• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Διακοπή αναβολής και πιστοποιητικό

widi

New member
Θέλω να διακόψω αναβολή τώρα Νοε ή Δεκ. για να μπω στη Β ΕΣΣΟ 08..επίσης επειδή είμαι στη διάρκεια μεταπτυχιακού και για να μη προσμετρηθεί ο χρόνος του στρατού, θα πάρω αναστολή σπουδών..Όταν πάω να τη κόψω θα μου δώσουν κάποιο πιστοποιητικό που να δηλώνει οτι Μαιο μπαίνω ΠΑ και να δικαιολογήσω την αναστολή ή πρέπει να περιμένω σημείωμα κατάταξης 1 μήνα πριν μπω?
 

drberto

New member
[quote author="widi"]Θέλω να διακόψω αναβολή τώρα Νοε ή Δεκ. για να μπω στη Β ΕΣΣΟ 08..επίσης επειδή είμαι στη διάρκεια μεταπτυχιακού και για να μη προσμετρηθεί ο χρόνος του στρατού, θα πάρω αναστολή σπουδών..Όταν πάω να τη κόψω θα μου δώσουν κάποιο πιστοποιητικό που να δηλώνει οτι Μαιο μπαίνω ΠΑ και να δικαιολογήσω την αναστολή ή πρέπει να περιμένω σημείωμα κατάταξης 1 μήνα πριν μπω?[/quote]

Οταν την διακοψεις πηγαινε μετα απο καμια βδομαδα και ζητα πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης.Εκει θα γραφει οτι εχεις διακοψει την αναβολη και υποχρεουσαι να παρουσιαστεις με την π.χ. Β'08.
 

widi

New member
Eίναι αυτό που λένε το πιστοποιτητικό τύπου Α? Το ζητάω μετά από γραπτή αίτηση έτσι?

Εκτός από το πτυχίο, τη τωρινή φοιτητική κατάσταση, τις ξένες γλώσσες
και αναβολή, να τους πάω και το χαρτί κατάταξής μου?

Εμένα μούχε έρθει χαρτί οτι απλά κατανεμήθηκα στη ΠΑ από το 2000 και ξαναπήρα τηλ. και μου το επιβεβαίωσαν.
 

drberto

New member
[quote author="widi"]Eίναι αυτό που λένε το πιστοποιτητικό τύπου Α? Το ζητάω μετά από γραπτή αίτηση έτσι?

Εκτός από το πτυχίο, τη τωρινή φοιτητική κατάσταση, τις ξένες γλώσσες
και αναβολή, να τους πάω και το χαρτί κατάταξής μου?

Εμένα μούχε έρθει χαρτί οτι απλά κατανεμήθηκα στη ΠΑ από το 2000 και ξαναπήρα τηλ. και μου το επιβεβαίωσαν.[/quote]

Νομιζω οτι ειναι το πιστοποιητικο τυπου Β για οσους δεν εχουν υπηρετησει.Οταν πας για διακοπη αναβολης θα τους πας ολα τα πτυχια κλπ που εχεις.Χαρτι καταταξης αποκλειεται να εχεις.Αλλο το χαρτι κατανομης και αλλο το χαρτι καταταξης.
 

widi

New member
έχεις δίκιο..χαρτί κατανομής..καταλάβα..ξανατρέχω για επικυρώσεις..
Ευχαριστω γιατρέ..
 

widi

New member
Τα πτυχία σπουδών και γλωσσών θα τα παρουσιάσω και στην 124 αποτι ξέρω ε?
Με διακοπή τώρα Μάιο θα μπώ έτσι?
 

widi

New member
Yπάρχει περίπτωση να κόψει κάποιος τώρα αναβολή Δεκέμβρη και να το πάρουν στην Α το Φλεβάρη αντί στη Β το Μαιο? Γιατί κάτι τέτοια ακούω ακόμα και από στρατιωτικούς..
 

drberto

New member
[quote author="widi"]Yπάρχει περίπτωση να κόψει κάποιος τώρα αναβολή Δεκέμβρη και να το πάρουν στην Α το Φλεβάρη αντί στη Β το Μαιο? Γιατί κάτι τέτοια ακούω ακόμα και από στρατιωτικούς..[/quote]

Κανονικα με διακοπη το Δεκεμβρη η καταταξη θα'ναι το Μαιο με τη Β08.Αλλα νομιζω οτι αν καποιος παει και δηλωσει οτι θελει να μπει εθελοντικα νωριτερα μπορει να γινει.
 
Top