• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Stratos333

New member
Αν δεν φαίνεται δεν νομίζω να το δουν καν. Και καλά τα τατουάζ κυρίως απαγορεύονται για να μην ξεχωρίζεις στην παράταξη, να υπάρχει δηλαδή ομοιομορφία.
 

Stratos333

New member
[quote author="silver"]η αληθεια ειναι οτι στις ειδικες δυναμεις θα εχεις αλλη εκπαιδευση,η μαλλον θα εχεις μια εκπαιδευση σε αντιθεση με το πεζικο οπου θα εκπαιδευτεις στο σκοπετο,στο γοπινγκ,στην αγγαρεια.
θα σκληραγωγηθεις,θα κουραστεις,θα υπαρξουν στιγμες που θα βριζεις και θα καταριεσαι την ωρα που πηγες εκει.
απο την αλλη ομως θα ζησεις καταστασεις που δεν προκειται ισως ποτε να ζησεις στη ζωη σου.με την καλη εννοια αυτο.θα μαθεις αρκετα πραγματα.
αν θελεις να περασεις 12 μηνες σαν στρατιωτης με ολα τα καλα και τα κακα,τοτε πανε ειδικες δυναμεις.
αν θελεις ξεκουραση,βαρεμαρα και το καθε μαλακα καραβανα να σε χωνει τοτε πανε πεζικο.
αναλογως τι προτιμας.
ειδικες δυναμεις αν πας θα πρεπει να γουσταρεις τη σκληρη εκπαιδευση.δεν ειναι αναγκη να εισαι στρατοκαυλος.καμια σχεση.[/quote]
Η χρυσή τομή ανάμεσα στις Ειδικές Δυνάμεις και το πεζικό είναι η ΕΛ.ΔΥ.Κ. Εκεί έχεις και τα δύο ''κακά'' Και σκληρή, στρατιωτική εκπαίδευση-πειθαρχία, και αγγαρείες-γόπιγκ και λίγο ξεκούραση-λούφα.
Καλά για 35 ΜΚ (Ειδικές Δυνάμεις Κύπρου) ούτε λόγος. Πολύ χειρότερα από Ειδικές Δυνάμεις στην Ελλάδα.
 

dong23

New member
Και τα αερομεταφερομενα ταγματα πεζικου ειναι μεταξυ ειδικων δυναμεων και πεζικου.(Ρεθυμνο και Κιλκις)
 
Top