• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΕΛΔΥΚ - Ειδ. Δυναμεις

lephleg

New member
Καλησπερα σε ολους,

Μπαινω σε ενα μηνα Αυλωνα Τεθωρακισμενα. Παρολα αυτα επειδη το Σουφλι και ο Εβρος δεν με ψηνουν σαν μεταθεση (βυσμα δεν παιζει οποτε την παραμεθωριο την εχω ψιλοσιγουρη) σκεφτομουν να περασω απο κλιμακιο και να παω Ειδικες Δυναμεις. Τα αθληματα τα εχω και γενικα δεν εχω θεμα οτι μπορει να αντιμετωπισω εκει.

Απο την αλλη αρχισα να σκεφτομαι και την ΕΛΔΥΚ λογω των καλων σχολιων που ακουω για Κυπρο αλλα και του μισθου (οικονομικη ενισχυση απ'το σπιτι δεν παιζει, τουλαχιστον να μην τους φεσωσω κιολας). Για να παω ΕΛΔΥΚ τι ακριβως λοιπον πρεπει να κανω? Το δηλωνω τοτε που θα περασει και το κλιμακιο των ΕΔ? Υπαρχει περιπτωση να χρειαστει βυσμα? Διαβαζω οτι οσοι δηλωνουν οτι θελουν να πανε τους στελνουν..

Στην περιπτωση που "κατσουν" και τα δυο, οι Ειδικες Δυναμεις στη Κυπρο πως ειναι σε σχεση με Ελλαδα? (35 ΜΚ αν δεν κανω λαθος) Ακουω οτι γενικοτερα στη μεγαλονησο οι μοναδες ειναι πιο μαχιμες και παιζει σκληρη εκπαιδευση (το συγκεκριμενο δεν με ενοχλει.. απ'το να βαραω ασκοπα σκοπετα το θεωρω καλυτερο)

Ευχαριστω οποιον εχει το χρονο και τη διαθεση να απαντησει!
<!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 

kd305

New member
Η εκπαίδευση κρατάει 2 μήνες το πολύ μετά βαράς σκοπέτο,οι ειδικές δυνάμεις πλέον δεν αξίζουν,πήγαινε στρατό και πέρνα όσο πιο λούφα μπορείς,άσε τα κομαντιλίκια και τους πράσινους μπερέδες,ρώτα και εμάς,που τα περάσαμε.
 

lephleg

New member
[quote author="kd305"]Η εκπαίδευση κρατάει 2 μήνες το πολύ μετά βαράς σκοπέτο,οι ειδικές δυνάμεις πλέον δεν αξίζουν[/quote]

Αυτο το διαβαζω ολο και περισσοτερο τελευταια, kd305. <!-- s:? -->:?<!-- s:? -->

Η γνωμη σου για την ΕΛΔΥΚ ποια ειναι (στις υπολοιπες μοναδες εκτος 25 ΜΚ)?
 

kd305

New member
Γιατί τι άλλαζει στην ΕΛΔΥΚ από τα υπόλοιπα στρατόπεδα της Ελλάδας ? παλιά άξιζε για τα λεφτά πλέον που έχουνε κοπεί τα αεροπορικά εισιτήρια δεν αξίζει.

Καλοκαιράκι θητεία στην Κύπρο οκ αξίζει,αλλά από εκπαίδευση μην περιμένεις τίποτα.

Η 35 ΜΚ είναι μια από τα (γ)ίδια <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
 

lephleg

New member
[quote author="kd305"]Γιατί τι άλλαζει στην ΕΛΔΥΚ από τα υπόλοιπα στρατόπεδα της Ελλάδας ? παλιά άξιζε για τα λεφτά πλέον που έχουνε κοπεί τα αεροπορικά εισιτήρια δεν αξίζει.[/quote]

Τα αεροπορικα ειναι 40 ευρω κλεινοντας 2 βδομαδες νωριτερα με ryanair (οσο ειναι δλδ το εισητηριο με τρενο για Αθηνα-Θεσσαλονικη). <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: -->
Τωρα οσον αφορα τα υπολοιπα, ακουω οτι ειναι πιο προβλεπε απο Ελλαδα τοσο σε θεμα πειραρχειας οσο και εκπαιδευσης, αλλα παραλληλα στις περισσοτερες σειρες δεν υπαρχει εμπλοκη και παιζουν πολλες εξοδοι στο νησι (τουριστριες κ τα σχετικα <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> )
Μπορει να επιβεβαιωσει κανεις?
 

konc

Member
[quote author="lephleg"]Καλησπερα σε ολους,
...
Ακουω οτι γενικοτερα στη μεγαλονησο οι μοναδες ειναι πιο μαχιμες και παιζει σκληρη εκπαιδευση (το συγκεκριμενο δεν με ενοχλει.. απ'το να βαραω ασκοπα σκοπετα το θεωρω καλυτερο)
[/quote]

Καλησπέρα,

Σωστά ακούς, μόνο με το προσωπικό σου συμπέρασμα σχετικά με τα σκοπέτα διαφωνώ. Θα έχεις σχεδόν σίγουρα καλύτερες εγκαταστάσεις από τα περισσότερα μέρη στην Ελλάδα, όντως οι μονάδες είναι πιο μάχιμες (πιο "προβλεπέ" σε ότι σε ενδιαφέρει άμεσα) αλλά το σκοπέτο, σκοπέτο. Είναι το μόνο που δεν θα αλλάξει όπου και να πας, απλά θα έχεις ΚΑΙ αυτό.
 

kd305

New member
[quote author="lephleg"][quote author="kd305"]Γιατί τι άλλαζει στην ΕΛΔΥΚ από τα υπόλοιπα στρατόπεδα της Ελλάδας ? παλιά άξιζε για τα λεφτά πλέον που έχουνε κοπεί τα αεροπορικά εισιτήρια δεν αξίζει.[/quote]

Τα αεροπορικα ειναι 40 ευρω κλεινοντας 2 βδομαδες νωριτερα με ryanair (οσο ειναι δλδ το εισητηριο με τρενο για Αθηνα-Θεσσαλονικη). <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: -->
Τωρα οσον αφορα τα υπολοιπα, ακουω οτι ειναι πιο προβλεπε απο Ελλαδα τοσο σε θεμα πειραρχειας οσο και εκπαιδευσης, αλλα παραλληλα στις περισσοτερες σειρες δεν υπαρχει εμπλοκη και παιζουν πολλες εξοδοι στο νησι (τουριστριες κ τα σχετικα <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> )
Μπορει να επιβεβαιωσει κανεις?[/quote]


Ναι κλείνε εσύ αεροπορίκα 2 βδομάδες νωρίτερα,γιατί στο στρατό όλα πάνε όπως τα υπολογίζεις,αγαπητέ και εγώ έτσι την είχα πατήσει και μάλιστα δύο φορές επειδή κάποιος είχε καθυστερήσει να γυρίσει από την άδεια ή επειδή ένα βύσμα έφυγε νωρίτερα από εμένα και εγώ έφαγα το χώσιμο.
 

lephleg

New member
[quote author="konc"]Σωστά ακούς, μόνο με το προσωπικό σου συμπέρασμα σχετικά με τα σκοπέτα διαφωνώ. Θα έχεις σχεδόν σίγουρα καλύτερες εγκαταστάσεις από τα περισσότερα μέρη στην Ελλάδα, όντως οι μονάδες είναι πιο μάχιμες (πιο "προβλεπέ" σε ότι σε ενδιαφέρει άμεσα) αλλά το σκοπέτο, σκοπέτο. Είναι το μόνο που δεν θα αλλάξει όπου και να πας, απλά θα έχεις ΚΑΙ αυτό.[/quote]

Καταλαβαινω τι λες konc. Η διαφορα για μενα δεν αν θα εχω ΚΑΙ αυτο αναμεσα σε αλλα, αλλα να μην εχω ΜΟΝΟ αυτο (σκοπανθρωπος).

[quote author="kd305"]Ναι κλείνε εσύ αεροπορίκα 2 βδομάδες νωρίτερα,γιατί στο στρατό όλα πάνε όπως τα υπολογίζεις,αγαπητέ και εγώ έτσι την είχα πατήσει και μάλιστα δύο φορές επειδή κάποιος είχε καθυστερήσει να γυρίσει από την άδεια ή επειδή ένα βύσμα έφυγε νωρίτερα από εμένα και εγώ έφαγα το χώσιμο.[/quote]

kd305 ησουν ΕΛΔΥΚ? <!-- s:?: -->:?:<!-- s:?: -->

Γνωριζει κανεις τι παιζει με τις μοναδες της ΕΛΔΥΚ 3/1? Ειναι μεικτες με Κυπριους?
 

mitsos185

New member
Μπορεις να πας ευκολα απο τα τα τεθωρακισμενα Κυπρο απλα δηλωνοντας το. Οι πιο πολλοι πανε στην 5η εμα που ειναι πληρως ελληνικο στρατοπεδο και πολυ λιγοι σε ενα ενα μεικτο με κυπριους.
Απο εκπαιδευση αναλογα με την ειδικοτητα σου μπορει να παρεις διπλωμα για οδηγηση αρματος και να γινεις οδηγος, πυροβολητης αρχηγος αρματος η να εισαι σε ομαδες υποστηριξης στα tomp λεωνιδας και στα σταυερ. Γενικα επειδη δεν υπαρχουν εποπ θα εχεις πολυ καλυτερη εκπαιδευση απο την Ελλαδα και οσοι λενε το αντιθετο απλα δεν εχουν πατησει εκει. Το στρατοπεδο εχει μεχρι γηπεδακι 5χ5 για τις ωρες της γυμναστικης και μικρο γυμναστηριο με διαδρομους και οργανα, βιβλιοθηκη με ιντερνετ, εσωτερικο σουβλατζιδικο που λειτουργει τα απογευματα, προβολεα εξω απο το καψιμι για ταινιες και nova μεσα. Στην εξοδο υπαρχει λεωφορειο που σε παει στις μεγαλες πολεις και σε ξαναγυριζει το βραδυ και κατα την διαδρομη γινεται ολοκληρο γλεντι απο τα τραγουδια για τον επαναπατρισμο. Γενικα μην το σκεφτεσαι αν θες κυπρο και τεθωρακισμενα πες τους 5η εμα θελω. Υπαρχει και γκρουπ στο φβ <!-- m -->https://www.facebook.com/groups/33565172160/<!-- m --> οποιος πηγε εχει να το λεει.
 
Top