• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ερωτηση για δουλεια μετα το στρατο

giannis250

New member
καλημέρα θελω να ρωτησω εχω παρει οριστικη απαλαγη πριν απο 2 μηνες θελω συντομα να πιασω δουλεια γιατι εχω αναγκη θα εχω κανενα πρόβλημα αμα περαστουν ενσημα σε μενα να με ξανακαλεσουν να παω στρατο ξανα(επανεξεταση) αμα βρω δουλεια ευχαριστω περιμενω απαντησης.
 

giannis250

New member
δηλαδή αμα μπορω να πιασω δουλεια μετα την απαλαγη που πηρα χωρις να εχω κανενα πρόβλημα να με καλεσουν ξανα στο στρατο.
 

kd305

New member
Από την στιγμή που έχεις πάρει απαλλαγή δεν θα σε καλέσουν για επανεξέταση, η επανεξέταση σε όσους έχουν πάρει απαλλαγή γίνεται μόνο σε περίπτωση πολέμου.
 

kd305

New member
Σταματάω να ασχολούμαι μαζί σου , δυστυχώς έχεις μεγάλο πρόβλημα βλακείας μέσα στο κεφάλι , τελευταίο μήνυμα που ασχολούμαι με την πάρτι σου , βρες να κάνεις κάτι αξιόλογο στην ζωή σου και σταμάτα να ασχολείσαι με άλλα άτομα , ηλίθιε.
 

dioptras

New member
Φήλε καλέ δεν γνορίζω γιατί εκφράζεσε κατα αυτό το τρόπο, αλλά να ξέρης ότι σε θεορώ ένα μηδέν γιατί ως γιοτάς και απαλαγής από το στρατώ κάθεσαι εδώ μέσα και μηλάς. Είσε μεγάλος καραγκιώζης + παπάρας
 

kd305

New member
Σου είχα πει και παλαιότερα άμα θες να με βρεις το κανονίζουμε και βρισκόμαστε από κοντά και εκεί να σε δω τι θα λες και πως θα το λες , μέχρι να αποκτήσεις το θάρρος να το κάνεις αυτό βούλωστο και μην ασχολείσαι μαζί μου.
 

dioptras

New member
μιν ερθης ομως μεσα στα κλαμματα οπως την τελευταια φωρα γιατι δεν θα το δεχτω. Μην με πρωκαλεις γιατι δεν το εχω σε τιποτα να δημοσιευσο το απολιτυρειο σου με το Ι-5 και τις φοτογραφιες που σε πιραν οι γιατροι στη σπαρτι. εχης γηνει βουκινο. εισε γιωτασ. εισε καραγκιωζις. σε παιριμενο στο γραφηο του ΥΦΕΘΑ λαμπροπουλου. αν εχης κοτσια ελα.
 

kd305

New member
Τα έχεις ξαναγράψει αυτά φουκαρά και είχα επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο του φόρουμ , στείλε ότι θέλεις και θα στείλω εγώ στον υπεύθυνο τα στοιχεία μου , να δούμε ποιος είναι ο μαλάκας της υπόθεσης άμοιρε ανθρωπάκο, δεν έχεις με τι να ασχολείσαι και κάθεσαι και μαλακίζεσαι μέσα σε ένα φόρουμ στο οποίο δεν έχεις προσφέρει απολύτως τίποτα.

Στείλε ότι θέλεις και μάθε να γράφεις Ελληνικά , ανορθόγραφε παρακμιακέ.

Τελευταία φορά που σου απαντάω την επόμενη φορά θα μιλήσεις με την δίωξη και δεν κάνω καθόλου πλάκα , δεν με απασχολεί αν έχεις κάποιο πρόβλημα ψυχικό ή όπως αλλιώς ονομάζεται αλλά δεν θα σε λυπηθώ , για αυτό μείνε στην γωνίτσα σου και μην ασχολείσαι με την πάρτι μου γιατί θα την δω πολύ αλλιώς μαζί σου και δεν το θέλεις με τίποτα.

Εσύ περίμενε στο γραφείο του κ.Λαμπρόπουλου εγώ θα επικοινωνήσω τις επόμενες ημέρες με την γραμματεια του και θα τον ενημερώσω πως υπάρχει ένας βλάκας σε ένα φόρουμ που αναφέρει συνέχεια το όνομα του και από εκεί και πέρα βγάλε άκρη φουκαράκο <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: -->
 

dioptras

New member
Φήλε KD305 δειχνης το επίπεδώ σου. Ίδη επικινωνισα με την ιππιρεσία σου. Δε με ξαιρεις καλα. Να δω τωρα μετά την Κατεχάκι που θα σε βαλουνε... και μιν ξαναερθης να παρακαλαισεις.
 
Top