• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Διακοπη λιποταξιας

sniffles33

New member
Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους.

Ο λογος που σας γραφω ειναι γιατι οση ατομικη ερευνα και αν εχω κανει δεν εχει αποφερει κανενα καρπο.
Θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο συντομος γινεται και θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια απο μερους σας.
Το 2002 απεδρασα απο το στρατο και εφυγα στο εξωτερικο. Αυτη τη στιγμη ειμαι 37 χρονων, δουλευω σε χωρα της ευρωπαικης ενωσης, χρησιμοποιωντας τη στρατιωτικη ταυτοτητα εφοσον δεν εχω την πολιτικη ουτε και το δικαιωμα να εκδωσω διαβατηριο. Μερικα χρονια πριν εγινε το δικαστηριο και εξαιτιας ενος λαθους των γονιων μου κανεις δεν παρεβρεθη εκει με συνεπεια να καταδικαστω ερημην. Τα χρονια εχουν περασει, και το οτι πεθαναν και οι δυο γονεις μου σε αυτοκινητιστικο και δεν πηγα στην κηδεια τους με εχει γεμισει τυψεις για τη λιποταξια. Θελω να δωσω μια λυση σε αυτο το προβλημα οσο πιο γρηγορα γινεται αλλα οπως μπορει κανεις να φανταστει δεν ειναι ευκολο να κατεβω στην ελλαδα χωρις να γνωριζω - πολυ η λιγο- τι με περιμενει. Στο διαδικτυο δεν υπαρχουν πολλες πληροφοριες για την λιποταξια. Οι ερωτησεις που θελω να θεσω ειναι:
-χρειαζομαι δικηγορο;
-ειμαι χρονια καταθληπτικος. Μπορω να διεκδικησω απαλλαγη στρατευσης;
-μπορω να πληρωσω τη θητεια;
-αν αποφασισω να υπηρετησω, πόσο καιρο θα ειναι η θητεια μου;
- ποια θα πρεπει να ειναι τα βηματα μου αν κατεβω στην Ελλαδα;
Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
Κ
 

lefty012

New member
Θα σε συμβούλευα να στείλεις κάποιο συγγενή σου στο Στρατολογικό Γραφείο στο οποίο ανήκεις. Από εκεί θα πάρεις τις πιο υπεύθυνες απαντήσεις και όχι από το Internet.
 

Slackware

New member
Μιλα με καποιο στρατιωτικο δικηγορο.
Λογω ηλικιας υποθετω οτι απλα θα πληρωσεις ενα τσουχτερο προστιμο.
 
Top