• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ

koinoniologos

New member
Εσείς που τα περάσατε ή τα περνάτε ή πρόκειται να τα περάσετε ξέρετε να μου πείτε τι γίνεται με τους κοινωνιολόγους? Δηλαδή πού υπηρετούν και τι καθήκοντα αναλαμβάνουν? 'Εχω ακούσει πως υπηρετούν στο υγειονομικό αλλά και αυτό δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.
Και κάτι άλλο.Πόσο χρόνο εχουμε γενικά να ετοιμαστούμε το πρωϊ και όταν είναι να κάνουμε μπάνιο ή γενικά να χρησιμοποιήσουμε την τουαλέτα πώς γίνεται? Με σειρά προτεραιότητας ή κατ΄ανάγκης?Τόσα άτομα θα είμαστε μέσα και δυστυχώς ραντεβού με τη "φύση" δεν κλείνεται.
<!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
 

μανολης

New member
φιλε αν εχεις βυσμα υπηρετεις οπου θελεις.συναδελφος ειμαι και παρουσιαζομαι την αλλη εβδομαδα στα τεθωρακισμενα.
 

silver

New member
η ειδικοτητα σου φιλε μου στο στρατο ειναι ενα τιποτα.
δεν πας υγειονομικο.
σαν απλος φανταρος πας απλα λογω σπουδων θα σε επιλεξουν για ΥΕΑ,οπου δεν λεει και ιδιαιτερα λογω της παραπανω θητειας,
η για ΛΥΒ.οπου θα πας αναγκαστικα αν κοπεις απο ΥΕΑ,
και θα εχεις πλεονεκτηματα,αναλογα τη μοναδα.

στο στρατο εχεις αλλη μεταχειρηση ΜΟΝΟ αν εισαι γιατρος.
απο εκει και περα αναλογα το βυσμα,την τυχη,τη συμπεριφορα σου.
σαν κοινωνιολογος εισαι στην ιδια μοιρα με το 18χρονο που μολις παρουσιαστηκε.
 

grtt

New member
Οι κοινωνιολόγοι στον στρατό, τουλάχιστον μέχρι πριν 2-3 χρόνια γιατί για τώρα δεν ξέρω, ήταν από τις πλέον βυσματικές ειδικότητες στο Υγειονομικό.

Τέτοια ειδικότητα παίρνουν όσοι έχουν τελειώσει τμήματα Κοινωνιολογίας, Ψυχολογίας, Κοινωνικών λειτουργών κλπ. Συνήθως έδρευαν στην έδρα κάθε μεραρχίας ή ταξιαρχίας και σκοπός τους ήταν να πηγαίνουν σε μονάδες του στρατού και να παίρνουν συνεντεύξεις από οπλίτες σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης τους εκεί, τα προβλήματα κλπ. Συνέτασσαν απόρρητη έκθεση με τα συμπεράσματα τους και με τυχόν προβληματικούς οπλίτες γνώση της οποίας λάβαινε μόνο ο διοικητής και ο μέραρχος.

Βάση επίσημης διαταγής απαλάσσονταν από κάθε είδους υπηρεσίας. Αν αυτό έχει αλλάξει τώρα δε το γνωρίζω. Αν κάποιος ξέρει να μας πει κάτι έγκυρο ας το κάνει.
 

koinoniologos

New member
Βασικά και εγώ κάτι τέτοιο έχω ακούσει.Δεν ξέρω αν χρειάζεται βύσμα για αυτό γιατί αν χρειάζεται τότε ψώνισα από σβέρκο μιας και δεν έχω.Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει.Και αν μπορεί κάποιος γιατρός να μας πει το τι γίνεται στην Άρτα που βρίσκεται το ΚΕΝ Υγειονομικού,αν δηλαδή παρουσιάζονται κοινωνιολόγοι και παρόμοιας ειδικότητας άτομα,ακόμα καλύτερα.
 

DIMISMGR

New member
Παρουσιάζεσαι φίλε μου εκεί που λέει το χαρτι σου. Έπειτα τις πρώτες ακόμα μέρες, έχοντας μαζί πτυχία κτλ. πηγαίνεις στον Στρατολόγο του ΚΕΝ και του καταθέτεις τα έγγραφα αιτούμενος μετάταξη.Έχεις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο και να πας ΥΝ, όπου είναι χαλαρά τα πράγματα.

ΚΕΤΘ 2007 Γ ΕΣΣΟ
 
Top