• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΚΑΛΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

vasilis77

New member
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ?ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ TOPIC ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΥΣΜΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΦΟΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ
!

THANKS
 

iLLiCiT

New member
Το τι είναι καλό για τον καθένα είναι αντικειμενικό.

Θέλεις να είσαι κοντά στο σπίτι σου;
Θέλεις να κάνεις χαλαρή υπηρεσία;
Θέλεις να μην έχει/τηρεί το πρόγραμμα η μονάδα;

Υπάρχουν μονάδες που είσαι δίπλα στο σπίτι σου (πχ θεσσαλονίκη) και το βλέπεις 1 φορά την εβδομάδα και η υπηρεσία είναι χαλαρή, άλλες που το βλέπεις κάθε 1-2 μέρες και είναι όλες οι καταστάσεις προβλεπέ.

Μπορείς να πας στο Εβρο και να μην σε νοιάζουν οι κρατήσεις-Σ.ΕΞ μιας και που θα βγείς αλλά θα βλέπεις το σπίτι σου κάθε 1-2 μήνες.

Πχ αν είσαι από Θεσσαλονίκη σε γενικές γραμμές στην Ασσηρο είναι από τις καλύτερες μονάδες για πυροβολικό. Αρκεί να έχεις αμάξι γιατί δεν βοηθάει η συγκοινωνία.

Τι ακριβώς θέλεις εσύ/περιμένεις από την μονάδα σου;
 

vasilis77

New member
ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ Η ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
 

iLLiCiT

New member
Πολύ καλά μέσα είναι στα χωκ στο Πανόραμα. Στην Πυροβολαρχία Διοικήσεως. Τουλάχιστον αυτό εχουν να λένε όσοι υπηρετούν εκεί. Από άποψη υπηρεσιών όμως είναι αυτή την στιγμή χάλια. 7-1 ή δεν ακόμα και χωρίς δν. Μέχρι τουλάχιστον να μπεί η επόμενη σειρά.
 

THODORIS 1988

New member
pantou einai xalia apo thema uphresiwn. den uparxoi kosmos sths monades. oi stratiwtes ligoi oi uphresies polles kai uparxei mia monimoi emploki. tis seira tou augoustou perimenoume na mpei mpas kai paroume kamia anasa alla kai auth mas ta xalasan. teloi augoustou mpenoun.
 
Top