• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΚΕΔΒ Καλαμάτα Β'ΕΣΣΟ 2009

ArisG

New member
Καλημέρα παιδιά, είναι κανείς για Καλαμάτα; Ειναι καλά; Πως είναι το σώμα διαβιβαστών;
Αρης απο Χανιά
 

Parsifal

New member
Γεια σου Άρη! Κι εγώ Καλαμάτα παρουσιάζομαι 19/5. Ένας φίλος μου είχε παρουσιαστεί εκεί το Νοέμβρη που μας πέρασε και μου είπε καλά λόγια.
 

kyriakos87

New member
Παιδιά καλησπέρα....
Είχατε κανενα βύσμα και σας πείραν διαβιβάσεις?Έχετε σπουδάσει μήπως τπτ σχετικό με υπολογιστες, αυτοματισμούς κλπ???Γιατι αποτι έχω ακούσει ειναι για γερο βύσμα οι διαβιβάσεις
 

ArisG

New member
Όχι φίλε μου μέσον δεν έβαλα ειλικρινά. ΤΕΙ Πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών πτυχίο έχω απο Λάρισα. Οπότε πιστεύω ότι αυτό σε συνδυασμό με την μικρή σειρά που θα είμαστε δούλεψαν.. Αυτά καλή μας θητεία..
 

kyriakos87

New member
Καλή θητεία παιδιά.... Εγώ είμαι στο ηλεκτρονικών υπολογιστικών συστηματων Τει πειραια......Χρωστάω μόνο πτυχιακή και έκοψα την αναβολή να μπω Αύγουστο.....Λες να μετρήσει καθόλου το πτυχίο?Βασικα αν δε το χω, δε μετράει καθόλου η σχολή που είμαι?
 

Boromir

New member
εγώ με πτυχίο τει υπολογιστών μπήκα πεζικό ρέθυμνο. Στη συνέχεια με τη βοήθεια του βύσματος μετά τη βασική εκπαίδευση έκανα το ΕΚΕ μου στη Καλαμάτα πέρνοντας μετάταξη σαν διαβιβαστής πλέον.
όλα ειναι θέμα βύσματος. Πάντως οι πιο πολλοί στη Καλαμάτα σαν κέντρο Ειδικότητας που πήγα εγώ και όχι εκπαίδευσης (δεν ξέρω τι υπήρχε εκεί) είχαν σχέση με τεχνολογικά αντικείμενα,όχι πως δεν υπήρχαν ανάμεσα μας δικηγόροι ,γυμναστές , σεβριτόροι κλπ... όλα ειναι θέμα βύσματος. Μη τρελένεστε πάντως,η καλαμάτα δεν ειναι επουδενη Υλικού πολέμου η Έρευνας πληροφορικής από άποψη χαλαρότητας . Κάτι ανάμεσα σε πεζικό και σε αυτά ειναι
 

Tomcat

New member
Παιδιά καλησπέρα,

Θωμάς από 2009 Α΄ΕΣΣΟ με αρκετούς φίλους διαβιβαστές οπότε μάλλον έχω πρόσφατες και έγκυρες πληροφορίες. Λοιπόν, όσοι παρουσιάζεστε Καλαμάτα να προετοιμαστείτε για ένα κέντρο αρκετά ζόρικο σε σχέση με αυτό που κάποιοι από εσάς μπορεί να περίμεναν!
Προβλεπέ, φωνακλάδικο και με πολλές υπηρεσίες τουλάχιστον για τη σειρά του Φλεβάρη. Απο κει και πέρα, αυτά που λένε για βυσματικό όπλο είναι ψιλομπαρούφες! Υπάρχει οντως μια μειοψηφία που κάνει κανονικά την ειδικότητα της και περνάει ζάχαρη αλλά πολλοί καταλήγουν σκοπετάνθρωποι και αγγαρειομάχοι και τους πάνε εμπλοκές 15 μία για πλάκα. Συνεννοηθείτε λοιπόν με ότι μέσο έχει ο καθένας γιατί είναι ίσως το όπλο με τις με τις μεγαλύτερες αποκλίσεις όσον αφορά το πόσο καλα μπορεί να περάσει κανείς.
 

billg

New member
καλησπέρα παιδιά Βασίλης εδώ κι εγώ παρουσιάζομαι καλαμάτα αλλα στισ 11 του μήνα γιατι ειμαι εξ'αναβολης. εχω κανει είδη 6 μήνες (2004 α ΕΣΣΟ) αλλα πήρα αναβολή λόγο σπουδών.
 

ArisG

New member
Καλημέρα παιδιά,
Ερώτηση το κέντρο εκεί εχει πολλά άτομα κάθε σειρά;Η έχει μικρό αριθμό νεοσύλλεκτων;Ευχαριστώ..
 

alphacen

New member
Γύρω στα 500 πρέπει να είναι και τα δύο τάγματα. Εξαρτάται και από τη σειρά... συνήθως του Μαίου είναι μικρότερη οπότε μάλλον λιγότεροι θα είστε.
 

The_economist

New member
Καλημερα παιδια,και εγω Καλαματα παρουσιαζομαι 18 του μηνος.Να ρωτησω κατι,μετα το κεντρο σε στελνουν κατευθειαν παραμεθωριο η πας καπου για περαιτερω εκπαιδευση?Στη δευτερη περιπτωση,που σε στελνουν?Κατι εχω ακουσει για Χαιδαρι αλλα φανταζομαι οτι εξαρταται και απο την ειδικοτητα που θα παρει ο καθενας ε?
 

Nebular

New member
Καλημέρα κι από εμένα....Κι εγώ 18/5 παρουσιάζομαι! Είμαι πατέρας 2 παιδιών και έχω δικαίωμα για 6μηνο. Αν ξέρει κανείς τίποτα για μετά την ορκωμοσία τί παίζει με μετάθεση, παραμεθώριο κλπ. ας το αναφέρει. Θα μπορούσα για παράδειγμα να πάρω μετάθεση για τον τόπο κατοικίας (Αθήνα), από τη στιγμή που τα παιδιά είναι σχεδόν νεογέννητα? και όπως είναι φανερό δεν μπορώ να είμαι μακριά για πολύ καιρό?

Όπως και να έχει πάντως όλοι εδω, θα είμαστε παρέα στη Καλαμάτα.....καλή δύναμη σε όλους μας!!!
 

ddweb

New member
μπαινω και εγω 18/5 καλαματα. τι παιζει με ΥΕΑ? ειναι καλα να πας?

αντε καλο κουραγιο σε ολους και θα τα πουμε κατω!!
 

ddweb

New member
καλησπερα! τι εχεις ακουσει για κατω? απο αθηνα εισαι? για ΥΕΑ κανεις?
 

ArisG

New member
Απο οτι έχω ακούσει απο φίλους καλά είναι αλλα τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα με την αλλαγή τον μόνιμων. Πιστεύω ότι θα είναι καλα. Εγώ απο Χανιά είμαι και μπαίνω 19. Καλή μας θητέια και τα λέμε πάνω <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> .. Λογικά είμαι και ο μεγάλος εδώ της παρέας, 28 <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->. Μην γελάτε....
 

Outlaw

New member
Λοιπόν το mail μου είναι, <!-- e --><a href="mailto:eek:utlawpal@hotmail.com">outlawpal@hotmail.com</a><!-- e --> όσοι μπαίνετε 11/5 στείλτε μ mail να κανονίσουμε να τα γνωριστούμε και από κοντά... Εγώ θα ξαναμπω για δεύτερη φορά, εξ αναβολής, πάλι στο ίδιο στρατόπαιδο, και δεν θα έλεγα ότι θέλει βύσμα... Είναι ότι χειρότερο για μένα, και θα το καταλάβετε και οι ίδιοι... Αν ισχύει ακόμα, τότε θα μπορούσα να πω ότι ήταν το μοναδικό στρατόπαιδο, που βρώμαγαν τα μπάνια και όχι οι τουαλέτες... :Ρ Πραγματικά... Θα συμφωνήσω με τους παραπάνω ότι κάποιοι την έχουν δει εκεί διοικητές, αλλά παιδιά μην αγχόνεστε... λίγο υπομονή θέλει... Εγώ έχω σοβαρά προβλήματα υγείας και να δω πως θα την παλέψω...
Έχω γαστρο-οισοφαγική παλιδρόμηση, βαριά αξονική νευροπάθεια, αυχενικό, και θυροειδή... (Βασικα και θυριοειδή θα μπορούσα να πω).
Απαγορεύετε να σκύβω, να σηκώνω βάρος, να πιέζω το εαυτό μου όταν πονάω, να τρώω πικάντικα, λύποι, τηγανητά, να τρώω και να κοιμάμαι, να τρώω και να ξαπλώνω, να τρώω και να σηκώνω βάρος, και πρέπει να παίρνω κάποια χάπια συγκεκριμένη ώρα...
Τι γίνετε με αυτό ?
Στην καλαμάτα ένας λοχίας με βοηθούσε να πάρω Ι5 αλλά μ έδωσαν με το ζόρι αναβολή.
Υπάρχει περίπτωση να το πάρω ? Υπάρχει περίπτωση Ι5 ?
 

CHRIS1985

New member
ddweb eho akousi oti einai kala lene oti sthn arhi einai ligo fanaklades h anoteri alla meta stronoun ta pragmata alla an eisai tipikos se kapoia pragmata den trehei tipota elpizo na ta poume kalamata. ego eimai apo serres pos tha katevo ekei kato
 

CHRIS1985

New member
outlaw nomizo pos yparhi ayth dinoun anavoli kai kala mipos kaliterepsi h ygeia sou an doun pali ta idia pistevo na pareis i5. apo pou eisai? ego apo serres kai mpeno 19/5 ase stele mou an thelis e-mail <!-- e --><a href="mailto:forte_serres@msn.com">forte_serres@msn.com</a><!-- e -->
 
Top