• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ&ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ

alexxx

New member
Για αυτους που παρουσιαζονται 6 του μηνα ποτετ ειναι τα επισκεπτηρια, τι ωρες και επισης ποτε ειναι η ορκωμοσια?
Στο επισκεπτηριο σε αφηνουν να κανεις οτι θες;
 

stefstratos

New member
Th prwth kyriaki tha exeis episkeptirio kai adeia 4 meres meta thn orkomosia.

ti kaneis sto episkeptirio??

vlepeis tous dikous sou

psixraima kai me iremia oti kai na kaneis panta giati mprosta tha einai anwteroi kai tha epivlepoun

meta tin orkomosia tha exeis adeia 4 meres... mexri tote den vlepeis ton ekso kosmo

Kalh arxh
 

George84

New member
Σάββατο 11 και Κυριακή 12 θα είναι το επισκεπτήριο. Θα σας ενημερώσουν έγκαιρα για τις ώρες. Η ορκομωσία θα γίνει στις 17 ή στις 18 και θα έχετε 3 μέρες άδεια. Συνήθως δίνουν μια μέρα παραπάνω άγραφη από το διοικητή. Αν τωρα είσαι πολύ τυχερός και έρθει κανενας στρατηγός ή κανένας πολιτικός μπορεί να σας δώσει κάτι παραπάνω. Αλλά να υπολογίζεις 4 μέρες.

Στο επισκεπτήριο, προβλέπεται κάποιος χώρος, είτε στο ΚΨΜ ή όπου βολεύει τέλος πάντων, όπου μαζεύονται όλοι οι συγγενείς και φίλοι και βλέπουν το καμάρι τους. Μην φαντάζεσαι επισκεπτήριο φυλακών με τζαμάκι και τηλέφωνο. Ταβερνούλα θα είναι, αν έχει και καλό καιρό θα στρώσετε τραπέζια έξω.

Μην αγχώνεσαι για τίποτα, δεν έχεις να αντιμετωπίσεις κάτι δύσκολο. Θα περάσεις τόσο καλά και θα περνάν οι μέρες τόσο γρήγορα που μπορεί και να μη θες να καλέσεις τους δικούς σου. Εγώ π.χ. είπα στους γονείς μου να μην κάνουν άδικα 5+5 ώρες ταξίδι, να έρθουν να με δούνε, καλά είμαι καλά περνάω, την Παρασκευή θα τα πούμε από κοντά στην ορκομωσία. Και το Σαββατοκύριακο πέρασε μια χαρά. Τις πρώτες 2-3 μέρες μόνο θα σου φανεί κάπως μέχρι να προσαρμοστείς στο νέο περιβάλλον και στο πρόγραμμα και να κάνεις νέους φίλους - πίστεψέ με ειδικά στο κέντρο θα κάνεις καλούς φίλους.

Καλή θητεία
 

zg07

New member
Να υποθέσω ότι τις ίδιες ημερομηνίες θα έχουμε επισκεπτήριο-ορκομωσία και όσοι παρουσιαζόμαστε Τετάρτη 8 Αυγούστου?
 

George84

New member
[quote author="zg07"]Να υποθέσω ότι τις ίδιες ημερομηνίες θα έχουμε επισκεπτήριο-ορκομωσία και όσοι παρουσιαζόμαστε Τετάρτη 8 Αυγούστου?[/quote]
Για όλους ίδιες ημερομηνίες είναι
 
Top