• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ημερομηνια καταταξης Δ ΕΣΣΟ 2010

charas021

New member
Ξερετε ποτε περιπου θα ανακοινωθουν ο ημερομηνιες καταταξης για την ΕΣΣΟ Νοεμβριου ειτε ηλεκτρονικα ειτε γραπτα??? Συνηθως ποιες ημερομηνιες μπαινουμε?
ty
 

petrosp_13

New member
Το πιθανότερο είναι να καταταγείτε 8-9-10 Νοεμβρίου ή μια βδομάδα αργότερα
Θα το ξέρετε μέσα Σεπτέμβρη
 

charas021

New member
ευχαριστω για την απαντηση. Ακουγεται για εκλογες στις 7 Νοεμβρη. Ξερει καποιος αν και πως επηρεαζει τις ημερομηνιες καταταξης???
 

pasxalis

New member
φιλε και εγω Δ ΕΣΣΟ θα μπω...μεγαλο ρολο θα παιξουν οι εκλογες!!!αλλα οπως τα λεει ο αλλος φιλος μαλλον θα μπουμε!!
 

andreasmatt

New member
Oi εκλογες ειναι 14/11

δυο φιλοι εποπ μ ειπαν τα εξης εκ διαμετρου αντιθετα:

α)Η εσσο θα εμπαινε το τριημερο 8-9-10 αλλα τωρα λογω εκλογων και για να μην μπλεχτουν με γραφειοκρατικα, θα μπει μετα, ακομα κ αν πανε οι εκλογες δευτερο γυρο, που σημαινει γυρω στις 28/11!!

Β)η εσσο θα μπει νωριτερα απ το προβλεπομενο, με σκοπο να συμπεσουν οι εκλογες με την αδεια ορκομωσιας η με περιοδο που να μπορουν και οι νεοσυλλεκτοι να παρουν αδεια για να ψηφισουν!!

Οποιος γνωριζει κατι, ας συνεισφερει !
 
[quote author="charas021"]Ξερετε ποτε περιπου θα ανακοινωθουν ο ημερομηνιες καταταξης για την ΕΣΣΟ Νοεμβριου ειτε ηλεκτρονικα ειτε γραπτα??? Συνηθως ποιες ημερομηνιες μπαινουμε?
ty[/quote]
 
[quote author="charas021"]Ξερετε ποτε περιπου θα ανακοινωθουν ο ημερομηνιες καταταξης για την ΕΣΣΟ Νοεμβριου ειτε ηλεκτρονικα ειτε γραπτα??? Συνηθως ποιες ημερομηνιες μπαινουμε?
ty[/quote]
 
παιδια θα ηθελα καποιος αν ξερει να πει τι παιζει με τσολιαδες και στρατονομους ..
ξερω ειναι δυσκολα στην εκπαιδευση αλλα εαν οντως μενω αθηνα σαν τσολιας
και αν τη μιση θητεια σαν στρατονομος την κανω στη πολη μου με ενδιαφερει και
θαθελα να πει οποιος ξερει κατι ....
 

PAN.84

New member
Υπάρχει περπιπτωση να μπορούμε να δούμε τις ημερομηνίες κατάταξης σε κάποια ηλ. διευθύνση;;
 
Παιδιά οταν εκοψα την αναβολη μου εδωσαν εναν κωδικό και μου είπαν ότι μπορώ να δω που και ποτε θα καταταγώ από το internet. ξέρει κανένας κάτι??? χτες πάντως μου είπαν ότι η σειρά του φεβρουαρίου που ήταν κανονικά να απολυθεί 10-15 νοεμβρίου τους είπαν ότι φεύγουν 31 οκτωμβρίου λόγο εκλογών. λέτε να μας καλέσουν πιο νωρίς???
 
Λοιπον ειναι αυτο που εγραψε ο φιλος πιο πανω: <!-- m -->http://www.army.gr/stratologia/katataxi/katataxi2.asp<!-- m --> εβαλα ομως τον κωδικο μου με τον τροπο που λεει και μου εγραψε απο κατω <!-- s:( --:mad:<!-- s:( -->Δε βρέθηκε εγγραφή με βάση το συγκεκριμένο ΑΣΜ και ΕΠΩΝΥΜΟ) αν το κανει καποιος και του βγαλει κατι ας με ενημερώσει γιατί αρχίζω και αγχώνομαι μην τυχόν και δεν μπω νοέμβριο,αν και έκοψα την αναβολή νωρίς αρχές ιουλίου.
 

kd305

New member
[quote author="Νίκος Μενίδι"]Λοιπον ειναι αυτο που εγραψε ο φιλος πιο πανω: <!-- m -->http://www.army.gr/stratologia/katataxi/katataxi2.asp<!-- m --> εβαλα ομως τον κωδικο μου με τον τροπο που λεει και μου εγραψε απο κατω <!-- s:( --:mad:<!-- s:( -->Δε βρέθηκε εγγραφή με βάση το συγκεκριμένο ΑΣΜ και ΕΠΩΝΥΜΟ) αν το κανει καποιος και του βγαλει κατι ας με ενημερώσει γιατί αρχίζω και αγχώνομαι μην τυχόν και δεν μπω νοέμβριο,αν και έκοψα την αναβολή νωρίς αρχές ιουλίου.[/quote]


παλήκαρε αυτό ήτανε για την Α ΕΣΣΟ 2010 αφού το λέει και πάνω πάνω πως να σου βγάλει που παρουσιάζεσαι ?
 
XAXAXAXAXAXA...... Διαβαζα κατι συζητησεις στο φόρουμ και το εγραφε ενας,αλλα μαλλον οι ζυσητησεις ηταν παλιων... Thanks!!! Λογικα για εμας θα βγει καινουργιο link στο army.gr?? έχω αγχωθεί γιατί όταν πήγα να κόψω την αναβολή στο Ρουφ με έστειλαν σε λάθος γραφείο αριστερά τις πέτρου ράλι ενώ ήταν απέναντι. όταν μπήκα μου είπαν ότι ήταν λάθος αλλα ήταν περασμένη η ώρα και έκλειναν και μου είπε αυτός εκεί άστα σε μένα με μια υπεύθυνη δήλωση να τα μεταβιβάσει απέναντι στο άλλο στρατολογικό γραφείο. αλλα δεν μου φάνηκε πολύ άτομο εμπιστοσύνης(χοντρός καραβανάς με μουστάκι) αλλα και τι να του έλεγα δεν σε εμπιστεύομαι. τώρα όμως ζω με το άγχος μην τυχών και δεν τα έστειλε και δεν με καλέσουν. αν δεν μπω τώρα καταστράφηκα έχω τελειώσει όλα τα μαθήματα και το μονο που μένει είναι ο στρατός και μετά να γυρίσω για την πρακτική.είμαι ήδη 26,5 και δεν με παίρνει για παραπέρα αναβολές.
 

MoGaN

New member
Εμενα παντως το Ιουλιο που εκοψα αναβολη δεν μου δωσανε κανεναν κωδικό
Βασικα δεν μου δωσανε τιποτα απολυτως..
Χαλαρα δηλαδη μπορουνε να μου πουν οτι δεν πηγα ποτε να την κοψω, απο την στιγμη που δεν εχω στα χερια μου κανενα αποδεικτικο για την κινηση που εκανα!! <!-- sPDT_Armataz_01_01 -->PDT_Armataz_01_01<!-- sPDT_Armataz_01_01 -->
 

kd305

New member
όπου κωδικός είναι το ΑΣΜ <!-- s8) -->8)<!-- s8) --> και οταν πηγαίνεις να κόψεις την αναβολή δεν σου δίνουνε τίποτα,εσύ τους δίνεις
 

PAN.84

New member
[quote author="MoGaN"]Εμενα παντως το Ιουλιο που εκοψα αναβολη δεν μου δωσανε κανεναν κωδικό
Βασικα δεν μου δωσανε τιποτα απολυτως..
Χαλαρα δηλαδη μπορουνε να μου πουν οτι δεν πηγα ποτε να την κοψω, απο την στιγμη που δεν εχω στα χερια μου κανενα αποδεικτικο για την κινηση που εκανα!! <!-- sPDT_Armataz_01_01 -->PDT_Armataz_01_01<!-- sPDT_Armataz_01_01 -->[/quote]
Δε σου δίνουνε κάποιο χαρτί εκείνοι,απλά σε κάποια αίτηση γάφουνε και το στρατολογικό σου αριθμό.
Είναι φυσικά στο χέρι τους το τι θα κάνουν τα χαρτιά σου. όντας όλοι κάπωε εκει μέσα... Δε μυ φάνηκαν και πολύ σοί πάνως όταν πήγα να κόψω την αναβολή μου!! <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: -->
 

epnoev

New member
ο στρατολογικός αριθμός αναγράφεται και στο χαρτί που λαμβάνεις ως απάντηση στα 17 όταν έκανες την δήλωση στο ΚΕΠ
 
Top