• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Λήξη αναβολής

Aggelos1986

New member
Καλησπέρα σας. Η απορία μου είναι η εξής: 31 Δεκεμβρίου λήγει η αναβολή μου, οπότε θα πρέπει να παρουσιαστώ σε κάποια εσσό του 14 , θα μου έρθει χαρτί από μόνο του για το πότε και που θα παρουσιαστώ ή θα πρέπει άσχετα με το ότι λήγει να κάνω ΚΑΙ διακοπή??? Κοινώς περιμένω να λήξει και να έρθει το χαρτί ή πρέπει να πάω να την διακόψω(ασχετα που ούτως ή άλλως λήγει)??? Δεν την έχω διακόψει καθώς δεν έχω τελειώσει με τις φοιτητικές μου υποχρεώσεις...
 

dreamer28

New member
[quote author="Aggelos1986"]Καλησπέρα σας. Η απορία μου είναι η εξής: 31 Δεκεμβρίου λήγει η αναβολή μου, οπότε θα πρέπει να παρουσιαστώ σε κάποια εσσό του 14 , θα μου έρθει χαρτί από μόνο του για το πότε και που θα παρουσιαστώ ή θα πρέπει άσχετα με το ότι λήγει να κάνω ΚΑΙ διακοπή??? Κοινώς περιμένω να λήξει και να έρθει το χαρτί ή πρέπει να πάω να την διακόψω(ασχετα που ούτως ή άλλως λήγει)??? Δεν την έχω διακόψει καθώς δεν έχω τελειώσει με τις φοιτητικές μου υποχρεώσεις...[/quote]
Δεν χρειαζεται να κανεις κατι.Με την Β ΕΣΣΟ (ΜΑΡΤΙΟΣ) θα μπεις, οποτε τον φλεβαρη να μπαινεις στο site της στρατολογιας για να δεις ποτε και που παρουσιαζεσαι.Το χαρτι θα σου ερθει λιγες μερες μετα αφου δημοσιευθει η προσκληση καταταξης στρατευσιμων.Θυμισου να εχεις και μια βεβαιωση σπουδων απο τη σχολη αφου δεν εχεις τελειωσει ακομη για να μη θεωρηθει πως εκανες κακη χρηση αναβολης.
 

Aggelos1986

New member
Το έγραψα μία φορά προφανώς... Απλά είχε φάει κάποιο κόλλημα πριν το σάητ και δεν φόρτωνε... Έτσι πατώντας την υποβολή θέματος ξανά και ξανά έγινε το τριπλό ποστάρισμα. Δεν το έκανα επίτηδες, δεν το εμφάνιζε καν σαν αναρτημένο όταν προσπαθούσα.
 
Top