• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΕΣΣΟ Nοεμβρίου 2007!!!

ddarko

New member
Γειά χαρά

12-13-14 Νοέμβρη που λές, παίζει για ΣΞ ή για ΠΑ? Έχεις έγκυρες πληροφορίες?
 

UNDERTAKER

New member
Καλησπερα σε ολους,και εμενα με ειπαν οτι εκλεισαν ολα,και μου ανεφεραν αν σου ερθει το χαρτι και ειναι αεροπορια εχει καλως αλλιως μου ειπαν οτι θα πρεπει να περιμενω την μεταταξη την οποια θα πρεπει να υπογραψει ο υπουργος,αυτο αληθευει?Οποιος γνωριζει ας μας δωσει πληροφοριες!!
 

drberto

New member
[quote author="UNDERTAKER"]Καλησπερα σε ολους,και εμενα με ειπαν οτι εκλεισαν ολα,και μου ανεφεραν αν σου ερθει το χαρτι και ειναι αεροπορια εχει καλως αλλιως μου ειπαν οτι θα πρεπει να περιμενω την μεταταξη την οποια θα πρεπει να υπογραψει ο υπουργος,αυτο αληθευει?Οποιος γνωριζει ας μας δωσει πληροφοριες!![/quote]

Αν το βυσμα σου εχει κανει καλη δουλεια θα σε παρουν απο το στρατολογικο σου γραφειο και θα σου πουν οτι εγκριθηκε η μεταταξη σου,οποτε πρεπει να πας να παραδωσεις το χαρτι καταταξης του ΣΞ και να παραλαβεις της ΠΑ.
 
Παιδες κι εγω αεροπορια μπαινω 5 νοεμβριου στην τριπολη...Οποιος μπαινει μαζι μου ας στειλει κανα πμ να τα πουμε και μεσα...

Να ρωτησω κατι αλλο...Ο πατερας μου ειναι 60 ετων και η μητερα μου εχει ποσοστο αναπηριας πανω απο 67% αλλα εργαζεται,θα μετατεθω απευθειας κοντα στον τοπο κατοικιας μου?

Δ'εσσο-301 ρε ερχομαστε.... <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> μπορα ειναι θα περασει!!!
 

Nexus

New member
[quote author="giorgaros_ipourgos"]Παιδες κι εγω αεροπορια μπαινω 5 νοεμβριου στην τριπολη...Οποιος μπαινει μαζι μου ας στειλει κανα πμ να τα πουμε και μεσα...

Να ρωτησω κατι αλλο...Ο πατερας μου ειναι 60 ετων και η μητερα μου εχει ποσοστο αναπηριας πανω απο 67% αλλα εργαζεται,θα μετατεθω απευθειας κοντα στον τοπο κατοικιας μου?

Δ'εσσο-301 ρε ερχομαστε.... <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> μπορα ειναι θα περασει!!![/quote]

Πως έμαθες ημερομηνία? Σου ήρθε το σημείωμα κατάταξης ?
 

assistant

New member
[quote author="giorgaros_ipourgos"]Να ρωτησω κατι αλλο...Ο πατερας μου ειναι 60 ετων και η μητερα μου εχει ποσοστο αναπηριας πανω απο 67% αλλα εργαζεται,θα μετατεθω απευθειας κοντα στον τοπο κατοικιας μου?[/quote]
Αν η μητέρα σου ήταν ανίκανη για εργασία θα είχες σίγουρα δικαίωμα για κατ' εξαίρεση μετάθεση.
Παρόλα αυτά αν θες υπόβαλε ένα χαρτί που να φαίνεται η αναπηρία της και δες τι μπορεί να γίνει.
Σε ότι αφορά την ηλικία του πατέρα σου, αν ήταν άνω των 70 και ήσουν ο μεγαλύτερος ή ο μόνος άρρεν γιος, θα έκανες 9μηνο.
 

johnyk123

New member
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!

Με εγκύκλιο διαταγή του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κυρίου Κωνσταντίνου Αν. Τασούλα καλούνται για κατάταξη στην Πολεμική Αεροπορία την 12, 13, 14 Νοεμβρίου 2007 οι στρατεύσιμοι της 2007 Δ/ ΕΣΣΟ που ανήκουν στις κλάσεις 1984 έως και 2009 (γεννημένοι το 1963 έως και το 1988) πλήρους ή μειωμένης θητείας, ανεξάρτητα αν έχουν τελειώσει ή όχι την βασική ή ειδική εκπαίδευση και οι λόγοι της υποχρέωσής τους για κατάταξη δημιουργήθηκαν στο διάστημα από την 1 Μαΐου 2007 έως και 31 Ιουλίου 2007.

Περισσότερες πληροφορίες για τα κέντρα κατάταξης, τις ακριβείς χρονολογίες και τις υποχρεώσεις αυτών που καλούνται, παρέχονται από τα Στρατολογικά Γραφεία.


<!-- sPDT_Armataz_01_36 -->PDT_Armataz_01_36<!-- sPDT_Armataz_01_36 --> <!-- sPDT_Armataz_01_36 -->PDT_Armataz_01_36<!-- sPDT_Armataz_01_36 --> <!-- sPDT_Armataz_01_36 -->PDT_Armataz_01_36<!-- sPDT_Armataz_01_36 -->
 

DROOPY3

New member
ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ 5 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ;
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ;
 
[quote author="Nexus"][quote author="giorgaros_ipourgos"]Παιδες κι εγω αεροπορια μπαινω 5 νοεμβριου στην τριπολη...Οποιος μπαινει μαζι μου ας στειλει κανα πμ να τα πουμε και μεσα...

Να ρωτησω κατι αλλο...Ο πατερας μου ειναι 60 ετων και η μητερα μου εχει ποσοστο αναπηριας πανω απο 67% αλλα εργαζεται,θα μετατεθω απευθειας κοντα στον τοπο κατοικιας μου?

Δ'εσσο-301 ρε ερχομαστε.... <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> μπορα ειναι θα περασει!!![/quote]

Πως έμαθες ημερομηνία? Σου ήρθε το σημείωμα κατάταξης ?[/quote]
piga sto rouf stin stratologia kai rotisa...kai pira kai pistopoiitiko tipou a'
 

dimboud

New member
Σε όποιον έρθει το σημείωμα κατάταξης ας ενημερώσει!

Άντε.. Να μαζευόμαστε σιγά-σιγά... <!-- sPDT_Armataz_01_29 -->PDT_Armataz_01_29<!-- sPDT_Armataz_01_29 -->
 

gataki

New member
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ! <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
 

gataki

New member
ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ. ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ! ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΕΧΕΙ 1,5 ΒΔΟΜΑΔΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!
 

apolyomenos

New member
[quote author="gataki"]ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ. ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ! ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΕΧΕΙ 1,5 ΒΔΟΜΑΔΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!![/quote]


Εαν λάβει χώρα μετάταξη σε άλλο κλάδο, σου έρχεται το χαρτί για το σώμα που σε είχαν ρίξει πριν και λίγες μέρες πριν καταταγείς, υποτίθεται, σου έρχεται η μετάταξή σου. Όλος ο πανικός προκαλείται όχι επειδή αργεί ο Θείος σου, αλλά επειδή όπως θα μάθεις κατά τη διάρκεια της θητείας σου, όλες οι μεταβολές τηρούνται σε ειδικά βιβλία στη στρατολογία, πρέπει να διαβιβαστούν με σήμα στα αρμόδια γραφεία, στη δική σου περίπτωση ΓΕΕΘΑ, ΓΕΑ, 124ΠΒΕ, στο κέντρο που αρχικά θα παρουσιαζόσουνα και μετά να σου γνωστοποιηθεί η μεταβολή ( που εσύ δεν την αντιλαμβάνεσαι ως μεταβολή... αλλά το γνωρίζεις ήδη).

ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ
 

gataki

New member
ΑΠΟΛΥΟΜΕΝΕ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ. ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΕ ¨ΕΡΙΧΝΑΝ¨ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΡΙΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 1ος ΣΤΟ ΣΞ(ΧΩΡΙΟ) ΠΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑ (ΠΟΛΗ).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!
 

nodrama

New member
[quote author="gataki"]ΑΠΟΛΥΟΜΕΝΕ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ. ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΕ ¨ΕΡΙΧΝΑΝ¨ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΡΙΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 1ος ΣΤΟ ΣΞ(ΧΩΡΙΟ) ΠΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑ (ΠΟΛΗ).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!![/quote]

αδερφούλη δεν χρειάζεσαι να αγχόνεσαι. Όλα είναι όπως τα λέει ο apolyopmenos. Στη δικιά μου σειρά (Γ/07) στους περισσότερους από τον θάλαμο μου το χαρτί της μετάταξης ήρθε τελευταία στιγμή και όχι γιατί τους άργησε το βύσμα.

Εσύ έτσι όπως είσαι πλαγκαρισμένος πας ταμείο απευθείας
 
Top