• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

κατανομη στο ΠΝ και εσσο;

καλησπερα παιδια ,δυο ερωτησουλες να κανω...ειμαι γεννημενος το 95 και κατανεμηθηκα στο ΠΝ.αλλα θα παρω αναβολη λογω σπουδων, οταν τελειωσω με τις σπουδες μου στο ιδιο σωμα θα υπηρετησω δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει; και κατι ακομα οι εσσο χωριζονται ανα περιοχες; και αν ναι με ποια εσσο ειναι ο πειραιας;
 

grscorpion18

New member
Οι ΕΣΣΟ είναι 6 κάθε χρόνο και κατανέμονται τους μονούς μήνες του χρόνου και όχι με το που μένεις. Τώρα για την αναβολή δεν ξέρω σίγουρα ότι θα παραμείνεις στο ΠΝ μπορεί να αλλάξει κιόλας.
 

Νίκος_Ν

New member
Όπου σου έρθει η κατάταξη πρώτη φορά εκεί παραμείνει. Είσαι ναυτικό; Παραμένεις ναυτικό για πάντα. Τα Στρατός Ξηράς, Αεροπορία, Ναυτικό, δεν αλλάζουν.

Οι μόνες αλλαγές που γίνονται είναι ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ στο Στρατό Ξηράς. Δλδ, αν σε καλέσουν την πρώτη τεθωρακισμένα, μπορεί μετά την αναβολή να σε καλέσουν μηχανικό ή διαβιβάσεις, κτλ. Αυτά αλλάζουν, όχι τα ΣΞ, ΠΝ, ΠΑ.
 
Top