• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΖΙΚΟΥ? ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ? ΒΟΗΘΕΙΑ..

maximusgr

New member
Χρόνια πολλά σε όλους! Θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε ποιές είναι καλές μονάδες πεζικού αυτή τη στιγμή από άποψη υπηρεσιών αλλά και χαλαρότητας και αδειών.

Εσείς που υπηρετείτε αυτή τη στιγμή? Πώς είναι τα πράγματα εκεί που βρίσκεστε? Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και να έχετε καλή χρονιά!!
 

mn8

New member
Κοιτα φιλε, το αν μια μοναδα ειναι καλη απο αποψη υπηρεσιων και εξοδων ειναι κατι πολυ σχετικο και μπορει να αλλαξει απο την μια μερα στην αλλη.

Εγω ηρθα στο 536 Μ/Κ ΤΠ πριν λιγες μερες. Μιλαμε για ενα στρατοπεδο 10 λεπτα με τα ποδια απο το κεντρο της Αλεξ/πολης, για το οποιο τα τελευταια νεα ηταν πως οι πεζικαριοι ειχαν φαει τρελη εμπλοκη. Καποιοι ελεγαν ακομη και για 10-15 μεσα - 1 εξω.

ΟΜΩΣ:

Πρεπει να συνυπολογισεις οτι

1) ο καθε λοχος εχει ξεχωριστες υπηρεσιες. Δηλαδη, μπορει στην ιδια μοναδα, ο ενας λοχος να γαμιεται στις υπηρεσιες και ο αλλος να γαμιεται στις εξοδους.

2) οι υπηρεσιες πανε αλλιως τους ενοπλους και αλλιως τους αοπλους. Αν εχεις πολλους ενοπλους/αοπλους και σχετικα λιγες ενοπλες/αοπλες υπηρεσιες, αντιστοιχα προκυπτουν και οι εξοδοι.

3) μια μοναδα μπορει απο την μια στιγμη στην αλλη να αποφασισει να επανδρωσει καποια φυλακια. Ετσι, μια μοναδα που σημερα ειναι τελεια στις εξοδους, αν αυριο στειλει λαο στα φυλακια, οσοι μεινουν πισω θα τον πιουν.

4) δεν ξερεις ποσα ατομα θα μπουν μαζι με σενα οταν παρεις μεταθεση. Αν πχ πατε σε μια μοναδα 100 νεοι, η εμπλοκη σπαει, και οι υπηρεσιες βγαινουν καλυτερα.

5) Σε εμας παντως, ακομη και υπηρεσια να εχεις, δηλαδη να μην εισαι εξοδουχος, βγαινεις με υπηρεσιακο. Για παραδειγμα, αν εχεις υπηρεσια 2-4 και μετα 10-12, βγαινεις 5-9, ή καπως ετσι.

Οπως αντιλαμβανεσαι, δεν υπαρχει σαφης απαντηση στο ερωτημα σου.
 
Top