• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ειδικότητα ΗN-ΡΕ,πόσο καθόμαστε Παλάσκα?

makis_81

New member
Καλή ήταν η προπαίδευση αλλά πάμε γι'άλλα τώρα,ξέρει κανείς πόσο κάθονται οι ΗN-ΡΕ Παλάσκα?Επίσης η μετάθεση βγήκε για ΝΣ/ΔΔ,ξέρει κανείς τί παίζει εκεί για την συγκεκριμένη ειδικότητα?
 

lefty012

New member
Η ειδικότητα είναι ΗΝ/ΡΕ (Ηλεκτρονικός Ραδιοεντοπιστής). Μάλιστα δεν έδωσαν διακριτικά γι' αυτή την ειδικότητα και μας έδωσαν κάτι άλλα τα οποία μας είπαν ότι πρέπει να τα αλλάξουμε σε ένα μαγαζί στον Πειραιά. Ξέρει κανένας ποιο μαγαζί εννοούσαν;
 

This_is_the_end

New member
συνήθως οι ΗΝ/ΡΕ κάθονται 5 μέρες στον παλάςκα(με εξόδους σ'αυτές τις μέρες). Το μαγαζί που σας είπαν είναι δίπλα στον Άγιο Κωνσταντίνο στο λιμάνι του Πειραιά κ δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομά του τώρα
 

lefty012

New member
Μήπως εννοείς τον Άγιο Σπυρίδωνα; Ο Άγιος Κωνσταντίνος δεν είναι στο λιμάνι.
 

Amon777

New member
Εγω ΗΝ/ΡΕ περυσι
Ειχαμε γυρισει παρασκευη, ειχαμε μεινει μεσα 1ο βραδυ
σαββατο/κυριακο εξω αν θυμαμαι καλα
και δευτερα πηραμε τις μεταθεσεις
 
ΚΑΝΑΝΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 07Β ΕΣΣΟ κλπ.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΘΟΣΟΥΝΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΚΕΠΑΛ ΣΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΣΣΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ.
ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟΥ <ΛΥΚΕΙΟΥ> ΣΤΟ ΚΕΠΑΛ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ πχ ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΟ ΚΕΠΑΛ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,ΚΑΘΟΣΟΥΝΑ ΣΕ ΘΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 6-7 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ.

ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΕΠΑΛ ΘΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΣΧΕΔΟΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΣΑΣ.
ΟΣΟΙ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΠΑΛ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ,ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΛΟΝΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΜ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΟΠΛΟΝΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕ ΤΟΥ ΠΑΛΑΣΚΑ,ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΗΛΑΔΗ 100 ΜΕΤΡΩΝ.
 

xut

New member
H 2008 A ESSO EKATSE PALASKA 1 MERA. OI EIDIKOTHTES POY EMEINAN MIA MERA HTAN HN-RE KAI MHXANIKOI. OLES OI ALLES EIDIKOTHTES ERIXAN PYRA KAI EFYGAN TIN IDIA MERA. EKTOS APO TOYS ODHGOYS FYSIKA!!
 

makis_81

New member
Ξέρει κανείς πώς παίζει η ειδικότητα αυτή στην Διεύθυνση Διοίκησης στη Σαλαμίνα?Thanks στα παιδιά για τις απαντήσεις
 

Looter

New member
Καλησπερα.

Η μεταθεση μου ειναι για ΚΕΠΑΛ και η ειδικοτητα μου ειναι ΗΝ/ΡΕ.

Ξερει κανεις αν εμεις που θα ειμαστε μονιμα Παλασκα θα ειμαστε εξοδουχοι τη δευτερα;;

Ειναι καλη ή κακη ειδικοτητα;;

Ξερει κανεις πως παιζουν οι ΗΝ/ΡΕ του Παλασκα;; (εξοδοι,off)

Κανουμε πολλες υπηρεσιες και αγγαρειες σαν ειδικοτητα μεσα στο στρατοπεδο;;


[/i]
 

Amon777

New member
η λεξη κατω απο το ψευδωνυμο σου τα λεει ολα... <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
αραξε μαν.. <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: -->
 

Looter

New member
Μιας και δεν εχει βρεθει καποιος που να ξερει θα αρχισω τις υποθεσεις.

1. Οσοι ειναι εκει , ειναι μονιμα μεσα και δεν εχουν χρονο για ιντερνετ και απαντησεις. Οσοι εχουν απολυθει , περασαν τοσο ασχημα που δεν ξαναδιαβασαν ΠΟΤΕ οτι εχει σχεση με το στρατο!! <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->

2. Οσοι ειναι μεσα , την περνανε ζαχαρη και δεν θελουν να βγαλουν βρωμα προς τα εξω (θα ηθελα) : <!-- s:shock: -->:shock:<!-- s:shock: --> <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->

3. Ο Παληατσος πηρε οσους μπορεσε μαζι του για να τους χωνει και στη νεα του διευθυνση και οσους δεν μπορεσε ψαχνει ακομα να τους βρει οποτε σιγα μη δωσουν το στιγμα τους. <!-- s:twisted: -->:twisted:<!-- s:twisted: -->
 

This_is_the_end

New member
παιδιά εγώ που ήμουν στην 07β με ειδικότητα ην-ρε είχαμε κάτσει πέντε μέρες στο παλάςκα με εξόδους 1-2. Δηλαδή κοιμήθηκα εκεί ένα βράδυ ουσιαστικά. Το πρωί καθόμασταν σε μια τάξη σαν να είμαστε στο σχολείο κ κοιμόμασταν. Δε μας έβγαλε λόγο κανείς, μόνο μας λεγαν να μην κάνουμε φασαρία.

Για το φιλο που ρώτησε για το μαγαζί έχει δίκιο είναι δίπλα στον αγιο σπυρίδωνα (εκεί που κάνει αφετηρία το τρόλευ 17)
 

lefty012

New member
Τελικά πήγαμε χθες και με έδιωξαν μετά από περίπου 6 ώρες και σήμερα κάναμε βολές και πήγαμε στις μεταθέσεις μας. Όσο για τα διακριτικά, κανένα κατάστημα δεν τα αλλάζει (δεν μπορώ να καταλάβω πως τους ήρθε να μας πουν αυτή τη βλακεία) και όσοι δεν πήραμε πρέπει να τα αγοράσουμε.
 

nikviking

New member
Ναυτες στον καιρο!!! Ειμαι 07Δ σειρα και ΗΝ/ΡΕ δεν εχω βαλει καθολου σηματα και κανεις δεν μου εχει πει τιποτα. Δλδ αλλιως κραταει τη σκουπα ο ΗΝ/ΡΕ αλλιως ο διαχειριστης κτλ????? Λες και εκει που θα σκουπιζετε και θα καθαριζετε τους νοιαζει τι ειδικοτητα εχετε.
 
Top