• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

DELETED

periplanwmenos

New member
e koita uparxoun tropoi gia enan giwta na parakampsei tis duskolies.

egw den imoun giwtas......
alla... eixa brei tropous na loufarw....
pou den ekana pote mageireio kai sxedon kamia aggareia.



an kapios exei asthma... kai dei de tin paleuei....
einai aplo
as kanei mia pseutiki lipothumia.

tha tous piasei kruos idrwtas tous aksiwmatikous.. pou de tha ksanatolmisoun na ton ksanabaloun aggareia.

emeis sti seira mou eixame enan tupo
pou den itan busma....
alla eixe panw tou 3 diaforetika iatrika xartia....
pseutika kai ta 3....
to ena kai kala oti eixe allergia
to allo oti eixe duskoiliotita

to allo oti zalizotan....
kathe fora pou itan gia aggareia apla edeixne ki allo xarti <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->

an twra tou poun tou dikou sou oti xanei tin propaideusi...
e as ksanarthei me tin alli esso
ki as kanei ta idia...
stis 4 i 5 anaboles esso... apalassesai mai kai kali
tha kanei diladi mazemenes ante to polu 15 meres <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->

gia ola uparxei lusi
stin ellada zoume stin xwra tis loufas.

ponhria thelei <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->

parolo pou exw apoluthei... opoios thelei kolpa gia loufa.....
tou ta lew euxaristws.....

ektos an exei milisei enantion mou sto forum.. opote
stin periptwsi auti
tha ton xrewsw 10 eurw to kolpo
<!-- s:p -->:p<!-- s:p -->

(plaka kanw)
isws kai oxi

xaxax
 

nautikos22

New member
filarako den thelo na mi se pistepso,alla sti dikia mou seira 06d oi giotades perasane kalitera apo tous allous!kanena aggareies,alla ligoteres kai elafriteres apo tous allous kai eixan avantaz polla!to oti den kanoun parelasei to ksero kai kanoun aggareies,alla kai alloi kanoun aggareies mazi tous pou kovontai apo tin parelasi kai kanoun ta varia eno oi giotades goping!Min ta kaneis tragika ta pragmata giati tha agxoneis atoma xoris logo!den nomizo na allaksane toso ta pragmata
 

periplanwmenos

New member
pantws na poume kai tou strabou to dikio......
mporei o filos sou pou itan giwtas na epikse ligo ston poro.....
alla gia fantasou na itan palaska!!!!!!!!

ekei an ekane propaideusi...
mporei kai na barage kamia apopeira autoktonias....
an eixe toso problima ston poro oso mou les.

diladi o poros se sxesi me to kepal
einai paradeisos.....

kepal = living hell <!-- s8) -->8)<!-- s8) -->

opote mi ta iswpedwnoume ola.

ok isws ston poro merikoi epiksan pio polu apo tous allous...
kai giwtades...
alla rwta ki autous pou itan kepal
apla yparxoun kai xeirotera na kses <!-- s:idea: -->:idea:<!-- s:idea: -->
 
Αγαπητή συμπάσχουσα,

Πριν απ’ όλα και πάνω απ’ όλα είναι πολύ συγκινητικό που η σκέψη σου και η ψυχή σου βρίσκονται αυτή τη στιγμή κοντά στον άνθρωπό σου που τώρα είναι μακριά σου και κάνει προπαίδευση στον Πόρο. Είναι επίσης πολύ συγκινητικό και αξιέπαινο το ότι γίνεσαι η φωνή του που τώρα δεν μπορεί να έχει. Για όλα αυτά σου αξίζουν τα ειλικρινή συγχαρητήρια όλων μας γιατί δείχνεις μια συμπεριφορά που δεν συναντά κανείς εύκολα στις μέρες μας και είναι πράγματι τυχερός ο άνθρωπος που σ’ έχει δίπλα του.

Κατ’ αρχάς για να συστηθούμε: είμαι ένας από αυτούς που έγραψα ότι στον Πόρο υπάρχει απόλυτος σεβασμός στους Γιωτάδες και εμμένω στην άποψή μου στο βαθμό που είμαι σε θέση να γνωρίζω την Διοίκηση του Κ.Ε. Πόρος από την προπαίδευση που έζησα και από όσα έμαθα στη συνέχεια από στενούς μου φίλους. Δεν θα πω ότι λες ψέματα, αντιθέτως έχεις κάθε δικαίωμα να καταγγέλλεις ό,τι στραβό νομίζεις ότι υπάρχει γύρω σου, θα σου πω όμως ότι είσαι υπερβολική σε όσα λες, κυρίως όμως θα σου πω ότι βιάζεσαι πάρα πολύ να κρίνεις καταστάσεις που δεν έχουν ακόμη συμβεί.

Καταρχήν ισχύει αυτό που λες ότι οι Γιωτάδες και όσοι τελικά από τους υπόλοιπους δεν θα παρελάσουν, το τελευταίο διάστημα θα είναι κατά βάση επιφορτισμένοι με τις αγγαρείες του στρατοπέδου. Σκέψου όμως ότι όλοι αυτοί αθροιστικά είναι πολύ περισσότεροι από 500 άτομα και οι αγγαρείες με τις οποίες έχουν επιφορτιστεί (καθαρισμούς 3 κτιρίων και μαγειρεία) είναι δουλειές που μπορούν να γίνουν και από 100 άτομα. Άρα υπάρχουν τουλάχιστον υπερδιπλάσια εργατικά χέρια απ’ όσα απαιτούνται, συνεπώς ο καταμερισμός εργασίας είναι τέτοιος, ώστε να είναι όλοι ξεκούραστοι. Από’ κει και πέρα, θα πρέπει να περιμένεις να δεις τι αντιμετώπιση θα έχει ο φίλος σου στη μονάδα που θα παρουσιαστεί και τι είδους εργασίες θα κάνει εκεί, και μετά, κάνοντας την σύγκριση, να πεις αν υπάρχει ή όχι στον Πόρο σεβασμός στους Γιωτάδες.

Η μεγαλύτερη όμως ανακρίβεια την οποία γράφεις είναι για τον καθαρισμό του στρατοπέδου τη μέρα της ορκωμοσίας. Ο καθαρισμός του στρατοπέδου τη μέρα εκείνη γίνεται πριν την ορκωμοσία από έναν λόχο ή ενδεχομένως κάποιες διμοιρίες που βάσει προγράμματος θα είναι επιφορτισμένες με τη δουλειά αυτή. Οι προπαιδευόμενοι ναύτες, λοιπόν, εκείνοι θα ξυπνήσουν τη μέρα αυτή μία με μιάμιση ώρα νωρίτερα απ’ τους υπόλοιπους και θα καθαρίσουν το στρατόπεδο. Στη συνέχεια θα γίνει η ορκωμοσία και όλοι μαζί οι ναύτες αφού πάρουν ανά χείρας το φύλλο πορείας θα αναχωρήσουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους μαζί με τα οικεία τους πρόσωπα. Φεύγουμε, λοιπόν, όλοι την ίδια ώρα και κανείς δεν έχει τον κίνδυνο να χάσει το πλοίο, τρένο ή λεωφορείο που θα τον μεταφέρει σπίτι του. Έτσι συνέβαινε στις προηγούμενες προπαιδεύσεις. Αν στην τωρινή συμβεί κάτι διαφορετικό εδώ θα’ μαστε να το γράψεις. Μην προτρέχεις όμως.

Όσο για την ευνοϊκή μεταχείριση που έχουν κάποιοι "επώνυμοι" εδώ η ευθύνη βαραίνει κυρίως την πολιτική, αλλά και την στρατιωτική ηγεσία που υποκύπτει έτσι εύκολα στις πιέσεις (εφόσον αυτές ασκήθηκαν). Δυστυχώς, οι άνθρωποι αυτοί δεν καταλαβαίνουν ότι για να επιβάλλεις και κυρίως για να εμπνεύσεις τον σεβασμό και την πειθαρχία στο στράτευμα πρέπει πρώτα απ’ όλα να είσαι εσύ ο ίδιος δίκαιος και αμερόληπτος. Αν υποκύπτεις έτσι εύκολα στα βύσματα δεν είσαι παρά ένα καταγέλαστο ανδρείκελο χωρίς προσωπικότητα και θα γίνεις ένας γενικά πολύ εύκολος αντίπαλος χωρίς ισχυρές αντιστάσεις. Οι άνθρωποι στους οποίους αναφέρομαι δεν καταλαβαίνουν όσα γράφω, γιατί γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι η δουλοπρεπής αυτή συμπεριφορά τους ίσως θα τους αποφέρει μια μελλοντική θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας ενός κόμματος και άρα θα συνεχίσουν να πληρώνονται με δημόσιο χρήμα από διαφορετικό μετερίζι και πιο άκοπα. Ας προσέχουν όμως γιατί πολλές φορές η εκλόγιμη θέση που τους υπόσχονται μπορεί να είναι η πέμπτη και όχι η τέταρτη.
 

periplanwmenos

New member
an kapios pantws piese ton suggrafea na sbhsei oti egrapse gia na mi thixtoun kati gays
sa ton tsimitseli kai ton souli.......

den eprakse swsta.



an pali auta pou grapse den isxuoun.... tote swsta ta sbhse.



pantws..... egw to lew fora partida oti atoma sa ton tsimitseli kai ton allo ton souli einai gays kai mamothrefta

ki as mou kanoun munisi.....

as erthoun na piesoun emena na sbhsw oti egrapsa.. na gelasoume

xexexexe
 
Top