• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΚΕΠΑΛ , ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΕΣ . ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ

gatoulis

New member
to averwf stelnei 7 atoma kathe mina,i prwti fournia pou pige perasan kala oi kolofardoi giati itan stin trapezaria kai itan kathe mera eksw.alla twra pou ekleise trwne paketo.
 

This_is_the_end

New member
[quote author="mindcircus"]oso pernaei o kairos xeiroterevei h katastash sto kepal.xtes eginan anaklhseis eksodwn k esteilan atoma stis fwties.apo thn allh bdomada mallon tha ginei 1-1 anti gia 1-2 pou htan mexri twra epeidh den uparxoun arketa atoma.oute spitia mas de tha mporoume na pigainoume,na koimomaste san anthrwpoi toulaxiston.[/quote]

Δυστυχώς σε περιόδους πυρκαγιών είναι ότι χειρότερο να βρίσκεται κάποιος. Παιδιά ελπίζω να μην εφαρμόσουν κανα σχέδιο ξενοκράτης κ μένετε μέσα δύο μέρες σερί η κ περισσότερες. Όπως είχε γίνει πέρυσι το καλοκαίρι
 

PJKD2

New member
ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕ..ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΟ ΚΕΠΑΛ Ο8Β ΕΣΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ, ΣΤΟ ΟΠΛΟΝΟΜΙΑ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ..ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΝΔΩΝ ΜΙΑ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ OFF...ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...
 

ygeionomikarios

New member
Ορισμένα στοιχεία για την κατάσταση σε μονάδες του ΣΞ (παραμεθόριος) αυτή τη στιγμή που μιλάμε:
Σαμοθράκη 10μέσα-1έξω
Χίος 12μέσα-1έξω
Σάμος 20μέσα-1έξω
Λήμνος 15μέσα-1έξω
Σύμη 7μέσα-1έξω
Κως 12μέσα-1έξω
Καστελλόριζο 7μέσα-1έξω
Όταν λέμε έξω εννοούμε έξοδος από τις 3 ή τις 5:30 το μεσημέρι και επιστροφή στο στρατόπεδο το αργότερο 10:30.
Άδειες: Η πρώτη άδεια 2 μήνες μετά τον ερχομό στη μονάδα.
Off: Είναι κάτι άγνωστο στην ορολογία του ΣΞ.

Περίληψη: Οι υπηρετούντες στην παραμεθόριο στρατιώτες οι οποίοι παραμένουν εκεί για 5μήνες (7 μήνες οι 9μηνοι-αμετάθετο υποχρωτικά) κάνουν να δουν το σπίτι τους τουλαχιστον 2 μήνες από τη μέρα που παρουσιάζονται στη μονάδα παραμεθορίου και το ξαναβλέπουν άλλη μια φορά μέχρι να μετατεθούν. Σε ορισμένες μάλιστα μονάδες όσο κι αν για εσάς τους Ναύτες ακούγεται απίστευτο υπάρχουν παιδιά που δεν βγαίνουν καν από το στρατόπεδο για διάστημα μεγαλύτερο του μήνα. Ο λόγος είναι ότι όταν σε πάει 10-1 τη μέρα αυτή που δεν έχεις υπηρεσία θα προτιμήσεις να "λιώσεις" στον ύπνο παρά να βγεις έξω!

Εδώ και καιρό διαβάζοντας και παλαιότερα posts βλέπω παιδιά που υπηρετούν στο "ένδοξο" Πολεμικό Ναυτικό να διαμαρτύρονται-κλαίγονται επειδή σε μία μονάδα ονόματι ΚΕΠΑΛ(αν δεν κάνω λάθος είναι μονάδα παραμεθορίου και βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα) οι συνθήκες δεν είναι καλές και ο Διοικητής ο οποίος αν δεν κάνω λάθος έχει τώρα αλλάξει δεν ήταν καλός και τους τιμωρούσε χωρίς λόγο. Το 1μέσα-2έξω ή ακόμα και το 1-1 τους φαίνεται λίγο και υπερβολικά σκληρό. Άσχετα αν το έξω για αυτούς σημαίνει ύπνος στο σπιτάκι τους, βόλτα με τη γκόμενα και καφεδάκι με φίλους. Είδα ακόμα να διαμαρτύρονται επειδή μπορεί να χάσουν το λεωφορείο και να πάνε με ταξί σπίτι τους ή επειδή μπορεί να πέσουν σε κίνηση και να φτάσουν σπίτι το απόγευμα με αποτέλεσμα λόγω της κούρασης να κοιμηθούν και να μην προλάβουν να δουν την κοπέλα ή τους φίλους τους.
Τα παιδιά αυτά έχουν γράψει αμέτρητες σελίδες τόσο σε αυτό το forum όσο και σε άλλα, ακόμα και σε εφημερίδες για τη "σκυλίσια θητεία" που κάνουν στο Π.Ν.
Εντούτοις, αν και όπως είναι προφανές από τα στοιχεία που παρέθεσα οι στρατιώτες του ΣΞ δεν έχουν ούτε το 1% των προνομίων που απολαμβάνουν οι Ναύτες (ακόμα και αυτοί που υπηρετούν στο "μαύρο"-εδώ γελάνε- ΚΕΠΑΛ), δεν βρήκα αντίστοιχα παράπονα στα topics του ΣΞ. Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό;;;;
Μια πρώτη προσέγγιση θα ήταν να χαρακτηρίσουμε τα παιδιά αυτά που κλαίνε με μαύρο δάκρυ επειδή "ζορίζονται" στο ΚΕΠΑΛ ως καλομαθημένα μαμμόθρεφτα φλωράκια...Η προσέγγιση όμως αυτή είναι μάλλον απλοϊκή. Κακά τα ψέμματα όλοι είμαστε λίγο πολύ καλομαθημένοι.
Η αλήθεια λοιπόν είναι διαφορετική. Το Ναυτικό είναι το κατεξοχήν βυσματικό σώμα (κλάδος) του Ε.Σ. Ένα μεγάλο ποσοστό των παιδιών που υπηρετούν στο Π.Ν. έχει χρησιμοποιήσει τις υψηλές γνωριμίες του μπαμπά προκειμένου να κάνει μια θητεία όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη. Η μετάταξη λοιπόν πέτυχε και ο Ναυτάκος πιστεύει ότι ταυτόχρονα τελείωσε και το θέμα στρατός. Προετοιμάζεται λοιπόν για μια θητεία χαλαρή, με πολλά off (όπως λέτε), με παραμεθόριο άντε μέχρι τη Σαλαμίνα ή το Σκαραμαγκά, με ύπνο στο σπίτι και όχι στη μονάδα, με φαγητό εφάμιλλο ξενοδοχείου 5 αστέρων. Κάπου εκεί λοιπόν κάνει την εμφάνιση του ένα ΚΕΠΑΛ , μια ΝΔΑ, ένας Παλ*****ς και χαλάει τη μανέστρα. Ο πανικός κυριεύει τον Ναυτάκο που το τηλέφωνο στον μπαμπά ή στο βύσμα δεν μπορεί να τον σώσει απο τις άγριες διαθέσεις ενός Δίκα και αρχίζει η γκρίνια ,η κλάψα και ενίοτε η οργή.
Τι κρίμα όμως...Κανένας από τους διοικούντες τον Ε.Σ. δεν δίνει την παραμικρή σημασία στις απεγνωσμένες κραυγές του Ναυτάκου ενάντια στον σκληρό και απάνθρωπο Δίκα απλούστατα γιατί γνωρίζουν ότι ο Δίκας αυτός σε αντιστοιχία με έναν Δίκα τάγματος εθνοφυλακής ή μιας μονάδας τεθωρακισμένων είναι σχετικά ήπιος. Απλά ίσως κάποιοι που κατέχουν υψηλόβαθμες θέσεις στην πολιτική ζωή της χώρας να δυσανασχετούν γιατί ο κακός Δίκας στενοχωρεί τους πιο καλούς και πιστούς πελάτες(ψηφοφόρους) τους. Μέχρι εκεί όμως...
Μέχρι και για απόπειρες αυτοκτονιών ανέφερε σε αυτό το forum ένας Ναύτης ως αποτέλεσμα της απάνθρωπης θητείας στο ΚΕΠΑΛ. Σαν απάντηση έκανα copy-paste απόσπασμα από παλιότερο post του site admin:
Οι περισσότερες αυτόκτονίες, 36 συνολικά, σημειώθηκαν την περίοδο 2000-2005 στο Στρατό Ξηράς. Στο Πολεμικό Ναυτικό σημειώθηκαν έξι αυτοκτονίες την περίοδο 1996-2005 και στην Π.Α. την ίδια περίοδο 13. Σε αυτούς τους δυο Κλάδους των Ε.Δ., επειδή ο αριθμός ήταν στατιστικά μικρός, μεγάλωσε η χρονική περίοδος

Για το τέλος θα ήθελα ολόψυχα να ευχηθώ σε εκείνους που γκρινιάζουν για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο ΚΕΠΑΛ, τα αδέρφια τους και τα παιδιά τους να μην έχουν την ατυχία να υπηρετήσουν εκεί αλλά να κάνουν τη θητεία τους σε κάποια μονάδα του ΣΞ στον Έβρο ή σε κάποιο νησί του Ανατ.Αιγαίου.
 

pppmmm

New member
Εχεις δίκιο για την σύγκριση και φαίνεται αστείο να γκρινιάζουμε εμεις οι ευνοιμένοι αλλα η ειρωνεία σου ειναι τελειως λαθος γιατι οτιδήποτε και να με βάζαν να κάνω και να χάσω ενα χρονο από την ζωή μου δεν θα εκανα τίποτα αλλο από το να το αρνούμαι!!Πρέπει να λέμε ευχαριστώ που χάνουμε ένα χρόνο ανώδυνα ή πρεπει να λέμε οτι....ούτε αυτό χρειάζεται???νομιζω το δευτερο.......
Επίσης ασχετα με αυτό η συζήτηση εδώ ειναι για το πολεμικό ναυτικό και μάλλον δεν σε αφορά γιαυτό δεν μπορεις να καταλάβεις οτι λέγωντας τραγικό το κεπαλ το συγκρίνουμε με καποια αλλα μονάδα του πολεμικού ναυτικού και όχι με μονάδες του στρατού ξηρας!νομιζω αυτο ειναι το θέμα σε αυτήν την ενοτητα.....

no offence αν και κάποια στιγμή πρεπει να μπείς στην ψυχολογία της ενότητας βρε παιδάκι μου!
 

ygeionomikarios

New member
[quote author="pppmmm"]Εχεις δίκιο για την σύγκριση και φαίνεται αστείο να γκρινιάζουμε εμεις οι ευνοιμένοι αλλα η ειρωνεία σου ειναι τελειως λαθος γιατι οτιδήποτε και να με βάζαν να κάνω και να χάσω ενα χρονο από την ζωή μου δεν θα εκανα τίποτα αλλο από το να το αρνούμαι!!Πρέπει να λέμε ευχαριστώ που χάνουμε ένα χρόνο ανώδυνα ή πρεπει να λέμε οτι....ούτε αυτό χρειάζεται???νομιζω το δευτερο.......
Επίσης ασχετα με αυτό η συζήτηση εδώ ειναι για το πολεμικό ναυτικό και μάλλον δεν σε αφορά γιαυτό δεν μπορεις να καταλάβεις οτι λέγωντας τραγικό το κεπαλ το συγκρίνουμε με καποια αλλα μονάδα του πολεμικού ναυτικού και όχι με μονάδες του στρατού ξηρας!νομιζω αυτο ειναι το θέμα σε αυτήν την ενοτητα.....

no offence αν και κάποια στιγμή πρεπει να μπείς στην ψυχολογία της ενότητας βρε παιδάκι μου![/quote]

Για να καταλάβω δηλαδή υπονοείς ότι οι Ναύτες δικαιούνται διαφορετικής μεταχείρισης από τα παιδιά που υπηρετούν ΣΞ;
Προφανώς και το συγκρίνετε με άλλες μονάδες του Π.Ν. οι οποίες είναι στη μεγάλη τους πλειοψηφία λούφα και απαλλαγή. Αυτό που λες ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο τα λεγόμενα μου, ότι δηλαδή ενώ είστε προετοιμασμένοι για μια θητεία ζάχαρη εμφανίζεται μία ,το ξαναλέω μία και μόνο μονάδα, η οποία θυμίζει λίγο το ΣΞ που με νύχια και με δόντια καταφέρατε να αποφύγετε. Τι να κάνουμε όμως ,η ζωή είναι άδικη!
Πάντως νομίζω ότι είμαι απολύτως μέσα στην ψυχολογία της ενότητας, απλά βλέπω τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία.
 

pppmmm

New member
δεν δικαιουνται διαφορετικη μεταχειριση απλα....συζητάμε σε διαφορετική βάση!!!αν δεν μπορεις να μπεις στο νοημα απλα μην συμμετεχεις!
Και στον στρατο ξηράς δεν πρεπει να γκρινίαζουν στην τουρκία εχεισ δει εκπαίδευση??ετσι θα το πάμε??
Μιλάμε για το πολεμικό ναυτικό και με βάση της ευνοικες συνθήκες που επικρατούν εκει!οχι με βάση τις θητείες γενικά!γιατι σαρεσει να τα μπλέκεις?

Και ναι οι περισσοτερες μονάδες είναι χαλαρες...ετσι δεν θάπρεπε ναταν όλες μήπως??δηλαδη μακαρι να κακοπερνάγαμε και εμείς ή να ήταν καλύτερες συνθήκεσ και στονΣ.Ξ?
 

ntalaras

New member
ygeionomike polu arghses na grapseis gia to nautiko e?kai eipes na kaneis pali thn emfanish sou e?giati dn pas kai sto thema tou stratou na grapseis kati antistoixo gia to swma ulikou polemou h kapoio allo busmatiko pou exei o stratos?pou uparxoune kai dinontai 20 meres agrafes adeies?giati prepei na mas prhzeis gia ena swma pou dn gnwrizeis?
alla ksexasa esu prepei na eisai o tupos pou leei kalutera na pethanei h katsika tou geitona.
apo to na kaneis 3 post thn hmera se auto to site traba kane kamia duskolh thiteia.
katalabe to to nautiko einai busmatiko swma pragma pou shmainei oti kapoia pragmata einai diaforetika apo to SK.opoios mpei sto xoro xoreuei.molis brw thn dunatothta na ginw fantasma tha afhsw pisw m olo auto to panhguraki pou legetai ellhnikh thiteia.
an kapoios pernaei asxhma eimai o teleutaios pou to thelei+elpizw na diorthwthei.alla otan pernaei kapoios kala dn euxomai na tou xalasei.na h diafora mas.
ante twra pisw sto nhsaki sou kai ase emas na kanoume paramethwrio salamina kai eleusina kai na klaigomaste
 

ygeionomikarios

New member
[quote author="ntalaras"]ygeionomike polu arghses na grapseis gia to nautiko e?kai eipes na kaneis pali thn emfanish sou e?giati dn pas kai sto thema tou stratou na grapseis kati antistoixo gia to swma ulikou polemou h kapoio allo busmatiko pou exei o stratos?pou uparxoune kai dinontai 20 meres agrafes adeies?giati prepei na mas prhzeis gia ena swma pou dn gnwrizeis?
alla ksexasa esu prepei na eisai o tupos pou leei kalutera na pethanei h katsika tou geitona.
apo to na kaneis 3 post thn hmera se auto to site traba kane kamia duskolh thiteia.
katalabe to to nautiko einai busmatiko swma pragma pou shmainei oti kapoia pragmata einai diaforetika apo to SK.opoios mpei sto xoro xoreuei.molis brw thn dunatothta na ginw fantasma tha afhsw pisw m olo auto to panhguraki pou legetai ellhnikh thiteia.
an kapoios pernaei asxhma eimai o teleutaios pou to thelei+elpizw na diorthwthei.alla otan pernaei kapoios kala dn euxomai na tou xalasei.na h diafora mas.
ante twra pisw sto nhsaki sou kai ase emas na kanoume paramethwrio salamina kai eleusina kai na klaigomaste[/quote]

Sto nhsaki mou vriskomai ayth th stigmh pou grafw ayta ta posts. Prepei na omologhsw oti ta posts den ta grafw monos mou. Edw sto iatreio ths monadas erxontai diaforoi fantaroi liwmenoi apo th skopia ,thn aggaria, th zesth anazhtwntas th drosia tou air-condition pou yparxei sto xwro ayto. Gia na perasoume thn wra mas tous deixnw ayta pou grafete kapoioi apo esas tou Naytikou. Alloi vazoun ta gelia, alloi vrizoun (kyries, giwtompala, kwlovysmata kai ta synafh) kai alloi me protrepoun na grafw thn ali8ia gia to Strato Ksiras se antidiastolh me th loufa tou P.N.
Den katalavainw giati lysate toso poly pou metaferw kapoies apopseis pou den einai mono dikes mou.
Eipes oti an kapoios pernaei asxhma eisai o teleytaios pou to 8elei kai elpizeis na dior8w8ei! Mallon mas douleveis...Sou aresei esy na pernas kala. Telos. Ta eyxologia gia osous pernane asxhma einai anousia kai ypokritika.
H diafora mas einai allh. Egw 8elw na mhn yparxoun kapoioi pou pernoun kalytera apo allous. Esy 8es na pernas kala kai eyxesai na mhn yparxoun atoma pou den pernoun toso kala arkei na mhn eisai esy aytos.
H thiteia einai to 8eatro tou paralogou kai to pio paralogo einai oi xaotikes diafores pou yparxoun sth thiteia enos Nayth kai enos Stratiwth. Epeidh zoume se dhmokratia kai ena apo ta aga8a ths einai h isothta epi8ymw OLOI na kanoun mia thiteia aksiopreph xwris diakriseis kai me antistoixo va8mo dyskolias.
De 8a dextw pote th logikh na mhn aggizoume tous ligous kai eklektous gia na mhn tous xalasoume thn kaloperash. Gia mena oi an8rwpoi den diaxwrizontai se elit kai se paidia enos katwterou 8eou.
 

Thornheart

New member
Ρε ygeionomikarie εσύ σαν γιατρός δεν περνάς απείρως καλύτερα από τον απλό στρατιώτη που λιώνει στην σκοπιά και στην αγγαρεία? Και μάλιστα περνάς πολύ καλύτερα και από κάποιους ναύτες ή σμηνίτες αρκετών μονάδων. Οπότε ξεκίνα πρώτα να χτυπάς κανένα Γερμανικό νουμεράκι και μετά κάνε ελεύθερα όσες συγκρίσεις θες. Τα παιδιά αυτά που λες, όταν έρχονται στο ιατρείο και βλέπουν αιρκοντίσιον κτλ τι νομίζεις ότι σκέφτονται?
 

ygeionomikarios

New member
Re stravogianno 8a prepei na apolgh8w epeidh eimai giatros? Me thn aksia mou perasa sthn Iatrikh me Panellhnies Eksetaseis. Den eklepsa apo kanenan oute evala vysma...
 

Thornheart

New member
Τότε με αυτό το σκεπτικό τι φταίω εγώ που ο πατέρας μου είχε κάποιες γνωριμίες και με έβαλε αεροπορία? Η θέση υπήρχε και απλά περίμενε κάποιον να την πιάσει... Δεν δημιούργησα μία θέση για την πάρτη μου, απλά όποιος είχε κάποιο καλό βύσμα θα την έπερνε.

Αν θες να διαμαρτυρηθείς για την υπάρχουσα κατάσταση, τότε ξεκίνα από τους πολιτικούς, οι οποίοι συντηρούν αυτήν την κατάσταση για δικό τους όφελος. Επίσης αν σε ενοχλούν οι ανισότητες στην ποιότητα της θητείας μεταξύ των στρατευμένων, τότε μην ασχολείσαι μόνο με τις διαφορές ανάμεσα στα τρία όπλα αλλά και με τις διαφορές ανάμεσα στις ειδικότητες του κάθε όπλου, όπως για παράδειγμα στην προνομιακή μεταχείρηση που έχουν οι γιατροί στο κάθε όπλο. Βέβαια αυτό δεν σε συμφέρει έτσι δεν είναι? Και δεν μπορείς να λες ότι επειδή έγινες με την αξία σου γιατρός δεν έχεις καμία ευθύνη για αυτήν την μεταχείριση, γιατί πολύ απλά το θέμα δεν είναι αν κάποιος είναι εκεί που είναι με την αξία του ή με το βύσμα του, αλλά αν όλοι οι φαντάροι περνάνε την ίδια θητεία ή όχι.

Όπως για εσένα είναι προκλητικό το να γρινιάζουν κάποιοι για μία θητεία ζάχαρη σε σχέση με αυτά που περνάνε κάποιοι στρατιώτες, μπορεί αντίστοιχα για κάποιους στρατιώτες η δική σου η θητεία ως γιατρός να είναι αντίστοιχα πρόκληση σε σχέση με τις άπειρες ώρες σκοπιάς και αγγαρείες σε όχι και τόσο ευχάριστες συνθήκες.

Με λίγα λόγια, εγώ βρήκα μία δεδομένη κατάσταση, έπαιξα με αυτούς τους κανόνες και χρησιμοποίησα τις γνωριμίες των δικών μου για να μπω εκεί που μπήκα. Αντίστοιχα και εσύ βρήκες μία δεδομένη κατάσταση και ως γιατρός περνάς όπως περνάς. Το θέμα είναι ότι και οι δυο μας περνάμε πολύ καλύτερα από κάποιους άλλους. Εσύ όμως δεν θεωρείς ότι κάνεις κάτι κακό, επειδή δεν έβαλες βύσμα. Για εμένα αυτό είναι αντιφατικό και υποκριτικό.
 

ygeionomikarios

New member
Den exeis katalavei kati. Den kathgorw aytous pou xrhsimopoihsan tis gnwrimies tou mpampaka tous gia ayth ka8 eayth tous thn praksh. Kathgorw aytous pou an kai einai vysmatouxoi, an kai einai eynohmenoi griniazoun ki apo panw oti den pernane kala.
 

pppmmm

New member
και γιατι δεν καταλαβαινεις και εσυ οτι και ευνοουμενος που εισαι(γιατι εισαι) απτην στιγμη που σε αναγκαζουν να κανεις κατι δεν μπορεις να εισαι ευχαριστημενος......
 

ntalaras

New member
les na perimenoume esena na mas milhseis gia to SK?h tous allous fantarous na mas fwtisete?xerame apo prin ti sunepagetai o SK kai giauto to psaxame kai fugame.oso pio makrua ginetai.kai dn tha katsw-oume na apologithoume se kanenan.opws dn tha katseis na apologitheis se kanenan esu pou teleiwses iatrikh.
asxeto bebaia oi panellhnies me ton strato.alla sth suzhthsh ti na s pw..
dn tha katsw na apologithw pou thelw na m ferontai politismena kai m milane san anthrwpo kai oxi san pontiki.
epishs esu ''morfwmeno'' atomo ase tis paparies tupou strabogianno psarakles giwtompala ktl giati apla deixneis allo ilithio epipedo.
anousios kai upokritikos einai o stratos kai ase ta euxologia m hsuxa.kakes protheseis mporw na rixw kai gw se sena.giati basika mono auto kaneis.
''thiteia aksiopreph xwris diakriseis kai me antistoixo va8mo dyskolias'' <ti mas les re file? giati prepei egw na trexw 1 xrono askopa kai na mhn prospathisw na perasw kala?antistoixos bathmos dusklolias?ta pisteueis auta pou grafeis?gia pes m ton diko sou antistoixo bathmo duskolias?
''Gia mena oi an8rwpoi den diaxwrizontai se elit kai se paidia enos katwterou 8eou" <giati poios tous xwrise?oi nautes sigoura oxi.an thes mpes se kana aristero komma kai trexe katw sto upourgeio ethnikhs amunas apo katw kai kane kathistikh diamarturia.kai meta phgaine kai sto upourgeio ugeias kai zhta oi giatroi na mhn exoun eunoikh metaxeirish.
tote kai mono tote isws pistw gia ta agatha sou kai timia aisthimata.
MEXRI TOTE OMWS ENDOXO POLEMIKO NAUTIKO (to mono pou dn exei paradwthei pote <!-- s8) -->8)<!-- s8) --> )
 

ygeionomikarios

New member
O Panousis eixe pei kapote: de mas x****s re Ntalara! wraio nickname dialekses by the way...sou tairiazei ganti.
Oi dhlwseis sou se xarakthrizoun toso san Nayth oso kai san an8rwpo. Milas antifatika. Apo th mia les oti goustareis na pernas kala giati o stratos einai anousios kai thn allh stigmh se mia exarsh e8nikofrosynhs eksymneis to P.N. pou den paredwse pote opws les...
Taytoxrona diamartyresai gia to KEPAL epeidh ephkses sto skato kai sto skopeto. Eimai sigouros oti an den petyxaine h metataksh 8a epairnes anavolh gia psyxologikous logous. De se kathgorw pou eisai adynamos xarakthras alla 8a htan kalo kapoia stigmh na sta8eis sta podia sou. O mpampas de 8a einai panta dipla sou gia na se prostateyei apo tis kakotopies ths zwhs.
O stratos opws exw ksanapei apotelei mia mikrografia ths koinwnias. Oi maskes peftoun kai o ka8enas deixnei to alh8ino tou proswpo katw apo tis syn8hkes pieshs. Kapoioi epideiknyoun 8arros kai aksioprepeia enw kapoioi alloi peftoun sta gonata kai parakalane politikous,stratiwtikous prokeimenou na tyxoun mias kalyterhs metaxeirishs. Mh geliesai oi deyteroi einai aytoi pou se olh tous th zwh tha parakalane kai tha prospa8oun na epityxoun filwntas katourhmenes podies.
 

ntalaras

New member
telika oti tha hsouna toso komplexikos dn to perimene kaneis.se strimwxame kai dn mporoume na apanthsoume?kai eirwneuomaste?
akou na gelaseis kiolas ligo.dn eimai palaska oute prokeitai na pathsw katholou.dn upoxrewthika se kanenan gia to nautiko kai pernaw fina.ante klapse twra.
exumnw to PN?thn paleueis?lol .mallon epeidh dn eisai sto nautiko dn mporeis na katalabeis gri.alla ti na kanoume.liwse sto kolonhsi sou.me kati atoma san k sena xairomai pou liwneis makrua apoi to spiti sou.katse mia zwh strato gine kai monimas afou goustareis.eisai polu konta na gineis PILAFI.
an eixa to emoticon ths moutzas tha sto estelna.
 
Top