• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΚΕΠΙΧ

EVANS

New member
πολυ πολυ χοντρα ξερω ότι είναι πολυ χωσε και έχει πολυ κουβαλημα.
 

oplonomos

New member
το ΑΣΚΕΠΙΧ (Αρχηγείο Στόλου - Κέντρο ΕΠΙΧειρήσεων) βρίσκεται μέσα στην στοά που βρίσκεται μέσα στο στρατόπεδο της ΣΔΑΜ στην Αγ. Παρασκευή.

Προσοχή, το φύλλο πορείας πρεπει να είναι για ΑΣΚΕΠΙΧ και οχι για ΣΔΑΜ. Ειναι απο τις πολυ καλες υπηρεσιες και παιζει 1-2 με 1-3 με τις εξόδους να είναι οφφ. Ουσιαστικά απασχολεί 4-5 ναυτες και εχει βάρδιες γραφείου. Παρουσιάζεσαι στο Οπλονομείο της ΣΔΑΜ και σε στελνουν κατευθειαν στο ΑΣΚΕΠΙΧ.

Ειναι ησυχη υπηρεσια και μακρια απο σκοπιες και αγγαρειες.
 

pilanthrwpos7

New member
to kako sto kepix einai oti vrisketai mesa sto vouno kai den exei sima kinito oute mporeis na akouseis radiofwno...alliws den prepei na einai asxima..kai vardia na kaneis tha einai pirasfaleia pou einai poli xalara..apla kathesai kai koitas kati othones..
 

oplonomos

New member
αυτο που λες για το σημα και το βουνο εχεις δικιο. ειναι στα εγκατα της στοας. και βεβαια ξεχασα να πω οτι οταν κανεις βαρδια εισαι με την στολαρα...αλλα μπορεις ανα διαστηματα να βγαινεις εξω για κανα τσιγαρο η για να τσεκαρεις το κινητο σου.

ομως οι βαρδιες στην πυρασφαλεια δεν εχουν καμια σχεση. αυτες γινονται απο ναυτες της ΣΔΑΜ. στο ΑΣΚΕΠΙΧ καθεσαι σε ενα γραφειο (γραμματεια) και μπορεις να εχεις λαπτοπ, να ακους μουσικη κλπ...δηλαδη μια πολυ χαλαρη βαρδια. ασε που εχεις και τις 2 επικελευστινες του ΑΣΚΕΠΙΧ συνεχεια εκει...οποιος ξερει τι εννοω ας αναστεναξει μαζι μου....
 

geog

New member
Ααααααααχχχχχχχχ <!-- s8) -->8)<!-- s8) --> <!-- s8) -->8)<!-- s8) --> <!-- s8) -->8)<!-- s8) --> <!-- s8) -->8)<!-- s8) -->
 

Μihalis13

New member
κ έγω για έκει ενδιαφέρομαι αλλά έχω ακούσει ότι δεν είναι πολυ κάλη υπηρεσία έχει κάνεις παραπάνω πλιροφορίες να μας διαφωτίσει λίγο???
 

geog

New member
Μια χαρά υπηρεσία είναι, χωρίς σκοπιές αγγαρίες κλπ. Ακόμα και τα σκουπίδια του Α/Σ ΚΕΠΙΧ τις περισσότερες φορές ναύτες της ΣΔΑΜ τα πετούσαμε. Η μόνη αγγαρεία που έχω είχα δει να κάνουν οι ναύτες του Α/Σ ΚΕΠΙΧ είναι η μεταφορά (με καρότσι φυσικά) των χαρτιών για πολτοποίηση, μηδέν δηλαδή. Τυχόν άσχημες πληροφορίες για Α/Σ ΚΕΠΙΧ μάλλον εκ παραδρομής και εκ παρεξηγήσεως διασπείρονται, λόγω του ότι βρίσκεται στο ΣΔΑΜ. Αλλά ξαναλέω, ουδεμία σχέση με ΣΔΑΜ έχουν οι ναύτες του Α/Σ ΚΕΠΙΧ. Όποιος έχει το βύσμα να πάει, να το κάνει με κλειστά μάτια.
(Και να μην ξαναφέρω στο μυαλό μου τις επικελευστίνες, γιατί με τον Oplonomo θα αναστενάζουμε ολημερίς κι ολοβραδίς).
 
Top