• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Γ' ΕΣΣΟ

alexioakim

New member
Πρώτα απ' όλα επειδή όλοι περίμεναν το 9μηνο και πάλι η Γ ΕΣΣΟ θα είναι μικρή σειρά σε σύγκριση με αυτούς που έμπαιναν τα χοντρά βύσματα και ο χαμός για του που θα πάει ο καθένας θα γίνει από την Δ ΕΣΣΟ.Τώρα όποιος έχει και ένα ''απλό'' βύσμα ας το βάλει έχει πολλές πιθανότητες να πάει εκεί που επιθυμεί.Θα συμφωνήσω με το φίλο που λέει ότι όλοι τώρα θα κυνηγήσουν Υγειονομικό αλλά όχι μόνο βυσματικά επισής είναι και Υλικού Πολέμου και Εφοδιασμού Μεταφορών, αλλά φίλε μου το όλο θέμα είναι σε τι μονάδα θα πας, αν αρκούν τα άτομα στη μονάδα για τις υπηρεσίες και τι σόι είναι ο διοικητής.Υπάρχουν φίλοι μου που άσχετα τι σώμα ήταν πήγαν σε μονάδες που ήταν όλο σε εμπλοκή απλά η αλήθεια είναι ότι όταν μπαίνεις στα λεγόμενα βυσματικά σώματα ξεκινάς με ένα πολύ μεγάλο + αλλά το που θα καταλήξεις μετά είναι ένα άλλο θέμα.Προσωπικά θα μ' ενδιέφερε να κανονίσω το μετά (μονάδα κτλπ) παρά σε τι σώμα θα μπω.
 

Nyxtoxwrianos

New member
Κοίτα να δεις που το Αμύνης φροντίζει για να διακοπάρουμε <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool --> <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 

makelaris

New member
παιδια ειναι σιγουρες οι ημερομηνιες για 17-18-19/8 ?

Καλη φαση θα ειναι παντως θα κανουμε και διακοπουλες θα ξαναπαρουμε μετα απο την αδεια ορκωμοσιας... κυριλε! (εξαρταται την αδεια βεβαια..). Αντε να δουμε τι φρουτα βγαζει η Καλαματα. Κ.Ε.Διαβιβασεων....
 

panito

New member
<!-- s:shock: -->:shock:<!-- s:shock: --> παιδια ολοι που λετε ΚΕΥΓ διαβιβασεις κτλ..πως το μαθατε???απο πιστοποιητικο τυπου Α?
εκδιδουν και στα ΚΕΠ?απλο ή πληρες?εγω απλα να δω που θα μπω θελω απο περιεργεια! <!-- sPDT_Armataz_01_03 -->PDT_Armataz_01_03<!-- sPDT_Armataz_01_03 -->
 

panito

New member
[quote author="vaggos__86"]Kαι εγώ το ίδιο θέλω panito.... <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: -->[/quote]
<!-- s:hello -->:hello<!-- s:hello --> δυστυχως δεν εχω βυσμα,αν ειχα δε θα ρωταγα στο φορουμ αλλα το ιδιο το βυσμα. <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: -->
 

trjim2k5

New member
Σε λίγες μέρες που θα ανακοινωθεί επίσημα η Γ ΕΣΣΟ, θα μπορούμε να πάρουμε πιστοποιητικό τύπου Α (απλό, το πλήρες το παίρνεις όταν τελειώσεις τη θητεία νομίζω) που να αναγράφει που θα καταταγούμε. Λίγη υπομονή ακόμα.

Ναι μπορείς να κάνεις αίτηση από ΚΕΠ (αλλά δεν το εκδίδουν εκεί επιτόπου), όπως και μέσω internet από το <!-- m -->http://www.stratologia.gr/AIT_PISTOP.HTM<!-- m --> . Και ναι, σας διαβεβαιώ ότι μέσω internet έρχεται όντως το πιστοποιητικό με ταχυδρομείο και μάλιστα συστημένο. Απλά αργεί "λίγο". 2-3 βδομάδες...
 

kwstas

New member
perusi pou itan na katatagw me ti c esso pou empaine 11/8 i katanomi mou sto tote oplo egine stis 14/6.dld tote me valane sto peziko.ara apo tote k epeita an epairna pistopoiitiko tupou A tha egrafe oti tha empaina-tote- peziko stis serres sugkekrimena.opote an mpainete 18/8 tha exoun psilovgei oi perioxes parousiasis sas.
 

basilhs_gr

New member
ΠΑΙΔΕΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ Σ/Γ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙ Η Γ' ΕΣΣΟ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ;
 

trjim2k5

New member
Συνεχίζουν την καραμέλα τους αυτοί...Το πρώτο 10ήμερο Αυγούστου...Βαρέθηκα να το ακούω πια αυτό...Ας πουν τουλάχιστον ότι δεν ξέρουν ακόμα και ότι συνήθως μπαίνει το 1ο δεκαήμερο...

Πιθανές ημερομηνίες έχουν παρατεθεί παραπάνω: 17, 18, 19 Αυγούστου. Περιμένουμε επίσημη επιβεβαίωση.
 

1wraith1

New member
Μόλις πήρα τηλέφωνο στο Β' Στρατολογικό γραφείο Αθηνών (που υπάγομαι) και ρώτησα για το πότε μπαίνουμε και μου είπαν 17 με 19 και το χαρτί να το περιμένω προς τα μέσα Ιουλίου.

Υπόψην, δεν έχω κάποιον γνωστό εκεί. Μια υπάλληλος μου απάντησε.
 

alexioakim

New member
Πωπω χαμός γίνεται να δούμε τι θα ισχύσει τελικά.Βασικά οι μέρες κατάταξεις είναι 2, Δευτέρα και Τρίτη, και από ότι έμαθα θα μπούμε τελικά 10/8 και 11/8.Το Μάϊο μπήκαν 18 και 19 επειδή (ανεπίσημη πληροφορία) έκλεισαν 4-5 στρατόπεδα και οι κατατάξεις πήραν μια βδομάδα παράταση.Και γω αρχικά ήξερα για 17/8 και 18/8 (το είχα ποστάρει κι όλας) εγώ ελπίζω να ισχύει το 17/8 και το 18/8 και να κάνω λάθος.
 

makelaris

New member
Νομίζω κυριοι οτι έχουμε μπει όλοι επίσημα στο κλίμα της ραδιο-αρβύλας!

Όσον αφορα το Μαϊο πάντως επειδή είχα χαρτί (πήρα πρόσθετη 3μηνη για κοινωνικούς λόγους) ήταν 18 Μαϊου. Τώρα πέφτει και ο 15 Αυγουστος θα έχουν βάλει και άδεια οι στρατιωτικοί οπότε ειναι λίγο περιεργα.
 

alexioakim

New member
Επίσημα πάντως όπως ορίζεται όλες οι ΕΣΣΟ μπαίνουν το πρώτο δεκαπενθήμερ.Την πρώτη βδομάδα αυτοί οι οποίοι ήταν απο αναβολή για λόγους υγείας και την δεύτερη βδομάδα όλοι οι υπόλοιποι.Μόνο για την ΕΣΣΟ Μαΐου καθυστέρησαν μια βδομάδα για να μπούνε.
 

TexanRanger

New member
Σχεδόν σίγουρο.... 17 και 18 Αυγούστου ΣΞ.
Ακόμα δεν έχει πάρει την τελευταία υπογραφή.
 
Top