• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Φεβρουάριο ή Μάιο;;;

harry86

New member
Γεια σας παιδιά. Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα και θέλω τη βοήθειά σας. Πήγα αρχές Νοέμβρη κι έκοψα την αναβολή. Αυτός με ρώτησε πότε θέλω να μπω και του είπα Φεβρουάριο και μου είπε να γράψω στην υπεύθυνη δήλωση ότι επιθυμώ να μπω Α' ΕΣΣΟ 2010 κλπ. κάτι που φυσικά έκανα. Τώρα το θέμα είναι ότι πάω εδώ <!-- m -->http://www.army.gr/stratologia/katataxi/katataxi.asp<!-- m --> και δε με έχει. Τι παίζει ρε παιδιά; Λέτε να με πάρουν Μάιο τελικά; Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά θα πάω αεροπορία (λογικά). Να πάρω τηλ. να ρωτήσω; Ευχαριστώ
 

panito

New member
παρε τηλεφωνο στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου αν υπαρχει χαρτι..αλλα οχι καλυτερα παρε στη στρατολογια αν σε εχουνε για καταταξη!γιατι συνηθως η αστυνομια αν δε το ζητησεις στο φερνει περιπολικο στο σπιτι σ!
 

lefty012

New member
Harry, το site που ψάχνεις είναι του ΓΕΣ. Όποτε και να μπεις δεν πρόκειται να δεις το όνομά σου εκεί γιατί έχεις επιλεχθεί στην Αεροπορία.
 

harry86

New member
Φίλε lefty012 σ'ευχαριστώ πολύ, αυτό ήθελα να μάθω. Άρα γι'αυτο δε με έχει. Οπότε λογικά όλα βαίνουν φυσιολογικά και θα μπω Φεβρουάριο, αντε να δω πότε θα μου έρθει και το χαρτί...
 
Top