• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΚΕΦΝ, ΒΤΣ

dimarch

New member
Ξέρει κανείς πως παίζει ΚΕΦΝ ή Βάση Ταχέων Σκαφών (ΒΤΣ) από εξόδους, σκοπιές, αγγαρίες, κλίμα γενικά?
 

ThalamosEiii

New member
Οπως παιζουν κ οι υπολοιποι (αν αναφερεσαι για ΚΕΦΝ Σαλαμινας) 1-2 στο περιπου. Για σκοπιες κλπ δεν ξερω αλλα σιγουρα θα εχετε μαγειρια.
 
[quote author="dimarch"]Οχι εννοούσα ΚΕΦΝ Σκαραμαγκά. Για ΔΤΣ ξέρει κανείς?[/quote]

Κοντά ένα χρόνο πριν που απολύθηκα έπαιζε μία δύο με ένα off. Για τώρα δεν ξέρω, αλλά για το κλίμα, πάλι θα σου πω ότι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ήταν τέλειο. Ούτε σκοπιές ούτε στολλάρες ούτε τίποτα. Αν πας πάντως περιέγραψέ το μας...
 

dimarch

New member
Ευχαριστώ οπλονόμε! Με ησύχασες λίγο γιατί μέχρι εκεί έφτασε το "ψιλομέσον" μου. Οπότε από 20 Δεκεμβρίου και μετά θα είμαι εκεί και ότι γίνει. Μήπως ξέρεις το αυτοκίνητο ή τη μηχανή την παίρνεις μέσα μέχρι ΒΤΣ ή έχει περπάτημα?
 
[quote author="dimarch"]Ευχαριστώ οπλονόμε! Με ησύχασες λίγο γιατί μέχρι εκεί έφτασε το "ψιλομέσον" μου. Οπότε από 20 Δεκεμβρίου και μετά θα είμαι εκεί και ότι γίνει. Μήπως ξέρεις το αυτοκίνητο ή τη μηχανή την παίρνεις μέσα μέχρι ΒΤΣ ή έχει περπάτημα?[/quote]


Την παίρνεις μέχρι τη ΔΤΣ αφού πρώτα πάρεις άδεια εισόδου στον Κανελλόπουλο. Να έχεις υπόψιν σου πάντως ότι η υπηρεσία αυτή όταν είχα παρουσιασθεί εγώ ήταν μαζί με τη ΔΝΕ ό,τι καλύτερο έπαιζε στο Κανελλόπουλο. Για αυτό έμεινα και αμετάθετος. Δυστυχώς τώρα δεν ξέρω πως είναι.
 

dimarch

New member
Οπλονόμε υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε μετάθεση για ΔΤΣ και για ΒΤΣ? Η οι ναύτες πάνε όλοι ΒΤΣ? Γιατί άκουσα ότι υπάρχει διαφορά και ότι η ΒΤΣ έχει άλλες (χειρότερες 1-1 κλπ) συνθήκες από την ΔΤΣ.
 
Όσο υπηρετούσα εκεί και για λίγο καιρό μετά που ξέρω, δεν υπήρχε καμία διαφορά είτε ΔΤΣ είτε ΒΤΣ να είσαι. Είναι η ίδια υπηρεσία.
 

dimarch

New member
Ευχαριστώ. Μου είπαν για κάποιο διοικητή της ΒΤΣ πλωτάρχη με κεφαλονήτικο επώνυμο. Τον είχες και συ ή είναι νέος. Είναι λέει μάλλον δύσκολος.
 
Δυστυχώς σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν μου λέει κάτι. Πάντως όσο ήμουν εγώ με τους ναύτες πιο πολύ ασχολούνταν ο οπλονόμος, ο Γ.Ε. και ο υποδιοικητής της Βάσης. Εσύ έχεισ πάρει μετάθεση για εκεί?
 

dimarch

New member
Λοιπόν πλάκα, πλάκα η ΔΤΣ "αντέχει" ακόμα. Παρά τη μείωση σε άτομα, το 1-2 η δεύτερη off το κρατάνε (με τα δόντια). Αν έλθουν καμιά 10ριά από 11Α θα είναι άψογα. Δεν είναι κακή επιλογή για κάποιον με μικρό σχετικά βύσμα που αλλιώς ίσως πήγαινε Σαλαμίνα.
 
Top