• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

''ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ''

NASOS GR

New member
ΑΝ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ..ΓΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙ ΣΤΗΝ Β' ΕΣΣΟ (ΜΑΙΟ ΓΙΑ ΠΝ)?
 

apolis

New member
Αν διακόψεις τώρα την αναβολή σου, μπαίνεις με τη Γ΄ΕΣΣΟ. Βέβαια αν θέλεις να είσαι στη Β΄ΕΣΣΟ μπορείς να το ζητήσεις, να συμπληρώσεις μια αίτηση(αν θυμάμαι καλά) και αν η αίτησή σου γίνει δεκτή να μπεις (και εγώ αυτό είχα κάνει).
Εδώ λέει αναλυτικά τις ημερομηνίες <!-- m -->http://www.thiteia.org/index.php?option ... &Itemid=63<!-- m -->
 

ForceF

New member
Καλησπερα παιδια!Εχω μια ερωτηση που με απασχολει...
Ενας φιλος μου ηταν να μπει φανταρος τον Νοεμβριο που μας περασε αλλα εγινε κατι λαθος (δεν ξερω τι,ισως αργησε να κοψει την αναβολη του) και δεν τον πηραν και μπηκε τωρα τον Φεβρουαριο!
Εγω που λετε θελω να μπω τον Μαιο και γι'αυτο πηγα στο στρατολογικο στην Θεσσαλονικη με μια βεβαιωση απο την σχολη μου και εκοψα την αναβολη μου στις 20 περιπου Ιανουαριου...μαλιστα με ρωτησε ενας εκει "τον Μαιο θελεις ε?" "ναι" του απανταω....
Το θεμα ειναι απο δω και περα πρεπει να κανω κατι?Αυτοι δεν μου δωσαν καποιο χαρτι οτι εκοψα την αναβολη...κρατησαν την αιτηση...πρεπει να κανω καποια ενεργεια?Σε αυτη την σελιδα <!-- m -->http://www.stratologia.gr/userForm.php?mode=katataxi<!-- m --> μου λεει οτι δεν ειναι προγραματισμενο να μπω με την επομενη ΕΣΣΟ...μηπως απλα δεν τα εχουν ανανεωσει?
 

psy2k

New member
To site της στρατολογίας αργεί να ενημερωθεί! Ούτε εγώ πήρα χαρτί όταν έκοψα την αναβολή! Αν θέλεις μπορείς να πάρεις ένα πιστοποιητικό τύπου Α' που θα λέει τις στρατιωτικές σου μεταβολές και με ποια εσσο θα καταταχθείς!

Αναβολή νομίζω ότι δεν κόβεις μέσω ΚΕΠ, πρέπει να πας σε στρατολογικό γραφείο, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος!
 
Top