• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ε ΕΣΣΟ 2015 Κ ΕΚΛΟΓΕΣ!

παιδια γνωριζει καποιος αν αλλαζει κατι στη καταταξη αν ανακοινωθουνε εκλογες?
μπαινω 9-9 15 θηβα κ λενε για εκλογες στις 13-9 η στις 20....

οποιος γνωριζει κατι ας μας πει
 

nikosgkil

New member
[quote author="kd305"]Περίπου ο,τι είχε γίνει και με το δημοψήφισμα.

http://www.army.gr/default.php?pname=Article&art_id=90722&cat_id=13[/quote]


Δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο γιατί η ΕΣΣΟ μπαίνει μία εβδομάδα + πριν τις εκλογές.. γιατί σκεφτείτε:

Δευτέρα 07/09 με 20/09 που λένε ότι θα γίνουν οι εκλογές μεσολαβούν 13 μέρες..

Εμένα πιο πιθανό μου ακούγεται να μπούμε κανονικά, (μπαίνω στις 10/09 στη Θήβα) και να ορκιστούμε στις 18.

Λιγότερο στο κέντρο, περισσότερο στις μονάδες.

Μου το είπε φίλος που είχε τύχει σε γνωστό του πέρσι ή πρόπερσι.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος..
 

kd305

New member
Στο παραπάνω η αλλαγή έγινε μόνο για τους εξ'αναβολής που έμπαιναν νωρίτερα,εσας δεν σας επηρεάζει κάτι,σου το έδωσα για να το έχεις ως παράδειγμα.
 

paulosts93

New member
Σοβαρά τώρα ;; υπάρχει περίπτωση να ορκιστουμε τόσο νωρίς ;;; και γω θηβα πάω 9 Σεπτέμβρη
 

Stratos333

New member
Και με την Γ'Εσσο του 2014 κάτι τέτοιο είχε γίνει και κάνανε λίγο Κέντρο.
 

teoqq

New member
και εγώ από φίλο που έτυχε σε έκλογες μου είπαν ότι ορκίστηκαν νωρίτερα, κάπου στις 11-14 μέρες.

Τώρα αν αυτό είναι καλό ή όχι θα δείξει γιατί όλοι λένε καλύτερα μια μέρα στο κέντρο παραπάνω παρά στη μονάδα <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->


Και εγώ Θήβα 7/9
 

Stratos333

New member
Σκοινάκια στην Ελλάδα στο πεζικό πλέον σπάνια γίνονται λόγω των οικονομικών εξόδων. Αλλά δεν κάνουν όλες οι Εσσο (οι Γ΄Δ΄Ε΄ του 2014 στην Κύπρο δεν έκαναν σκοινάκια).
 
ελπιζω να μη κανω αλλα κ αν κανω δε τρεχει κ τπτ.
<!-- m -->http://www.protothema.gr/politics/artic ... -eklogon-/<!-- m -->
παιδια ριχτε μια ματια στο αρθρο. λεει πιθανες ημερομηνιες 13 κ 20 σεπτ για εκλογες. αν γινουν 20 εμεις που μπαινουμε 7-8-9 σεπτ λογικα θα ορκιστουμε νωριτερα αλλιως λογικα θα γινει οτι εγινε κ τον ιουλιο με την προηγουμενη εσσο δλδ θα μπουμε μετα τις εκλογες
 

Stratos333

New member
[quote author="intellectualarmy"]ελπιζω να μη κανω αλλα κ αν κανω δε τρεχει κ τπτ.
<!-- m -->http://www.protothema.gr/politics/artic ... -eklogon-/<!-- m -->
παιδια ριχτε μια ματια στο αρθρο. λεει πιθανες ημερομηνιες 13 κ 20 σεπτ για εκλογες. αν γινουν 20 εμεις που μπαινουμε 7-8-9 σεπτ λογικα θα ορκιστουμε νωριτερα αλλιως λογικα θα γινει οτι εγινε κ τον ιουλιο με την προηγουμενη εσσο δλδ θα μπουμε μετα τις εκλογες[/quote]
Όχι τον προηγούμενο Μαίο έγινε και η Γ' εσσό ορκίστηκε νωρίς , εγώ παρουσιάστηκα κανονικά 8 Ιουλίου του 2014. <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: -->
 

Fantarakos89

New member
Φιλε και εγω 8 παρασουιαζομαι στην Τριπολη. Δεν ξερω πως , αλλα το να κανουμε 9 μερες μονο κεντρο (γιατι την παρασκευη 18 πρεπει να εχουμε ορκιστει) και 20 να εχουμε βγει με αδεια ορκωμοσιας να ψηφισουμε μου ακουγεται λιγο κουλο..Δηλαδη μονο 9 μερες κεντρο ? Οι αλλοι που μπαινουν 10 Σεπτεμβρη δηλαδη τι θα κανουν ? Μια εβδομαδα ?
 

paulosts93

New member
Μήπως μας κρατήσουν παραπάνω μετά την ορκομοσια στο κέντρο ;;; γίνεται αυτό ;;;
 

Fantarakos89

New member
Οχι γιατι θα εχεις ορκιστει. Απο την αλλη αν δεν ορκιστεις και ορκιστεις μετα τις εκλογες δεν θα μπορεις να πας να ψηφισεις γιατι δεν παιρνεις αδεια μεσα στο κεντρο περα απο την αδεια ορκωμοσιας στο κεντρο (σκεψου τα παιδια που θα πρεπει να ταξιδεψουν σε νησια, θα χρειαστουν 3 μερες ) . Νομιζω τους καιει αν χασουν μερικες εκατονταδες χιλιαδες ψηφους. Αρα μαλλον θα κανουμε λιγοτερες μερες.
 
Προς το τέλος της εβδομάδας και με πιθανότερη ημερομηνία την Πέμπτη αναμένεται η προκήρυξη των εκλογών για τις 20 Σεπτεμβρίου, με βάση τις συνταγματικές προβλέψεις.

Πηγή: Την Πέμπτη προκηρύσσονται οι εκλογές -Ποια θα είναι η υπηρεσιακή κυβέρνηση | iefimerida.gr <!-- m -->http://www.iefimerida.gr/news/222517/ti ... z3jeT9hiFr<!-- m -->
 

Fantarakos89

New member
Οκ δεκτο. Οποτε αν ειναι ετσι, η Ε εσσο που μπαινει 7 εως 10 Σεπτεμβριου θα κανει μια εβδομαδα κεντρο και θα ορκιστει στις 18 την Παρασκευη ? Μπορει να γινει κατι τετοιο ?
 
A

ALEK E' ESSO 15

Guest
Δυο πραγματα θα γίνουν. Ή θα φτιάξουν ειδικο εκλογικό κέντρο στα κατα τόπους στρατόπεδα ή θα πάρουμε έξοδο όπως γίνεται όταν θες να πας σε κάποιο σημαντικό γεγονός πχ γάμο ορκωμοσία κλπ να μας ορκίσουν νωρίτερα δεν παίζει αλλά ούτε να μπούμε αργότερα δεν παίζει γιατί δεν προλαβαίνουν να μας ενημερώσουν.
καλη θητεία να έχουμε
 

paulosts93

New member
υπάρχει περίπτωση να περνάνε ακόμη το μέσον και να αποφύγουμε νησιά και Έβρο;
 
Top