• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ερωτηση!

stefanos110

New member
Καλησπερα! θα ηθελα να μαθω λιγα πραγματα για τις ειδικες δυναμεις , καθως προκειται να μπω το νοεμβρη φανταρος.....κ το σκεπτικο μου εχει ως εξης: σε καμια περιπτωση δεν ειμαι στρατοκαυλος... αντιθετως μαλιστα....
γενικα ολοι μ οι φιλοι σκοτωναν την ωρα τους στο στρατο, κ οι περισοτεροι γυρισαν αρκετα πιο χοντροι...εγω ειμαι αθλητης και σκεφτηκα οτι στα λοκ θα γυμναζονται αρκετα αντι να καθονται
μιλησα με εναν φιλο μου που ειναι αξιωματικος και μου προτεινε να δηλωσω ειδικες δυναμεις για τους εξης λογους:
1.λεει οτι εχεις μεγαλες πιθανοτητες να κανεις τη θητεια σου στην αθηνα, η κοντα στην αθηνα
2.περνεις extra μορια που σου χρησιμευουν αργοτερα για δουλεια
3.διατηρεις καλη φυσικη κατασταση
4.εχεις κατι να κανεις τις απειρες ωρες που εισαι κλεισμενος εκει μεσα

το θεμα ομωσ ειναι.... ισχιουν αυτα που μου ειπε??
κ γενικα, στα λοκ ειναι πορωμενοι-φανανικοι κ τετοιου ειδους ατομα? η απλα κανουν καλυτερη εκπαιδευση απ τους αλλους? τι κλιμα επικρατει?λιωνεις στις ασκησεις?

ευχαριστω!
 

dionyshs

New member
κάτσε ρε μεγάλε δεν είσαι στρατόκαυλος και θες τα μόρια να μπεις σε σώματα ασφαλείας ? αυτό δηλαδή πως λέγεται ?
1.κοντά στην αθήνα αν έχεις βύσμα η δικαιούσαι κατ'εξαίρεση μετάθεση θα πας
2.παίρνεις για ειδικούς φρουρούς,λιμενικό και πυροσβεστική
3. ισχύει
4. αυτό σημαίνει όμως και λίγες ώρες ύπνου..δηλαδή μην νομίζεις ότι θα κοιμάσαι ένα 6ωράκι στάνταρ..αυτά θα τα ξεχάσεις
 

stefanos110

New member
δεν ηξερα για τα μορια.... νομιζα οτι ισχιουν γενικα για το δημοσιο <!-- s:oops: -->:oops:<!-- s:oops: -->
μααλιστα... αφου δεν ισχυει αυτο για την αθηνα τοτε....πολυ τρεξιμο για το τιποτα μου ακουγεται <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: -->
 

dionyshs

New member
προτιμάς δηλαδή να είσαι στο πεύκο η 13ΔΕΕ(παπάγου) και να βγαίνεις 1 φορά την βδομάδα ?
 

dalton

New member
Φίλε επειδή έχω κάτι γνωστούς (πορωμένους) στις Ειδικές Δυνάμεις, άμα δεν είσαι πορωμένος με το στρατό και δεν βλέπεις στον ύπνο σου να πολεμάς Τούρκους και Αλβανούς, θα ξενερώσεις τη ζωή σου στις Ειδικές Δυνάμεις. Πέφτει τρελή πλύση εγκεφάλου και συνθήματα για να τους πορώσουν στην εκπαίδευση κλπ. Έχω φίλους που πήγαν εκεί και γύρισαν πίσω αγνώριστοι... Ρατσιστές, φασιστόμουτρα, γεμάτα μίσος... Εγώ δε θα άντεχα ούτε μία μέρα πιστεύω εκεί, όχι λόγω εκπαίδευσης, αλλά λόγω του παραλογισμού που επικρατεί.

Αν και πάντα οι φανατικοί είναι χρήσιμοι γιατί είναι αναλώσιμοι... Άμα γίνει κάτι (πιθανότητα < 0.1%) έχεις κάποιον που θα πάει να φάει το κεφάλι του "για την πατρίδα" (σε πολλά εισαγωγικά)
 

stefanos110

New member
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... Απ οτι καταλαβα κυριως φασιστες κολλημενοι κ στρατοκαυλοι πηγαινουν ειδικες δυναμεις....κ δεν υπαρχει λογος να καταταγεις εκει αν δεν ανηκεις σε καποια κατηγορια απ αυτες.....οποτε μακρυα!
Παντως, γνωμη μου ειναι οτι σιγουρα θα εχεις προδιαθεση για να δεχτεις κ επειρεαστεις απο την πλυση εγκεφαλου που σου κανουν για την "πατριδα" , τους "εχθρους" κλπ αλλιως, αν εχεις μια δικη σου ιδεολογια, δυσκολα στην αλλαζει καποιος εκει μεσα!
δυστηχως ο στρατος ειναι αναγκαιο κακο κ καταλαβα οτι απο τον αποφευγεις συνεχως καλυτερα να πας ενα 9μηνο να ξεμπερδευεις μια για παντα...!

"ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΑΤΡΙΣ"
 

dalton

New member
Συμφωνώ απόλυτα με τον τρόπο που το έθεσες, και επειδή ακριβώς δε σε κόβω να έχει αυτήν την προδιάθεση, θα ξενερώσεις απίστευτα εκεί μέσα. Κανείς δε πρόκειται να σου αλλάξει τις ιδέες και τα πιστεύω αν τα πιστεύεις πραγματικά, αλλά θα βλέπεις κάθε μέρα ότι δεν ανήκεις εκεί μέσα και θα το μετανιώνεις... Γενικά ο στρατός είναι φάση που αναγκάζεσαι να κάνεις πράγματα που δε θέλεις, ή με τα οποία διαφωνείς ιδεολογικά (π.χ. όπλα, πολεμικές ασκήσεις κλπ), δε χρειάζεται να τα ζήσεις και στην ακραία τους μορφή... <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 

dionyshs

New member
Καλά είστε βαθιά νυχτωμένοι σίγα μην πηγαίνανε μόνο οι ακροδεξιοί στις ειδικές δυνάμεις όλοι πηγαίνουνε και ο καθένας έχει τον δικό του λόγο..εγώ είχα φίλο που είναι και μέλος της κνε και πήγε πεύκο..
 

dalton

New member
Ρε συ Διονύση, σίγουρα δε σου ζητάνε πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων (το οποίο δεν υπάρχει εδώ και δεκαετίες) για να σε πάρουν απλά κάποιος που δε πολυγουστάρει εθνικισμό και μίσος και πολέμους δε θα είναι και η καλύτερη του... Και θα ξενερώσει... Και ξέρω αρκετά πράγματα απο παιδιά που ήταν Ειδικές Δυνάμεις και η εκπαίδευση τους περιελάμβανε και συνθήματα μίσους, και κάμψεις φωνάζοντας για Αλβανούς και Τούρκους κλπ.

Τώρα αν κάποιον δεν τον ενοχλούν αυτά, οκ. Εγώ από όσα έχω ακούσει και γνωρίζω μίλησα.
 

dionyshs

New member
Τα συνθήματα σε βοηθάνε ψυχολογικά και δεν τραγουδάνε μόνο εθνικιστικά τελοσπάντων
 

boysetsfire

New member
Αυτοί που γουστάρουν να πάνε σε επίλεκτα σώματα ,θα πάνε.
Οσοι έχουν αμφιβολίες συνήθως κόβονται τις πρώτες εβδομάδες.
 

gpktm

New member
[quote author="stefanos110"]δεν ηξερα για τα μορια.... νομιζα οτι ισχιουν γενικα για το δημοσιο <!-- s:oops: -->:oops:<!-- s:oops: -->
μααλιστα... αφου δεν ισχυει αυτο για την αθηνα τοτε....πολυ τρεξιμο για το τιποτα μου ακουγεται <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: -->[/quote]

Στο δημοσιο να μπεις να κανει ΤΙ? Τα φαγανε ολα μεγαλε, δεν εμεινε τιποτα. <!-- s;) -->;)<!-- s;) -->

[quote author="dalton"]Ρε συ Διονύση, σίγουρα δε σου ζητάνε πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων (το οποίο δεν υπάρχει εδώ και δεκαετίες) για να σε πάρουν απλά κάποιος που δε πολυγουστάρει εθνικισμό και μίσος και πολέμους δε θα είναι και η καλύτερη του... Και θα ξενερώσει... Και ξέρω αρκετά πράγματα απο παιδιά που ήταν Ειδικές Δυνάμεις και η εκπαίδευση τους περιελάμβανε και συνθήματα μίσους, και κάμψεις φωνάζοντας για Αλβανούς και Τούρκους κλπ.

Τώρα αν κάποιον δεν τον ενοχλούν αυτά, οκ. Εγώ από όσα έχω ακούσει και γνωρίζω μίλησα.[/quote]

Και πολυ σωστα τα λες φιλε μου. Εγω μπηκα εκει μεσα με την προυποθεση για να γυμναστω λιγο λογω του οτι ημουν αθλητης και ηθελα να διατηρηθω, και τελικα σιχαθηκα με τη ψευτομαγκια ανουσια εθνικιστικη πορωση που σε ελουζαν.
 

dionyshs

New member
καλά εσύ κόπηκες επειδή ήσουνα γιωτάς και δεν την πάλευες..άσε τα εθνικιστικά και τις "παπάτζες" αυτά είναι παρηγοριά στον άρρωστο
 

gpktm

New member
Να, κατι ξεφτερια σαν κι εσενα κυκλοφορουσαν εκει μεσα. Ι1 ειμαι βρε γιδι.
 

dionyshs

New member
Ι1 είσαι αλλά κόπηκες από πεύκο άρα θεωρείσαι "γιωτάς" και ξέρεις πολύ καλά την έννοια οπότε δεν χρειάζεται να το αναλύσω
 

gpktm

New member
[quote author="dionyshs"]Ι1 είσαι αλλά κόπηκες από πεύκο άρα θεωρείσαι "γιωτάς" και ξέρεις πολύ καλά την έννοια οπότε δεν χρειάζεται να το αναλύσω[/quote]

Το συνεχιζεις. Εμ πεταγεσαι απο το πουθενα να το παιξεις εξυπνιδης, και το συνεχιζεις κιολας. Θελεις να τ'ακουσεις δηλαδη.

Καταρχην δεν κοπηκα, εφυγα απο μονος μου γιατι εκτος απο το οτι δεν αντεχα να ακουω φαντασμενα, κοκκαλιαρικα πιτσιρικια να φωναζουν "θα σφαξουμε μαναδες, θα σφαξουμε παιδια" (και σκεφτομουν απο μεσα μου, "τι να σφαξετε ρε κακομοιρηδες που με το πρωτο "μπαμ" οι μισοι θα τρεχετε να κρυφτειτε στην αγκαλια της μαμακας σας και οι αλλοι μισοι θα φυγετε με το πρωτο αεροπλανο") δεν αντεχα επισης το καθε βλαχαδερο να μου το παιζει εξουσια επειδη φοραει δυο-τρια σηματακια που μονο εκει μεσα εχουν αξια. Εσυ αν γουσταρεις να καθεται και σου πρηζει τα @@ ο καθε τιποτενιος, αποτυχημενος, καλα κανεις, Σου ευχομαι να κανεις τα ιδια και στο αφεντικο σου. Πηγα καθαρα για εκγυμναση οπως στο ειπα. Πορειες, στιβο μαχης, ασκησεις, ,βολες, σκατα, σε ολα παρον. Μου πρηξαν τα @@, εφυγα! ΑΠΛΟ!

Τωρα εσυ που δεν ξερεις το ποιος ειμαι, πως ειμαι, το τι κανω, κτλ. Εστω οτι εγω ειμαι ενας κ@λογιωτας και χ@στης. Για πες μας τωρα να γελασουμε, εσυ που εισαι κομμαντο και εβγαλες (ΑΝ ΕΒΓΑΛΕΣ) Ε.Δ., τελειωσες την κοροιδια του στρατου και εισαι ενα τιποτενιο σκ@το της κοινωνιας οπως ειμαστε ολοι μας. Τι παραπανω εχεις να μας αποδειξεις δηλαδη? Εισαι πιο εξυπνος? Εισαι ο γ@μικος του forum? Για να καταλαβω δηλαδη τι ακριβως υπαινισεσαι.
Μας εχεις βαλει και την Ελληνικη σημαια να το παιξεις τι? πατριωτης? Οταν γινει κατι σε στειλουν "μεσα" στο εχθρο και γυρισεις κομματακια μεσα φερετρο, ξερεις που θα ειναι αυτοι που σε εχουν στειλει εκει? Θα εχουν κατουρησει πανω στη σημαια απο το φοβο τους και θα την εχουν κοπανησει πριν καν γινει το "μπαμ". Αλλα ετσι σας τα εχουν κανει τα μυαλα σας, αβουλα προβατα. Γι'αυτο εχει καταντησει ενα μπ$%ρδ#λο αυτη η χωρα.

Αντε ρε! Καλο απογευμα με πολλες καμψεις.
 

George84

New member
@gpktm Με τσατίζει λίγο ο τρόπος που γράφεις, αλλά ομολογώ ότι συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις.

Επίσης, δεν συνηθίζω να βγάζω αμέσως συμπεράσματα για κάποιον που δεν γνωρίζω, όποιος όμως υποστηρίζει ότι είναι σωστό, καλό για την εκπαίδευση, ή απλά το γουστάρει να φωνάζει συνθήματα του τύπου "Θα σφάξουμε μάνες και παιδιά" τότε συγνώμη αλλά αυτός είναι ΓΙΩΤΑΣ στο μυαλό, καθυστερημένος, αρχίδι της κοινωνίας και δεν αξίζει να λέγεται Έλληνας.

Και κάτι άλλο, dionysako, είναι ΓΙΩΤΑΣ και Γ.Τ.Π. όποιος ανεχότανε να ακούει τέτοια συνθήματα ή ακόμα χειρότερα να τα φωνάζει. Εγώ πίστευα ότι στα πλαίσια της εκπαίδευσης φωνάζουν συνθήματα του τύπου "Είμαστε οι καλύτεροι", "Είμαστε μάχιμοι", "Ψηλά ψηλά τα πράσινα μπερέ", "Το πυροβολικό πολύ το αγαπώ" και τέτοια. Η έννοια του Γιωτά, με τον τρόπο που τη χρησιμοποιείς (κι εγώ τη χρησιμοποιούσα, φιλικά όμως και αστεία) στον έξω κόσμο δεν υφίσταται. Το να έχει κάποιος το οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, κάθε άλλο παρά λόγος για κοροϊδίες και χαρακτηρισμούς είναι. Έχε υπόψιν σου, ότι κάποιος από τους "γιωτάδες" που συνάντησες στο στρατό, μπορεί σε 10-15 χρόνια να είναι και διευθυντές σου.

Πραγματικά, τόσο καιρό, βλέπω παιδάκια να γράφουν ότι θέλουν να πάνε ειδικές δυνάμεις για την εκπαίδευση, για να πάρουν τον πράσινο μπερέ, για να το παίζουν βατραχάνθρωποι, για να πηδάν από ελικόπτερα, για τα μόρια κλπ κι επειδή έχω υπηρετήσει υγειονομικό (δε θέλω σχόλια <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> ) δεν μπορώ να τους περιγράψω τις συνθήκες που επικρατούν για να "ξεκολλήσει" λίγο το μυαλό τους και να καταλάβουν ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα φαντάζονται. Κρατάω λοιπόν 2-3 πραγματάκια που ειπώθηκαν:
[quote author="dalton"]άμα δεν είσαι πορωμένος με το στρατό και δεν βλέπεις στον ύπνο σου να πολεμάς Τούρκους και Αλβανούς, θα ξενερώσεις τη ζωή σου στις Ειδικές Δυνάμεις. Πέφτει τρελή πλύση εγκεφάλου και συνθήματα για να τους πορώσουν στην εκπαίδευση κλπ. Έχω φίλους που πήγαν εκεί και γύρισαν πίσω αγνώριστοι... Ρατσιστές, φασιστόμουτρα, γεμάτα μίσος... Εγώ δε θα άντεχα ούτε μία μέρα πιστεύω εκεί, όχι λόγω εκπαίδευσης, αλλά λόγω του παραλογισμού που επικρατεί
...
Κανείς δε πρόκειται να σου αλλάξει τις ιδέες και τα πιστεύω αν τα πιστεύεις πραγματικά, αλλά θα βλέπεις κάθε μέρα ότι δεν ανήκεις εκεί μέσα και θα το μετανιώνεις... Γενικά ο στρατός είναι φάση που αναγκάζεσαι να κάνεις πράγματα που δε θέλεις, ή με τα οποία διαφωνείς ιδεολογικά (π.χ. όπλα, πολεμικές ασκήσεις κλπ), δε χρειάζεται να τα ζήσεις και στην ακραία τους μορφή
...
κάποιος που δε πολυγουστάρει εθνικισμό και μίσος και πολέμους δε θα είναι και η καλύτερη του... Και θα ξενερώσει... Και ξέρω αρκετά πράγματα απο παιδιά που ήταν Ειδικές Δυνάμεις και η εκπαίδευση τους περιελάμβανε και συνθήματα μίσους, και κάμψεις φωνάζοντας για Αλβανούς και Τούρκους κλπ.
[/quote]
[quote author="gpktm"]σιχαθηκα με τη ψευτομαγκια ανουσια εθνικιστικη πορωση που σε ελουζαν.
...
εφυγα απο μονος μου γιατι εκτος απο το οτι δεν αντεχα να ακουω φαντασμενα, κοκκαλιαρικα πιτσιρικια να φωναζουν "θα σφαξουμε μαναδες, θα σφαξουμε παιδια"
...
δεν αντεχα επισης το καθε βλαχαδερο να μου το παιζει εξουσια επειδη φοραει δυο-τρια σηματακια που μονο εκει μεσα εχουν αξια. Εσυ αν γουσταρεις να καθεται και σου πρηζει τα @@ ο καθε τιποτενιος, αποτυχημενος, καλα κανεις, Σου ευχομαι να κανεις τα ιδια και στο αφεντικο σου. Πηγα καθαρα για εκγυμναση οπως στο ειπα. Πορειες, στιβο μαχης, ασκησεις, ,βολες, σκατα, σε ολα παρον. Μου πρηξαν τα @@, εφυγα! ΑΠΛΟ!
...
εσυ που εισαι κομμαντο και εβγαλες (ΑΝ ΕΒΓΑΛΕΣ) Ε.Δ., τελειωσες την κοροιδια του στρατου και εισαι ενα τιποτενιο σκ@το της κοινωνιας οπως ειμαστε ολοι μας. Τι παραπανω εχεις να μας αποδειξεις δηλαδη? Εισαι πιο εξυπνος? Εισαι ο γ@μικος του forum?
...
Οταν γινει κατι σε στειλουν "μεσα" στο εχθρο και γυρισεις κομματακια μεσα φερετρο, ξερεις που θα ειναι αυτοι που σε εχουν στειλει εκει? Θα εχουν κατουρησει πανω στη σημαια απο το φοβο τους και θα την εχουν κοπανησει πριν καν γινει το "μπαμ". Αλλα ετσι σας τα εχουν κανει τα μυαλα σας, αβουλα προβατα.[/quote]
<!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 

gpktm

New member
[quote author="George84"]@gpktm Με τσατίζει λίγο ο τρόπος που γράφεις, αλλά ομολογώ ότι συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις.[/quote]

Συγνωμη, το ξερω ημουν λιγο αποτομος. Απλα στο συγκεκριμενο θεμα εκνευριστηκα γιατι μιλησε χωρις καν να με ξερει. Αθλουμαι απο 5 ετων, μου αρεσει η γυμναστικη, τα extreme sports, παιζω μεχρι και paintbal και airsoft. Αλλα αλλο η δραστηριοτητα και αλλο το να ακουω απο το πρωι μεχρι το βραδυ, αηδιες απο φαντασιοπληκτους αξιωματικους και μαλιστα σε υφος λες και ειμαι διανοητικα αναπηρος. Και δε λεω, ισως ειναι η τακτικη τους για επιβαλλουν την πειθαρχια σε καποια ατομα, αλλα στα 26-27 μου οταν μπηκα εγω, ημουν πλεον αρκετα ωριμος για να αντεξω μαθηματα 20 χρονων. Και στην τελικη, δεν εκανα και θητεια "ξενοδοχειου" ας παει να ρωτησει για 163Α/Κ. Γυρισα με προβλημα στα ποδια απο την ορθοστασια, 15-16 ωρες συνεχομενα χωρις υπερβολες. Και εκει που ολοι επερναν μεταθεσεις για Αθηνα διπλα απο το σπιτι τους να τους πηγαινει 3-4 εξω, εμενα με εστειλαν "ευνοικη" μεταθεση στη Ριτσωνα και ετρωγα κατι 7αρες μεσα.

Τελος παντων, δε με απασχολει αυτο, απλα ετυχε. Γενικα δε συμφωνω με ολη την ιδεολογια του στρατου, επρεπε να ειναι καθαρα και μονο θεμα εκπαιδευσης. Απο τη στιγμη που εμπλεκονται πολλα και διαφορα βρωμικα παιχνιδακια πολιτικης και αλλων ζητηματων, το θεωρω τελειως κοροιδια και προσπαθω με μεταπεισω (ιδιαιτερα ανθρωπους με σπουδες) να αποφυγουν την σπαταλη ενος ετους απο τη ζωη τους και αξιοποιωντας την στις σπουδες τους ή στην εργασια τους.
 

George84

New member
[quote author="gpktm"]
Συγνωμη, το ξερω ημουν λιγο αποτομος. Απλα στο συγκεκριμενο θεμα εκνευριστηκα γιατι μιλησε χωρις καν να με ξερει. Αθλουμαι απο 5 ετων, μου αρεσει η γυμναστικη, τα extreme sports, παιζω μεχρι και paintbal και airsoft. Αλλα αλλο η δραστηριοτητα και αλλο το να ακουω απο το πρωι μεχρι το βραδυ, αηδιες απο φαντασιοπληκτους αξιωματικους και μαλιστα σε υφος λες και ειμαι διανοητικα αναπηρος. Και δε λεω, ισως ειναι η τακτικη τους για επιβαλλουν την πειθαρχια σε καποια ατομα, αλλα στα 26-27 μου οταν μπηκα εγω, ημουν πλεον αρκετα ωριμος για να αντεξω μαθηματα 20 χρονων. Και στην τελικη, δεν εκανα και θητεια "ξενοδοχειου" ας παει να ρωτησει για 163Α/Κ. Γυρισα με προβλημα στα ποδια απο την ορθοστασια, 15-16 ωρες συνεχομενα χωρις υπερβολες. Και εκει που ολοι επερναν μεταθεσεις για Αθηνα διπλα απο το σπιτι τους να τους πηγαινει 3-4 εξω, εμενα με εστειλαν "ευνοικη" μεταθεση στη Ριτσωνα και ετρωγα κατι 7αρες μεσα.

Τελος παντων, δε με απασχολει αυτο, απλα ετυχε. Γενικα δε συμφωνω με ολη την ιδεολογια του στρατου, επρεπε να ειναι καθαρα και μονο θεμα εκπαιδευσης. Απο τη στιγμη που εμπλεκονται πολλα και διαφορα βρωμικα παιχνιδακια πολιτικης και αλλων ζητηματων, το θεωρω τελειως κοροιδια και προσπαθω με μεταπεισω (ιδιαιτερα ανθρωπους με σπουδες) να αποφυγουν την σπαταλη ενος ετους απο τη ζωη τους και αξιοποιωντας την στις σπουδες τους ή στην εργασια τους.[/quote]
Εκνευρίζεσαι όμως, και χάνεις το δίκιο σου...
Το ποιός έχει δίκιο και ποιός λέει ότι του κατέβει εδώ μέσα είναι εύκολο να το διαπιστώσει ο καθένας. Και για να βοηθήσω λίγο την κατάσταση, μη νομίζεις ότι επειδή σου τη λέει ο dionysis ή ο κάθε dionysis, σε κάνει εσένα Γιωτά και ο άλλος είναι ο μάχιμος. ΌΛΟΙ είμαστε Γιωτάδες - κανένας μας δεν πρόκειται να πάει για πόλεμο.

Άλλωστε, δεν μπορεί να σε κοροϊδεύει κάποιος ότι σε διώξανε από τις ειδικές δυνάμεις, όταν και τον ίδιο τον διώξανε - δεν έφυγε λόγω ιδεολογίας - ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΝΕ! 5 μέρες λιγότερο από σένα "άντεξε" ο Διονύσης, ορκίστηκε κι έφυγε:
[quote author="dionyshs"]Παρ 29 Φεβ, 2008 19:27
έχω και εγώ μία ερώτηση...μου δώσανε αναβολή για 6 μήνες..υπάρχει περίπτωση να μου έχουνε αλλάξει την ικανότητα?[/quote]
Και το παλικάρι δε νοιάστηκε που υπηρέτησε 2 βδομάδες και του δώσανε αναβολή, ούτε αν θα χάσει 9 μήνες απ' τη ζωή του ούτε τίποτα, το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν αν θα αλλάξει το Ι του - τι θα λέει στον έξω κόσμο το καημένο το παιδί?

Αναρωτιέμαι ρε Διονύση, ξέρει κανένας ότι υπηρέτησες μόνο 2 βδομάδες Ειδικές Δυνάμεις και το υπόλοιπο πυροβολικό ή λες σε όλους ότι υπηρέτησες όλη τη θητεία σου ΕΔ? Γιατί εγώ δεν ντρέπομαι να πω ότι υπηρέτησα υγειονομικό, ούτε φοβάμαι αν θα με χαρακτηρίσουν γιωτά ή φλώρο. Πέρασα γενικά χαλαρή θητεία (ψιλομαύρη για υγειονομικό - χαλαρή όμως συγκρινόμενη με άλλα σώματα), και δεν βγήκα ποτέ να κοροϊδέψω κάποιον επειδή ήθελε να κάνει χαλαρή θητεία (Την έλεγα μόνο σε κάποιους από ναυτικό/αεροπορία που γκρίνιαζαν επειδή κάνουν 5 υπηρεσίες το μήνα και είχαν μόνο 15 off).
 

dionyshs

New member
Εγώ δεν πήγα επειδή είχα σοβαρό πρόβλημα φίλε μου..δεν με χαλούσε καθόλου η εκπαίδευση..και όταν ξαναπαρουσιάστηκα έκανα τα αθλήματα για ειδικές δυνάμεις αλλά δεν με αφήσανε λόγω της αναβολής..ακόμα και βύσμα είχα βάλει..γιατί δεν ήθελα να πάω σε μία μονάδα που έτρωγα μόνο εμπλοκή και με είχε φάει το σκοπέτο και το φυλάκιο όπως και έγινε

και το Ι1 με "έκαιγε" για διαγωνισμούς εποπ και σωμάτων ασφαλείας..πράγμα που έγινε και δόξα τον θεό μπήκα
 
Top