->
Αντε να τελειωνουμε με την Τριπολη να παμε στις μοναδες μας <!-- s:bravo -->:bravo<!-- s:bravo -->
 

dnik

New member
εγώ άκουσα για 2200-2300 άτομα... Πάρα πολλά! Η επόμενη δεν πιστεύω να έχει πολλά η Α 09
 

AcerMan

New member
Απο οτι εχω μαθει ημασταν δυο χιλιαδες εκατον κατι ατομα... <!-- s:slap -->:slap<!-- s:slap --> <!-- s:slap -->:slap<!-- s:slap -->

Και απο αυτους ζητημα τα 300 ατομα να τους ηρθε πρωτο χαρτι για Π.Α. <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->

Οτι και να ειναι παντως τελειωσε η βασικη και τωρα μενει να παρουμε τις μεταθεσεις <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool -->

Καλη μας θητεια παιδες <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: -->
Μηνες ειναι θα περασουν οπως ελεγε και η μαλακια που μας εδωσαν εξω απο το στρατοπεδο.... <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool -->
 

dnik

New member
παιδιά έμαθε κανένας απο σας απο το βύσμα την μετάθεση του? Μήπως έχω αργίσει να το μάθω? Αποτι άκουσα μέσα στο στρατόπεδο οι μεταθέσεις έχουν βγεί στην στρατολογία... η ράδιο αρβύλα?
 

kthom

New member
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΙΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ Η ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ... ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΠΕΜΠΤΗ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑΣ... ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ, ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΖΟΡΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 4-5 ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΕΓΕΙΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ!!! ΤΟΣΟ ΓΕΛΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!
 

mamis

New member
Συνάδελφοι καλημέρα!Όταν λέτε οτι μάθατε την ειδικότητα και την μετάθεση την μάθατε απο το βύσμα σας (δηλαδή σας είπε οτι όλα εντάξει) ή έχουν βγεί επίσημα στην στρατολογία και απλά δεν μας τα έχουν ανακοινώσει και θα μας τα ανακοινώσουν όταν επιστρέψουμε Τρίπολη?Ας απαντήσει μόνο όποιος ξέρει σίγουρα...Καλή μας θητεία συνάδελφοι!!! <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
 

kthom

New member
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Η ΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΣΜΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ... ΕΠΙΣΙΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ. ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ, ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ!
 
Top