• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΔΕΑ ΤΘ ή ΔΕΑ Οικονομικού?

kleo

New member
Γεια σας!

Ο φίλος μου μπήκε στις 11/11 ΤΘ Αυλώνας και έδωσε όλα τα τεστ για να γίνει ΔΕΑ. Η ερώτηση μου είναι ότι επειδή έχει και πτυχίο Οικονομικού, υποτίθεται ότι μπορεί να πάει ΔΕΑ Οικονομικού στην Κρήτη ή οπωσδήποτε να γίνει ΔΕΑ ΤΘ?
Αν ναι πρέπει να το δηλώσει σε κάποιον ανώτερό του στην Αυλώνα ότι θέλει ΔΕΑ Οικονομικού (το οποίο βέβαια ανήκει στο Πεζικό και είναι πιο εύκολο από τα ΔΕΑ ΤΘ)?
Ή έχει να κάνει με το αν υπάρχουν κενές θέσεις στο ΔΕΑ Οικονομικού για να τον πάρουν εκεί?
Παίζει ρόλο το βύσμα, γιατί δεν έχουμε κανέναν?

Σας παρακαλώ διαφωτίστε με.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

Teo83

New member
Από ό'τι γνωρίζω από τη στιγμή που κάποιος μπήκε Αυλώνα ανήκει στο Όπλο των Τεθωρακισμένων. Μετατάξεις από ένα Όπλο (πχ Τεθωρακισμένα) σε άλλο Όπλο ή Σώμα (Πεζικό ή Οικονομικό) προβλέπονται μόνο σε όσους κόβονται από ή επιθυμούν να υπηρετήσουν στις Ειδικές Δυνάμεις. Αυτά...Πες του να ρωτήσει βέβαια εκεί, δεν χάνει κάτι.

Αν και βέβαια αυτό που θέλει νομίζω πως γίνεται μόνο με ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ βύσμα (για να μην πω πολύπριζο...)
 

kleo

New member
Σε ευχαριστώ πολύ δυστυχώς μου είπες αυτό που φοβόμουν,τώρα την Παρασκευή θα δούμε που θα βγουν τα απιτελέσματα για το εάν τον πήραν ΔΕΑ ή όχι και που.
 
Top