• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ά ΕΣΣΟ 2011/6 ΣΠ (ΚΟΡΙΝΘΟΣ)

sokrkoto

New member
Παίδες αν υπάρχει κάποιος από θεσσαλονίκη που να παρουσιάζεται 10/02/2011 ας μου στείλει πμ εδώ στο forum για να κατέβουμε με αμάξι να παρουσιαστούμε να τη βγάλουμε πούδρα!
 

MaXp0w3r

New member
[quote author="sokrkoto"]Παίδες αν υπάρχει κάποιος από θεσσαλονίκη που να παρουσιάζεται 10/02/2011 ας μου στείλει πμ εδώ στο forum για να κατέβουμε με αμάξι να παρουσιαστούμε να τη βγάλουμε πούδρα![/quote]

δεν αξιζει να πληρωσεις/σεται τοση βενζινη και διοδια για να πας στο στρατοπεδο.καλυτερα να τα βαλεις στην τσεπη τα λεφτα στρατο θα πατε οχι εκδρομη.
 

BILIAS

New member
Παιδες γεια σασ! Απο Θεσσαλονίκη είμαι κι εγώ ειναι κανείς που να μπαίνει στις 10/2 να κατέβουμε μαζι?
 

MaXp0w3r

New member
[quote author="BILIAS"]Παιδες γεια σασ! Απο Θεσσαλονίκη είμαι κι εγώ ειναι κανείς που να μπαίνει στις 10/2 να κατέβουμε μαζι?[/quote]

ναι υπαρχουν ατομα!
 
M

mariosgr83

Guest
Γεια σας παιδιά, το μόνο που θα σας πω είναι ότι θα περάσετε τέλεια στην Κόρινθο. Είμαι της 2010 Δ' ΕΣΣΟ οπότε τα πράγματα δεν θα έχουν αλλάξει καθόλου. Όλο ΚΨΜ, καφέ και τσιγάρο θα είστε.

Στον 6ο Λόχο ήμουνα και ήτανε μια χαρά, μην ακούτε τις ραδιοαρβυλάρες.

Αν κάποιοι κακομαθημένοι θεωρούν το να πετούν την γόπα του τσιγάρου που μόλις κάπνισαν στα σκουπίδια ή σε ένα άδειο μπουκάλι αγγαρεία τότε αυτοί είναι που θα κακοπεράσουν...
 

jef

New member
Ποιο μέσο μεταφοράς σε αφήνει πιο κοντά στο στρατόπεδο ; Ο προαστιακός ή το κτελ ;
 

MarKeZ

New member
Καλησπέρα παιδιά! παναγιώτης από αθήνα, 9/2 παρουσιάζομαι. Απ'όσα έχω ακούσει μια χαρά είναι στο ΚΕΝ στην κόρινθο.
Όσο για την μεταφορά... εγώ θα προτιμήσω προαστιακό, έχω ακούσει οτι περπατιέται από την στάση "Κόρινθος" ως το στρατόπεδο και επίσης είναι το πιο βολικό μέσο μεταφοράς, μοναδική απορία είναι αν πρέπει να αλλάξω συρμό στον σταθμό "Λιώσια" αλλά αυτό θα το ρωτήσω επιτόπου.
Ένα πράγμα μονο δεν έχουμε λάβει υπ' όψιν μας όσοι παρουσιαζόμαστε τώρα....και αυτό είναι το ζήτημα τυχόν απεργιών εκείνη την ημέρα από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αν γίνει κάτι τέτοιο αναγκαστικά θα πρέπει να πάρουμε ΚΤΕΛ και θα χάσουμε χρόνο και χρήμα.
Επίσης για τα πράματα που λέτε, εγώ θα πάρω όσα χρειάζομαι μέχρι την άδεια ορκομωσίας δηλαδή ρούχα και είδη μπάνιου για 2-3 βδομάδες! Επίσης μέσα σε αυτόν τον καιρό θα έχω διαπιστώσει τι μπορεί να μου λείπει. Άντε καλή αρχή να έχουμε!
 

Green Beret

New member
Παίδες ο προαστιακός συμφέρει. Αφού μου είχαν πει ότι έχει στάση το τραίνο έξω από το 6ΣΠ. Τ <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> ελικά κάπως έτσι είναι. Ο Σταθμός Κορίνθου απέχει 15-20' με τα πόδια 1 ευθεία.

ΥΓ: Παρουσιάζομαι στις 10/2. Έκλεισα εισιτήριο με την πρώτη πρωϊνή πτήση της Ολυμπιακής με 50ε για Βενιζέλος και από εκεί έχει προαστιακό για Κόρινθο. Ας ελπίσουμε να μην έχει απεργία αλλιώς να ευχόμαστε να στείλουν 4-5 στάγιερ να μας μαζέψουν από την Αθήνα!!!
 

adamsnet21

New member
ΚΟΟΟΟΡΙΙΙΝΘΘΘΟΟΟΣΣΣ ΖΩΩΩΑΑΑΑΡΑΑΑ ΛΕΕΜΕΕΕ


άντε παιδιά καλα να περάσετε! ημουν εκει στον 5ο λοχο! χαλαρά ειναι τα πράγματα! ειναι βυσματικο κεντρο . μην ακουτε παπαααριεεεςςςς για τον 6ο λοχο μια χαρα ηταν τα παιδιά! θα σασ έχουν στα οπα οπα οπου και αν πάτε!

Αντισυνταγματάρχης Λαμπρου= θεος
Ανθυπολοχαγός Γκερτσοσ= Άνθρωπος απο του λίγους!!!

καλη θητεία να εχετε παιδια ολοι περάσαμε απο την φαση σασ! αδειάστε τα μυαλα σασ και μην ακουτε παπαριεσ! ο στρατός ειναι κολεγιο πια...

οτι θέλετε στείλτε μνμ....
 

adamsnet21

New member
ΑΑΑΑ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ!!!!


να εχετε μαζι σασ υπνόσακο!!!!!! επιτρέπεται!

τον πουλανε και στο κψμ!
 

MaXp0w3r

New member
[quote author="adamsnet21"]ΑΑΑΑ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ!!!!


να εχετε μαζι σασ υπνόσακο!!!!!! επιτρέπεται!

τον πουλανε και στο κψμ![/quote]

με τα κινητα τι παιζει?
 

adamsnet21

New member
[quote author="MaXp0w3r"][quote author="adamsnet21"]ΑΑΑΑ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ!!!!


να εχετε μαζι σασ υπνόσακο!!!!!! επιτρέπεται!

τον πουλανε και στο κψμ![/quote]

με τα κινητα τι παιζει?[/quote]


παρε κιν χωρισ καμερα για να μιλασ ελευθερα παντου. το κινιτο το θεωρουν απαραίτητο... θα σασ λενε να τηλ συνεχεια στουσ δικουσασ να λετε οτι ειστε καλα! στο επισκεπτιριο περνασ μεσα στο στρατόπεδο οοοοοτιιιιιι θεεεςςςς μεχρι και λαπτοπ
 

dimitris_bs

New member
Παμε πολεμο?!! <!-- s:hello -->:hello<!-- s:hello -->
8/2 6 ΣΠ Κορινθου και τα μυαλά στα καγκελα <!-- s8) -->8)<!-- s8) -->

Δημητρης απο Αθηνα-Δαφνη

ΥΣ: Μη ξεχασετε αποσμητικο για τα ποδια <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
 

GalounisOeO

New member
Αντε ανυπομονω πως και πως να μπς ρε παιδια!!!! <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> οραια καλα που μου είπατε για κινητο να παρς μαζι αλλα πηρα με καμερα ενα με 30 ευρω.θα μοθ πουνε τιποτα αμα το εχω μαζι?και κατι αλλο να το βαλς στην τσεπη και αμα με ρωτησουν αν το εχω μαζι τι θα πω?θα με ψαξουν?ατελειωτες απωριες!!! <!-- s:p -->:p<!-- s:p --> <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->
 

harispap

New member
καλησπερα παιδια!!χαρης απο θεσσαλονικη παρουσιαζομαι 10/2!! εχω βγαλει εισιτηριο για το τρενο των 22.59 στις 9/2!!
 

jimmis_kos

New member
καλησπερα παιδια .Δημητρης απο ΚΩ παρουσιαζομαι 7/2 ..παιζει καμια απεργια την δευτερα?????απο καλιθεα κανεις να παμε παρεα??
 

hitman

New member
[quote author="mariosgr83"]Γεια σας παιδιά, το μόνο που θα σας πω είναι ότι θα περάσετε τέλεια στην Κόρινθο. Είμαι της 2010 Δ' ΕΣΣΟ οπότε τα πράγματα δεν θα έχουν αλλάξει καθόλου. Όλο ΚΨΜ, καφέ και τσιγάρο θα είστε.

Στον 6ο Λόχο ήμουνα και ήτανε μια χαρά, μην ακούτε τις ραδιοαρβυλάρες.

Αν κάποιοι κακομαθημένοι θεωρούν το να πετούν την γόπα του τσιγάρου που μόλις κάπνισαν στα σκουπίδια ή σε ένα άδειο μπουκάλι αγγαρεία τότε αυτοί είναι που θα κακοπεράσουν...[/quote]

kai dn m les aderfe meta apo kei pou pou phges?
 

sokrkoto

New member
Αιντέ 2 και σήμερα 10/02/2011 6ο ΣΠ Κόρινθος από θεσσαλονίκη Σωκράτης. Οποιος είναι από θεσσαλονίκη και κατεβαίνει απο θεσαλονίκη με το βραδυνό 11μιση 09/02/2011 Αθήνα ας στείλει πμ να γνωριστούμε να το κάνουμε "ιερόδουλη" το τρένο!!!
 
Top