• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Γ' ΕΣΣΟ 2010 (Αύγουστος)

jgk1988

New member
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΙΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ " ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ" Ή ΣΤΗΣ " ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑΣ" ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ Μ....ΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΜΑΣ? ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΒΕΒΑΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕΛΙΔΕΣ!!!

ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΟΘ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΘΝ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ!!

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 02/07/2010, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ, ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ!!!!!
 

patriot1987

New member
Είναι όντως παράξενο το ότι κανείς δεν μπορεί να βρει την πρόσκληση ψάχνοντας στα site του ΓΕΣ και της στρατολογίας ούτε μέσα από το google. Παρόλα αυτά όμως το link είναι μέσα από το site του ΓΕΣ.
 

kiriakoss

New member
Σίγουρα μούφα.Την πατήσαμε μάγκες!!!!!! μας ξεγέλασε ο άλλος και τώρα θα γελάει. <!-- s:bravo -->:bravo<!-- s:bravo --> Αν και λογικά αυτές είναι οι αναμενόμενες ημερομηνίες.16 με 19 οπότε μην αγχωνόμαστε και γελάει περισσότερο!!!!!!!!!
 

dalton

New member
Μούφα δεν είναι... Απλά παίζει να έχουν ετοιμάσει τη σελίδα και το pdf και να περιμένουν κάποια τελευταία έγκριση για να βάλουν link στις ανακοινώσεις. Τώρα αν googlαρε τόσο έξυπνα ο φίλος και το βρήκε, ή είχαν βάλει το link για αυτή τη σελίδα κάπου στη σελίδα του ΓΕΣ και μετά το βγάλανε δε ξέρω.

Πάντως δε παίζει για κανένα λόγο να είναι φάρσα (απο τεχνικής άποψης)
 

patriot1987

New member
Φαντάζομαι και σε μια δύο μέρες θα βγει και η εφαρμογή "Μάθε που θα καταταγείς"
 

jim_rm

New member
Έλεος μου είχε ερθει χαρτί πριν 5 χρόνια επειδή καθυστέρησε απο γραμματεία σχολής η αναβολή και ήταν για ΚΕΤΘ.. Και τώρα πάλι μία απ'τα ίδια xD
Δεν τα γλιτώνω τα άρματα <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->
ΚΕΤΘ 19-08-2010 <!-- sPDT_Armataz_01_02 -->PDT_Armataz_01_02<!-- sPDT_Armataz_01_02 -->
 

maniatis

New member
"Τσέκαρα" κι εγώ , μάγκες !!! 19 Αυγούστου , Τεθωρακισμένα (Αυλώνα) !!!

Καλή θητεία σε όλους !!!
 

artime

New member
Μόλις μίλησα με στρατολογικό γραφείο Βέροιας. Έχουμε και λέμε... προφορικά τους έχουν πει ότι φεύγουμε 16-17-18.. Δεν τους έχει έρθει όμως επίσημα η εγκύκλιος. Άρα ο φίλος που έβγαλε το link μάλλον δεν έχει κάνει κάτι ύποπτο.. Παρόλα αυτά ρε τσάκαλε δεν είναι δύσκολο να μας πεις που το βρήκες γιατί ούτε εγώ μπορώ να το βρω και έχω γίνει έξω φρενών... Τέσπα... Από δευτέρα μου είπε θα είναι σε θέση να μου πει ακριβώς πότε φεύγει ο καθενάς (ποια ημέρα από τις 3 δηλαδή) αλλά στα Αστυνομικά τμήματα δεν έχει νόημα να ρωτάτε γιατί τα χαρτιά θα φτάσουν περίπου μία εβδομάδα μετά. όσο για την εφαρμογή μου λέει (γιατί δεν μπορώ να βρω τον αριθμό μητρώου μου) ότι ακόμα δεν θα σου βγάλει τίποτα γιατί πρώτα πρέπει να γίνει έλεγχος από τα στρατολογικά γραφεία σε κάθε περιοχή. και όπως προ-είπα τις λίστες τα στρατολογικά θα τις λάβουν την δευτέρα...

θα προέτρεπα και άλλους να πάρουν ένα τηλ στο στρατολογικό τους και να μας ενημερώσουν για να δούμε εάν όντως είναι έτσι όπως μου τα μετέφεραν..
 

tegeatis

New member
Κάτω από την πληροφορία για το που μπαίνεις γράφει νομό που επιθυμείτε και ειδικότητα που επιθυμείτε, και καλά την ειδικότητα την καταλαβαίνω, αναφέρεται στο κέντρο που μόλις από πάνω σε πληροφόρησε ότι μπαίνεις, στο νομό τι εννοεί? Στην μονάδα αναφέρεται μετά την εκπαίδευση? Αν ναι που να ξέρω εγώ σε ποιες περιοχές έχει τις αντίστοιχες μονάδες με βάση την ειδίκευση που θα πάρω από το κέντρο?
 

mofp

New member
Καλημέρα σε όλους..Μπαίνω με ΕΣΣΟ Αυγουστου..Προκαταβολικά καλή θητεία σε όλους..

Έχω μία απορία..πριν χρόνια στη διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου χτύπησα το γόνατο και έπαθα εξάρθρωση γονάτου..Λόγω περίπλοκων συνθηκών το άφησα με αποτέλεσμα σήμερα να μη μπορώ να τρέξω..ο γιατρός μου είπε να διακόψω τη μπαλα και να κάνω μόνο joking και με πολύ προσοχή εφόσον αυτό είναι απαραίτητο..

υπάρχει περίπτωση οι γιατροί να με υποχρεώσουν σε αναβολή 6 μηνών να πάω να φτιάξω το πόδι μου και μετά να παρουσιαστώ??

Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας με ενημερώσει διότι του χρόνου τον Αυγουστο θα πρέπει να μετακομίσω στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, και ένα ενδεχόμενο αναβολής λόγω υγείας είναι ότι χειρότερο μπορεί να μου συμβεί..Έκοψα την αναβολή ακριβώς για να είμαι σε θέση να μετακινηθώ του χρόνου..

Σας ευχαριστώ

Επίσης μόλις είδα από το army.gr ότι παρουσιάζομαι στις 17 στο ΚΕΜΧ..Αυτό είναι Ναυπλιο σωστά??
 

aris3

New member
εμενα δν με βγαζει που θα καταταγω...μηπως φταιει οτι ειμαι απο θεσ/νικη κ εχεις βγει ακομα για μας??
 

dalton

New member
[quote author="aris3"]εμενα δν με βγαζει που θα καταταγω...μηπως φταιει οτι ειμαι απο θεσ/νικη κ εχεις βγει ακομα για μας??[/quote]

Δες εδώ
Εφόσον έχετε υποχρέωση να καταταγείτε με την ΕΣΣΟ του Αυγ 2010 ή ζητήσατε την για οποιοδήποτε λόγο κατ’ εξαίρεση ένταξή σας σε αυτήν και η εφαρμογή "Μάθε που θα καταταγείς" δεν αποδίδει αποτέλεσμα, θα πρέπει να επαναλάβετε την αναζήτηση μετά την 26 Ιουλ 2010, ημερομηνία κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί νέα ενημέρωση της ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων. Σε περίπτωση που μετά την επικαιροποίηση της βάσης, εξακολουθεί η μη απόδοση αποτελέσματος μέσω της εφαρμογής, πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με το αρμόδιο Στρατολογικό Γραφείο.

Και σιγουρέψου ότι βάζεις σωστά τον ΑΣΜ
 
Top