• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Φακοι επαφης

stelios_lp

New member
Γεια σας παδια στις 14 του μηνα παρουσιαζομαι στο ρεθυμνο και θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος απο εσας ειχε μυωπια αν περασε μεσα φακους επαφης και αν αντιμετοπιζαι καποιο προβλημα.. (Αν επιτρεποντουσαν)
 

kd305

New member
επιτρέπονται αλλά εγώ προσωπικά δεν στο προτείνω,θα είσαι όλη μέρα σε διάφορα πόστα...στις βολές θα κυλιστείς στο χώμα κτλπ..είσαι σίγουρος ότι θες να κάνεις θητεία σου με φακούς ?
 

stelios_lp

New member
Απλως με τους φακους κινησε ευκολοτερα χωρις να σου πεφτουν ολη την ωρα και να σου σπανε τα νευρα... Εννοειται ομως οτι θα εχω μαζι και τα γυαλια μου..
 

panmag

New member
Δεν έχεις κανένα πρόβλημα με τους φακούς, ούτε θα σου πεί κανείς τίποτα. Στις βολές και στις ασκήσεις όντως οι φακοί είναι απίστευτα βολικοί (σε σημείο που πιστεύω ότι θα έπρεπε να ζητάν από όλους να βάλουν φακούς). Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα άπαξ και τους βάλεις.

Το βασικό σου πρόβλημα θα είναι να τους βάλεις και να τους βγάλεις και περισσότερο το πρώτο. Γενικά αυτό που έκανα εγώ ήταν να ξυπνάω 10 λεπτά νωρίτερα και πηγαίνω να βάλω τους φακούς. Μεγάλη προσοχή στο θέμα καθαριότητα. Επίσης, αν σου φύγει φακός και πέσει σε κανά νιπτήρα μην τυχόν και τον καθαρίσεις για να τον βάλεις πάλι στα μάτια σου.

Θα σου έλεγα τις πρώτες 2-3 μέρες (μέχρι να βρείς τα πατήματά σου) να είσαι με τα γυαλιά. Μετά βάλε φακούς. Σε όλη την θητεία μου δεν είχα κανένα πρόβλημα.
 

stelios_lp

New member
Φιλε panmag σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου μου εφτιαξες την ψυχωλογια <!-- sPDT_Armataz_01_01 -->PDT_Armataz_01_01<!-- sPDT_Armataz_01_01 --> ..
Το ζυτημα βαλε-βγαλε για μενα ειναι παιχνιδακι υποθεση ενους λεπτου δεν χρειαζομαι καν καθρεπτη.. Οσο για την καθαριοτητα ειναι σιγουρα κατι το οποιο πρεπει να προσεξω.
 

konc

Member
Απλά πάρτε ημερήσιους για τη θητεία. Όποτε γουστάρετε τους πετάτε, όποτε γουστάρετε τους βάζετε.
Ευλαβική προσοχή σε θέμα υγιεινής, μην διανοηθείτε να παίξετε με τέτοια θέματα στο στρατό.
 
Στα γυαλιά οργανικοί(πλαστικοί) φακοί ή κρύσταλλα;
θα βάλω και λαστιχάκι για να μη πέσουν , αλλα σχετικά με σκόνες κ.τ.λ τι ειναι καλύτερο;

για θητεία σε ειδικες δυνάμεις
 

kd305

New member
[quote author="ProtactosInterested"]Στα γυαλιά οργανικοί(πλαστικοί) φακοί ή κρύσταλλα;
θα βάλω και λαστιχάκι για να μη πέσουν , αλλα σχετικά με σκόνες κ.τ.λ τι ειναι καλύτερο;

για θητεία σε ειδικες δυνάμεις[/quote]


Εγώ κρύσταλλα είχα και έχω..δεν είχα αλλάξει κάτι.
 
Top