• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Κετχ Πατρας

petten

New member
Καλησπερα!!
Ξερει κανεις τι παιζει στο Κετχ ΠΑτρας στο λοχο διοικησεως;
Απο οτι ξερω εχουν σφιξει αρκετα τα πραγματα.
Αν υπαρχει καποιος που υπηρετει τωρα εκει να μας πει πως πανε και οι υπηρεσιες.
Ευχαριστω!!!
 

tsif

New member
Φιλε μου μην ανυσηχεις για τπτ ειναι τρελο ξυσιμο σε γενικες γραμμες. Μεχρι τωρα ο λοχος διοικησεως δεν εκανε σχεδον τπτ! Τωρα που θα φυγουν οι υπολοιποι λοχοι θα φανε λιγο εμπλοκη αλλα αφου μπει και μετα η επομενη ΕΣΣΟ θα ειστε και παλι χαλαρα.
 

nicklag

New member
ΚΕΤΧ = σκατά απο τότε που χάθηκε το όπλο... Προβλεπέ και άγιος ο Θεός. Μακριά...
 

komitis

New member
Το ΚΕΤΧ έχει δυο βασικά πλεονεκτήματα: Το πρώτο είναι πως βρίσκεται στην Πάτρα (αυτό ισχύει βέβαια εάν είσαι Πατρινός ή έχεις διανυκτέρευση) και το δεύτερο ότι, ακόμη και στην εμπλοκή, οι υπηρεσίες δεν θα πάνε χειρότερα από 2 μέσα 1 έξω, ενώ το φυσιολογικό είναι 1 μεσα 2 ή 3 έξω. Κατά τα λοιπά βέβαια...υπάρχει τίμημα! Η αυστηρότητα σε σύγκριση με άλλα στρατόπεδα (και είμαι σε θέση να συγκρίνω) είναι μεγάλη και σε ορισμένα σημεία ανυπόφορη. Η συμπεριφορά στους στρατιώτες του Λόχου Διοικήσεως δεν διαφέρει ιδιαίτερα από αυτήν που επιδεικνύεται στους εκπαιδευόμενους (μόνο το γεγονός ότι έχει αναφορές για τα πάντα πιστεύω ότι αρκεί) ενώ πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, καθώς μια μικρή παράλειψη ή κακιά στιγμή μπορεί να φέρει "καμπάνα" από εκεί που δεν το περιμένεις. Είσαι διατεθειμένος να δεχθείς την τέντα προκειμένου να είσαι στην Πάτρα; Τότε κάνε υπομονή και μέτρα τις μέρες αντίστροφα. Ειδάλλως, εάν περνάει από το χέρι σου, προσπάθησε καλύτερα για Κόρινθο ή Τρίπολη, που είναι σαφώς χαλαρότερες.
 
Top