• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Γ ΕΣΣΟ Αυγούστου - 2011

kd305

New member
Eίναι πολύ νωρίς ρε μάγκες χαλαρώστε μετά τις 15 ιούλιου θα μάθετε...
 

caushy

New member
[quote author="sinner"]Τί πρέπει να πάρουμε μαζί μας για την εκπαίδευση;[/quote]
Φίλε υπάρχουν πολλές λίστες εγώ θα πάρω τα απολύτως απαραίτητα γιατί θεωρώ υπερβολικά αυτά που διαβάζω κάνε μια αναζήτηση για το τι να πάρω στο στρατό όταν παρουσιαστώ.
Εγώ θα σου πω να πάρεις εσώρουχα, κάλτσες,, μπλουζάκια και τα ήδη υγιεινής που χρησιμοποιείς. 18 μέρες λένε το πολύ πως θα μείνουμε μέσα μέχρι την ορκωμοσία, οπότε υπολόγισε ακριβώς τι θα χρειαστείς εσύ! Όλα τα άλλα τα θεωρώ περιττά… για αρχή τουλάχιστον μετά βλέπουμε!
Τώρα αν σε απασχολεί τι επιτρέπετε και τι όχι δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη ο καθένας γράφει και κάτι διαφορετικό.
 

el02154

New member
Καλημέρα παιδιά. Ξέρετε ποιους καλούν σαν υποψήφιους έρευνας και πληροφορικής;
 

panmag

New member
Πτυχίο Πληροφορικής - Δύσκολο αλλά μάλλον είσαι μέσα. Μπορεί να μην κρατήσεις την ενδείξη μετά.
Πτυχίο & Μεταπτυχιακό Πληροφορικής - Είσαι μέσα.
Πτυχίο & Μεταπτυχιακό/Διδακτορικό Πληροφορικής - Είσαι μέσα και δεν χάνεις την ένδειξη.
Βύσμα - Είσαι μέσα και δεν χάνεις την ένδειξη.

Αν έχει άσχετο πρώτο πτυχίο βέβαια, μπορεί να μην σου έρθει ένδειξη, ας έχεις μεταπτυχιακό ή και διδακτορικό ακόμα!!

Καλή θητεία!
 

el02154

New member
Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Δεύτερον, πως ξέρουν αυτοί αν έχω μεταπτυχιακό ή διδακτορικό; Όταν έκοψα την αναβολή τους είπα αν θέλουν να καταθέσω και το μεταπτυχιακό και μου είπαν να καταθέσω μόνο το πτυχίο και τα άλλα τα βλέπουμε μόλις μπω μέσα. Πω,πω λέτε να έκανα βλακεία και να μην με καλεσουν σαν υποψήφιο ΣΕΠ;
 

panmag

New member
Ναι, έπρεπε να το καταθέσεις. Κακώς που δεν το έδωσες.

Κατέβα στην στρατολογία και κατέθεσέ το λέγοντας ότι π.χ. τώρα το πήρες στα χέρια σου.

Στο κέντρο να έχεις όλα τα χαρτιά σου μαζί, από δύο-τρία αντίγραφα το καθένα.
 

el02154

New member
Ναι ίσως έκανα βλακεία αλλά τον ρώτησα τον αξιωματικό 15 φορές και μου είπε όχι. Αυτό παίζει ρόλο και αν θα με φωνάξουν έστω σαν υποψήφιο για ΣΕΠ; Δηλαδή και για να με φωνάξουν σαν υποψήφιο θα έπρεπε να έχω καταθέσει και το μεταπτυχιακό;
 

panmag

New member
Ρε αδερφέ άκου να δείς πώς έχουν τα πράγματα.

Είμαι ΕΠ, παρουσιάστηκα Λαμία στις 17/11/10 και απολύομαι σε 17/7/11. Αυτό που είδα είναι τους ΕΠ στις περισσότερες μονάδες να περνάν εξαιρετικά, χειρότερα μόνο από τους ΥΓ. Βγάλε συμπέρασμα λοιπόν.... Φαντάσου απλά τι βυσματομαχία γίνεται για να έρθει σε κάποιον η ένδειξη και στη συνέχεια για να την διατηρήσει. Οι μόνοι σίγουροι είναι οι Διδάκτορες (με όλα τα πτυχία core Πληροφορικής), αυτοί δεν χάνουν την ένδειξη με τίποτα.

Εσύ πας με πτυχίο....ποιός σου λέει ότι δεν θα βρεθούν 20 διδακτορικά, 60 master και καμία 100αριά άλλα πτυχία (οι 50 με βύσμα) να σε πετάξουν έξω? Ξέρω άτομα με πτυχίο στην Πληροφορική που υπηρετούν Τεθωρακισμένα.

Ο αξιωματικός απλά σου είπε κάτι.... Τώρα αν σου είπε μπαρούφα ή αν σου είπε κάτι σοβαρό, δεν τον ελέγχει πρακτικά κανένας. Ο λόγος σου και ο λόγος του είναι. Κοίτα εσύ να είσαι καλυμμένος και άσε όλα τα άλλα.

Καλή τύχη!
 

heliasv

New member
Μαζευόμαστε βλέπω... <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool --> Χαιρετώ όλο το φόρουμ. Πολύ οργανωμένο και πολύ χρήσιμο για όλους μας. <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 

nikosAn

New member
Καλησπέρα παιδια και απο εμένα.

θέλω να ρωτήσω για την αεροπορία στρατού αν έχει πολλά γυμνάσια ( πχ τρέξιμο κτλ ) επίσης όπου παρουσιαστώ για εκπαίδευση το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και φυσική ασκηση? πχ πεζοπορία , τρέξιμο κτλ?

Τέλος αν ήταν επιλογή δικια που θα έπρεπε να υπηρετήσω για να μην έχω τα παραπάνω προβλήματα. Σκοπιές και οτιδήποτε άλλο δεν με πειράζουν. ευχαριστώ
 

Tmark

New member
Καλημέρα παιδιά. Γνωρίζει κάποιος πόσο καιρό κάθονται πλέον οι οπλίτες στα κέντρα εκπαιδεύσεως? Έγω που ήμουν σειρά 308 είχα κάτσει 4.5 βδομάδες. Κάτι άκουσα ότι πλέον είναι 3 βδομάδες και μετά μονάδα.
 

caushy

New member
Επειδή βγήκε η προάσκηση στρατεύσιμων γ εσσο 2011 για το ΠΝ για τις 5 με 8 Σεπτεμβρίου, λογικά και για το στρατό ξηράς μετά τις 5 θα είναι, γιατί θα έπρεπε να είχε βγει νωρίτερα η εγκύκλιος για να μπούμε ποιο πριν.
 

odorf

New member
Γειά σας παιδιά. έχω κόψει αναβολή μάρτη, οπότε φαντάζομαι αύγουστου θα μπω μάλλον. Αλλά μέχρι τώρα δε μου έχει έρθει κάποιο χαρτί, ούτε έχω δει κάτι νεότερο στη σελίδα της στρατολογίας βάζοντας το ΑΣΜ μου. Δεν έχει βγει τίποτα ακόμα, ή παίζει να με χουν βάλει για νοέμβρη? Να περιμένω ή να αρχίσω να ψάχνομαι? Ευχαριστώ.
 

SofosPappoulis

New member
<!-- s:slap -->:slap<!-- s:slap --> egw den eixa anabolh.....paw kanonika me tin seira mou.....omws sto <!-- w -->www.stratologia<!-- w --> den blepw na bgenei kati akomh.... otan eixa paei sto st.grafeio (Florina) mou eipane 1-10 Augoustou tha mpoume sigoura...
 

damon

New member
εγω που εκοψα την αναβολη καπου 15-16 ΜΑΙΟΥ παιζει να μπω με την Γ η δυσκολα?

απο το στρατολογικο ειχα πει οτι θελω Γ , οντως εγραψε Γ αλλα δεν μου ειπε και τιποτε αλλο. καμια εμπειρια κανεις για διακοπες μετα το τελος Απριλη?
 

nikmilnaousa

New member
damon said:
εγω που εκοψα την αναβολη καπου 15-16 ΜΑΙΟΥ παιζει να μπω με την Γ η δυσκολα?

απο το στρατολογικο ειχα πει οτι θελω Γ , οντως εγραψε Γ αλλα δεν μου ειπε και τιποτε αλλο. καμια εμπειρια κανεις για διακοπες μετα το τελος Απριλη?[/quoΝομίζω μπαινεις Νοεμβριο, σε καμια περιπτωση Αυγουστο...για την Γ έπρεπε να κόψεις αναβολή το αργότερο μέχρι την 31 Απριλίου, το γράφει και στο site του στρατού
 
Top