• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ειδικοτητα στο στρατο

dong23

New member
Γεια σας , παρουσιαζομαι το Μαιο στο πεζικο και θα ηθελα να ξερω τι παιζει με τις ειδικοτητες. Εχω σπουδασει κατι που δεν παιζει σαν ειδικοτητα, οποτε θα ηθελα να μαθω ποιες ειδικοτητες υπαρχουν και τι χαρακτηριστικα εχουν. Υπαρχει κανενα λινκ?Επισης υπαρχει καμια ειδικοτητα (πχ μαγειρας) στην οποια θα μπορουσα να μαθω κατι χρησιμο για την μετεπειτα ζωη μου?
 

p_h

New member
δυστυχώς τις ειδικότητες τις δίνουν για τα ματια του κόσμου, στην πραγματικότητα σκοπανθρωπος και καθαρίστρια είσαι...
 

Νίκος_Ν

New member
Ισχύει σε μεγάλο βαθμό αυτό που λέει ο φίλος p_h αλλά ο μάγειρας είναι σοβαρή ειδικότητα για τον στρατό. Αυτοί που έχουν τελειώσει μάγειρες είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπηρετήσουν σαν μάγειρες.

Εσύ δεν έχεις τελειώσει μάγειρας, αλλά αν ζητήσεις από τον μάγειρα του στρατοπέδου που θα καταταχτείς, να σε πάρει για μάγειρα και σε συμπαθήσει και το δεχθεί, έχεις σοβαρές πιθανότητες να υπηρετήσεις με αυτήν την ειδικότητα.

Τουλάχιστον έτσι έγινε με έναν πρότακτο, που είχαμε στη βασική εκπαίδευση. Ήταν συνέχεια στα μαγειρία κ έτσι δεν έκανε άλλες αγγαρείες, κτλ... και μας έλεγε ότι θα συνέχιζε τη θητεία του ως βοηθός μάγειρα.
 
Top