• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

φαντάρος τριχοτός ή άτριχος

τιμος

New member
Την μέρα που παρουσιαστήκατε στο στρατό και κατά τη διάρκεια της θητείας σας με τις τρίχες στα πόδια, στο στήθος , και στα…. Απόκρυφα σημεία μπροστά και πίσω τι κάνατε? 1 ξύρισμα? 2 κούρεμα? 3 απολύτως τίποτα ? εγώ λέω το 3 με λίγο ξύρισμα γύρο από το όργανο να φαίνεται μεγαλύτερο!!!
 
[quote author="τιμος"]Την μέρα που παρουσιαστήκατε στο στρατό και κατά τη διάρκεια της θητείας σας με τις τρίχες στα πόδια, στο στήθος , και στα…. Απόκρυφα σημεία μπροστά και πίσω τι κάνατε? 1 ξύρισμα? 2 κούρεμα? 3 απολύτως τίποτα ? εγώ λέω το 3 με λίγο ξύρισμα γύρο από το όργανο να φαίνεται μεγαλύτερο!!![/quote]
gay?
 

p_h

New member
αυτα φίλε μου ειναι σοβαρα ερωτήματα, πιστεύω ότι πρεπει να πάρεις ενα τηλεφωνο στο ΓΕΣ για να σε ενημερώσουν τι πρέπει να κάνεις.
 

τιμος

New member
Της κοντής μπορεί της 17ρας όχι αλλά τι να τις κάνεις τις άτιμες που φυτρώνουν πάνω της. Τέλος πάντων όποιος το διαβάσει ας μου πει τι κάνει ανώνυμα είναι και δωρεάν . Ενδιαφέρομαι να μάθω γιατί σε λίγο θα πάω και θα δω τι παίζει αλλά δεν θέλω να διαφέρω. Αν σκάσω μύτη ως γορίλας φοβάμαι μήπως με βλέπουν όλοι και αναρωτιούνται από ποια εποχή έρχομαι. Δεν πήγα ποτέ μου σε αποδυτήρια να δω, αλλά από ότι βλέπω το καλοκαίρι αρκετοί αποτριχώνονται. Αν το διαβάσει γυναίκα ας πει τι προτιμάει.
 

kd305

New member
Τίμο όταν κάνεις μπάνιο πρόσεχε μην σου πέσει το σαπούνι
 

τιμος

New member
Καλά τα σχόλια μόνο που δεν μου λέτε αυτό που ρωτώ δηλαδή εσύ που το διάβασες δεν είχες αναρωτηθεί ποτέ πως είναι οι άλλοι η αν έχεις κάνει σεξ με γυναίκα δεν σε προβλημάτισε η εμφάνιση εκτός αν έχετε ποιο σοβαρά προβλήματα από το να ασχολιέστε με τρίχες μήπως είστε μικρούληδες ή σας είναι στραβό χα! χα! χα!
Όσο για το σαπούνι και να μου πέσει κανένα πρόβλημα. Δεν τα μαθες βγήκε και το σαμπουάν αλλά και τα ντους έχουν γίνει ατομικά . Αλλά από ότι κατάλαβα εσάς σας ενδιαφέρει μόνο αν τον παίρνω λείπαμε αλλά μόνο τον δίνω χωρίς να κάνω επιλογές ότι κάτσει, όποιος θέλει σεξ ας ψάξει αλλού. Τέλος εμένα μου αρέσω έτσι όπως είμαι. Μήπως ζηλεύεται γιατί το θέμα το έχω ψάξει και συζητήσει με φίλους και είναι πολύ άνδρες 19-27 που έχουν λίγες τρίχες και αισθάνονται μειονεκτικά, Όποιος τις έχει μπορεί να τις ξυρίσει όσοι δεν έχουν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα . Για άλλη μια φορά να ρωτήσω πώς να εμφανιστώ την πρώτη μέρα??? Δεν ξέρω κανένα που έχει πάει στρατό να ρωτήσω τι είδε?
 

nastos7

New member
ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΟ Κ ΕΧΕΙΣ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΤΡΙΧΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ Κ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ
ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΡΕΨΕΙΣ ΤΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΙΝΕΙΣ ΜΕΤΑ....
 

George84

New member
[quote author="τιμος"]Καλά τα σχόλια μόνο που δεν μου λέτε αυτό που ρωτώ δηλαδή εσύ που το διάβασες δεν είχες αναρωτηθεί ποτέ πως είναι οι άλλοι η αν έχεις κάνει σεξ με γυναίκα δεν σε προβλημάτισε η εμφάνιση εκτός αν έχετε ποιο σοβαρά προβλήματα από το να ασχολιέστε με τρίχες μήπως είστε μικρούληδες ή σας είναι στραβό χα! χα! χα!
Όσο για το σαπούνι και να μου πέσει κανένα πρόβλημα. Δεν τα μαθες βγήκε και το σαμπουάν αλλά και τα ντους έχουν γίνει ατομικά . Αλλά από ότι κατάλαβα εσάς σας ενδιαφέρει μόνο αν τον παίρνω λείπαμε αλλά μόνο τον δίνω χωρίς να κάνω επιλογές ότι κάτσει, όποιος θέλει σεξ ας ψάξει αλλού. Τέλος εμένα μου αρέσω έτσι όπως είμαι. Μήπως ζηλεύεται γιατί το θέμα το έχω ψάξει και συζητήσει με φίλους και είναι πολύ άνδρες 19-27 που έχουν λίγες τρίχες και αισθάνονται μειονεκτικά, Όποιος τις έχει μπορεί να τις ξυρίσει όσοι δεν έχουν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα . Για άλλη μια φορά να ρωτήσω πώς να εμφανιστώ την πρώτη μέρα??? Δεν ξέρω κανένα που έχει πάει στρατό να ρωτήσω τι είδε?[/quote]
Είναι δύσκολο να σου απαντήσει κάποιος σοβαρά χωρίς σχόλια.
Κατ' αρχήν κανένας δεν θα κάτσει να ασχοληθεί αν είσαι τριχωτός, άτριχος, ξυρισμένος, κουρεμένος ή αξύριστος. Και στην τελική αν πέσεις σε κανέναν κάφρο γράψτον στα @@ σου, είσαι όπως είσαι ή όπως γουστάρεις να είσαι. Την πρώτη μέρα είναι πιθανόν να σε εξετάσουν σε παραβάν, αλλά και σε ανοιχτό χώρο να είναι με 30 άτομα, θα είστε όλοι αγχωμένοι και ψαρωμένοι και κανένας δεν θα ασχοληθεί με τις τρίχες σου. Από κει και πέρα καθημερινά θα ντύνεστε και θα ξεντύνεστε στο θάλαμο αλλά φυσιολογικά οι περισσότεροι δεν κάθονται να κοιτάνε τον άλλον. Οι τουαλέτες είναι σχεδόν παντού ατομικές και μπορείς να αλλάζεις εκεί εσώρουχα. Σπάνια θα δεις κάποιον να αλλάζει εσώρουχο χύμα στο θάλαμο, οπότε δεν τίθεται θέμα να παίζετε ξιφομαχίες ούτε να κοιτάτε ποιός την έχεις μεγαλύτερη. Ούτε θα σου πει κανένας τίποτα αν είσαι ξυρισμένος αφού πέρα απ' τις αδερφές πολλοί ξυρίζονται και για λόγους καθαριότητας.

Από κει και πέρα αν είσαι gay και σε ενδιαφέρει μήπως υπάρχει κάποιος άλλος gay και θέλεις να κάνετε κατάσταση πάω πάσο. Θα σου λεγα να κάνεις ότι κάνεις και στην πολιτική σου ζωή, ότι προτιμάνε οι άντρες ή γυναίκες που έχεις πάει, ή ότι προτιμάς εσύ.
 

FFAN-IAKOVOS

New member
Τίμο, αγόραρε, μην δίνεις σημασία στις κοροϊδίες. Είναι γνωστό πως αν δεν καταλαβαίνει κανείς κάτι, και έχει σύνδρομο κατωτερότητας, γίνεται εχθρικός απέναντι του. Στη τελική το τι θα κάνεις εσύ με την εμφάνιση σου ή το πόσο μεγάλο είναι το ανδρικό σου μόριο είναι καθαρά προσωπικό σου ζήτημα, και δεν ζήτησες να σου σχολιάσουν την εμφάνιση ή το πέος αλλά να σε βοηθήσουν σε μια δύσκολη απόφαση.

Τον ίδιο χλευασμό συνάντησαν επιφανείς λογοτέχνες (Ντε Σαντ, Πάνος Κολιόπουλος), σύγχρονες ιδιοφυίες που πήγαν την ανθρωπότητα 1-2 βήματα παραπέρα (Αϊνστάιν, Πάνος Κολιόπουλος), εραστές του αγνώστου και εξερευνητές της ζούγκλας.

Θα σου μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία, επιγραμματικά.

Όταν πήγα στον στρατό, στο πρώτο strip search έπεσα επάνω σε γυναίκα γιατρό, σαράντα-με-σαρανταπέντε ετών, με γυαλάκια και κρεατοελιές, και το χειρότερο, ένα στήθος που κόντευε να φτάσει το πάτωμα. Σήμερα λογικά θα την χρησιμοποιούν για παρκέ, βάζοντας χλωρίνη στις ρώγες της. Αφότου με πασπάτεψε με το πάσο της (δεν μπόρεσα να μην παρατηρήσω το χαμόγελο της όταν είδε τα καλοξυρισμένα απόκρυφα μου) με άφησε στην ησυχία μου. Οπότε μην ανησυχείς γι' αυτό.

Στον θάλαμο, όσοι δεν είχαμε κάποια υπηρεσία, συνήθως τριγυρνούσαμε ημίγυμνοι ή με μπουρνούζι. Οι περισσότεροι φίλοι που απέκτησα στον στρατό έκαναν ότι έκανα κι εγώ: ξυριζόντουσαν επιμελώς. Να ξέρεις βέβαια πως αν ξυρίζεσαι συχνά και μετά θέλεις να το σταματήσεις θα έχεις ένα θέμα και ίσως χρειαστεί αποτρίχωση με κερί.

Είναι σημαντικό όμως να ξυρίζεσαι συχνά όσο είσαι στον στρατό για λόγους υγιεινής. Οι παραλλαγές που σου δίνουν είναι χείριστης ποιότητας, συχνά δεν θα έχεις τον χρόνο να τις πλύνεις ή απλά θα βαριέσαι και η κοπιαστική εργασία ή το περπάτημα ως την σκοπιά ή για το περίπολο φέρνουν πολύ ιδρώτα. Οι συνθήκες υγιεινής είναι από τις χειρότερες.

Ξύριζε τα λοιπόν, και μη φοβάσαι. Οι περισσότεροι γύρω σου θα είναι στην ίδια φάση μ' εσένα, και μετά από λίγο καιρό θα αστειεύεστε για "τα παπάρια σας" και θα ρίχνετε σκαμπιλάκια ο ένας στου άλλου. Έτσι είναι η ανδρική φιλία: άφοβη. Χωρίς ντροπές. Αυτά είναι για τις γυναίκες και τις κότες.

Περισσότερες πληροφορίες για τα απομνημονεύματα μου από τον στρατό θα βρεις εδώ: <!-- m -->http://goo.gl/lOyaf<!-- m -->

Αν θες να συζητήσουμε το email μου είναι <!-- e --><a href="mailto:pa@fridge.gr">pa@fridge.gr</a><!-- e -->
 

sokrkoto

New member
ουουουου τσουτσου-μπρουτσου!!! αχαχαχαχααχαχααα!!! <!-- s:bravo -->:bravo<!-- s:bravo --> <!-- s:bravo -->:bravo<!-- s:bravo -->
 

loumaros

New member
xaxaxaxax!
οκ να κανεις χαβαλε να το δεχτω,
αλλα και σκαμπιλια??
χαχαχαχαχαχ
 

τιμος

New member
Παίδες το θέμα δεν έχει να κάνει με την υγιεινή. Από προσωπική εμπειρία λέω πως δεν μυρίζουν δεν μου δημιούργησαν κανένα πρόβλημα για τόσα χρόνια που τις είχα.
Τώρα που τα ξύρισα δεν μου αρέσουν μόνο οι πρώτες 12 ώρες ήταν ευχάριστες από εκεί και πέρα άρχισαν τα δύσκολα. Οι γιατροί πάντως λένε πως γίνετε μόνο για θέμα αισθητικής. Οι τρίχες για να υπάρχουν σε κάτι χρησιμεύουν. Διατηρούν σταθερή την θερμοκρασία στο σώμα για να μην ιδρώνεις ,βοηθούν στην καλή κυκλοφορία του αίματος, μειώνονται οι ερεθισμοί (στο δέρμα) για τους άλλους ερεθισμούς δεν το συζητώ ωραία τα άτριχα αλλά διαρκούν λίγες μόνο ώρες ας τα έχουν οι άλλοι να τα χαιρόμαστε και εμείς οι τριχωτοί.
Όσο για εσάς που λέτε πως δεν ασχολείστε με των άλλων τα απόκρυφα είστε οι πρώτοι που τα δοκιμάζεται!!!
Δεν υπάρχει τίποτα ποιο διασκεδαστικό από τα ομοφωβηκά - εταιροφωβικά άτομα.
Κολλάρετε λίγο το να διασκεδάζεις και να εκτονώνεσαι παρέα με έναν φίλο δεν είναι κάτι τόσο τραγικό. Όσους τους φαίνεται αυτό τρελό ας ψάξει να βρει τι κάνουν άλλοι <<παραφιλίες>> αν τις διαβάσεις όλες τότε θα ξέρεις.
Τέλος ενημερωτικά να πω ότι πλέων η ομοφυλοφιλία δεν εντάσσεται εκεί και πάνε όλοι οι ενεργητικοί και οι παθητικοί κανονικά στρατό δεν ενδιαφέρει τους γιατρούς το αν θα κελαηδήσει το πουλάκι.
 
Δεν υπάρχουν "ομοφοβικοί" με την έννοια που το λες...Είναι καθαρά δημιουργία του καπιταλισμού πρός αποχαύνωση των μαζών...ΞΥΠΝΑ
 

loumaros

New member
[quote author="τιμος"]Όσο για εσάς που λέτε πως δεν ασχολείστε με των άλλων τα απόκρυφα είστε οι πρώτοι που τα δοκιμάζεται!!!
Δεν υπάρχει τίποτα ποιο διασκεδαστικό από τα ομοφωβηκά - εταιροφωβικά άτομα.[/quote]

Pure epicness!
Τιμιε πες μας και ποσο χρονων εισαι ρε παληκαρι μου που εχεις τετοιες παγιομενες θεσεις περι των δοκιμων!
 

kobez

New member
οπα ρε παιδια, δηλαδη θα πρεπει να ξυριστω παντου και θα με δει και γυμνος γιατρος?
 
Top