• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Κατάταξη στην 129 ΠΥ Ελληνικού

savvas1986

New member
Παιδια παρουσιαζομαι στις 12 του μήνα στην 129 ΠΥ στο Ελληνικό. Αν και διάβασα τα προηγούμενα θέματα σχετικα με την 129 ΠΥ δε βρήκα πουθενα να αναφέρεται ως στρατοπεδο κατάταξης. Προέρχομαι απο μια εξάμηνη αναγκαστική αναβολή για λόγους παθολογικου προβληματος. Γενικα ξέρρετε τι παίζει εκεί και τι διαφορά εχει με την Τρίπολη (οπου και παρουσιάζονται οι περισσοτεροι ) ; Αλλάζει κατι στην εκπαίδευση , οι ειδικότητες που μπορουμε να πάρουμε είναι οι ιδιες ή μειώνονται ; και γενικα τι διαφορες παιζουν.

Υ.Γ.: Η αναβολή αφορά μεγάλο βαθμο πλατυποδιας για οσους εχουν απορεία.
 

drivinsouth

New member
Στο Ελληνικό παρουσιάζονται όσοι έχουν πάρει αναβολή για λόγους υγείας.
Θα πας τη μέρα που σου γράφει το σημειωμά κατάταξης και θα περάσεις από το διερχομένων όπου και θα σου πει να ξαναπας σε 2-3 μέρες για εξετασεις στο 251ΓΝΑ.
Αν εχεις που να μείνεις Αθήνα φεύγεις αλλιως μπορείς να μείνεις μέσα.
Τη μερα που θα πας στο ΓΝΑ θα περασεις απο την ειδικοτητα γιατρου που εχεις παρει αναβολη που θα σε ρωτησει αν θες να υπηρετησεις και γνωμοδοτει για το Ι του.
Επίσης θα περάσεις οφθαλμιατρο/παθολογο και θα περιμένεις μεχρι το μεσημερι που θα περασεις απο ανωτατη οπου απλα επικυρωνουν την αποφαση των γιατρων.
Μετα από αυτό γυρνας ελληνικό και πέρνεις φυλλο πορειας για Τριπολη οπου θα κανεις κανονική βασική εκπαιδευσή.
 

assistant

New member
Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λέει ο φίλος.
Τυχερός θα σαι φίλε μου γιατί θα μπεις πιο αργά μέσα και θα γλιτώσεις ολίγον απ΄το τρελοκομείο της Τρίπολης.
 

loualoua

New member
δηλαδη οποιος ειναι ελληνικο ποσες μερες γλιτωνει?μπορει με κονε να το χρονοτριβισει μια βδομαδα πχ?και μενει και σπιτι του?φιλαρακι σου εφεξε καλα κατι θα γλιτωσεις απο τριπολι...αν παιζει κονε να μεινεις καιρο ελληνικο και γινεται βαλτο...
 

savvas1986

New member
Ακομη κι ετσι ομως ναναι και να γλιτωσω 2-3 μερες , μηπως χανω τιποτα ουσιαστικο ? σε φάση να μαθω πως παρουσιαζομαι και τετια. Ασε που δε θα μπορώ να διαλεξω και κρεβατι αν παω αργα... και ποιος ξερει και αν θα εχουν μεινει και ρουχα στο νουμερό μου.
 

assistant

New member
[quote author="savvas1986"]Ακομη κι ετσι ομως ναναι και να γλιτωσω 2-3 μερες , μηπως χανω τιποτα ουσιαστικο ? σε φάση να μαθω πως παρουσιαζομαι και τετια. Ασε που δε θα μπορώ να διαλεξω και κρεβατι αν παω αργα... και ποιος ξερει και αν θα εχουν μεινει και ρουχα στο νουμερό μου.[/quote]
Θα γλιτώσεις σίγουρα 4-5 μέρες. Ό,τι καλύτερο πίστεψε με.
Τι ουσιαστικό να χάσεις βρε;
Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια θα κάνετε. Σιγά μην χάσεις κάτι.
Εξάλλου όταν κάποιος έρχεται μεταγενέστερα, του τα λένε. Don't worry.
Θα ενταχθείς σε κάποια μοίρα, και μετά διμοιρία και σίγουρα θα υπάρχουν κρεβάτια. Οι θάλαμοι είναι 60ρηδες και πάντα υπάρχει περίσσεια. Αυτά απασχολούν τις μοίρες, όχι εσένα. Στην τελική υποχρεωμένοι είναι να έχουν επάρκεια.
Σε ότι αφορά τον ρουχισμό, η Μοίρα Εφοδιασμού έχει τεράστιες ποσότητες ρούχων και αναλώσιμων. Και στην ώρα σου να πήγαινες μπορεί να μην υπήρχε επάρκεια σε ρουχισμό.
Να λες πάλι καλά φίλε μου. Θα το καταλάβεις αφού μπεις στο "τρελάδικο".
 

drivinsouth

New member
Από ρούχα δεν θα έχεις πρόβλημα.Το ίδιο και με τον παρουσιαζεσαι και κτλ.μεχρί να μάθεις μπορείς να λες σήμερα ήρθα.Τώρα το πόσο θα το καθυστερησεις εξαρτάται και από εσένα.Σε έμας ο τελευταίος είχε έρθει 6 μέρες πριν ορκιστούμε.Πάντως 4-5 θα τις γλιτώσεις στανταρ συμφωνο με assistant
 

drivinsouth

New member
οχι βασικά πρέπει να έχεις κάποιο προβλημά υγειας εστω και τυπικά ωστέ να κάνεις εισαγωγή στο γνα.επίσης μπορείς να τους ζητησεις να κανεις και καμια υπηρεσια στο διερχομενων ωστε να κατσεις 2-3 μέρες εκει πριν πας τρίπολη και όταν σου βγαλει φυλλο πορειάς να του πεις για την επομενη.δυο μέρες απο δω τρεις απο κει μαζευονται βεβαια πρεπει να εχεις και γνωστο
 

savvas1986

New member
Lipon paidia kalispera <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> Simera proi proi me ti drosoula parousiastika sto elliniko opou kai mou edosan 2imeri adeia ... kirile... tetarti tha pame sto GNA gia eksetaseis kai apo pempti sas erxomaste tripoli... na rotiso kati asxeto... exo ena neseser me ksiristika kai tetia pramata , na to kripso? paizei na mou kratisoun olo to neseser ?
 

savvas1986

New member
Iparxei periptosi na mou kavatzosoun olokliro neseser ? 2 malista gia tin akrivia... mpataries - fako kai patous kai afta kripsimo ??? se ligo tha prepei na metafero to boufan me karotsaki....
 

assistant

New member
Δεν είναι τίποτα σίγουρο.
Στην προηγούμενη ΕΣΣΟ υπήρξε μια σχετική αυστηρότητα στα πράγματα που επιτράπηκε να έχουν οι νεοσύλλεκτοι, κάτι που δε συνηθίζεται.
Είναι και της στιγμής, που θα πέσεις.
Ποτέ δεν ξέρεις ακριβώς.
Ό,τι θεωρείς απολύτως απαραίτητο και δεν είναι ογκώδες,
ή έχε το πάνω σου
ή πες να στο φέρουν σε επισκεπτήριο από Κυριακή.
 
Top