• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Μεσοκολπική επικοινωνία

GiannisThess

New member
γεια σας παιδια να κανω μια ερωτηση εχω Μεσοκολπική επικοινωνία ( τρυπα στη καρδια μεσαιο προς μεγαλο απο οτι ξερω) το θεμα ειναι οτι 2 Μαιου παρουσιαζομαι. δεν θελω με την καμια να παρω απαλαγη ουτε αναβολη θελω να παω κανονικα στρατο. ξερετε τι μπορει να γινει? απλα να βγω κανα ι3-ι3Α-ι4(στη χειροτερη). εχω χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο. ειχα ρωτησει στο στρατολογικο γραφειο για απαλαγη και μου ειπε 5 μερες πριν παρουσιαστης θα πας στο 424 να σε δουν οι γιατροι το θεμα ειναι οτι θελω να παω κανονικα στρατο. και κατι αλλο ξερετε τι γινετε με τις μεταταξεις διαβασα οτι αυτοι που εχουν προβληματα υγειας τους στελνουν κοντα σε αστικα κεντρο. εγω θελω να παω σε κανα νησι η μαρκια απο τη πολη μου(θεσσαλονικη) να αλλαξω λιγο περιβαλον. αν δηλωσω καπου μακρυα θα με πανε εκει η οχι λογο του προβληματος?
 

p_h

New member
αν επιτρέπεται για ποιον λόγο θες οπωσδήποτε να υπηρετήσεις;
 

GiannisThess

New member
πρεπει να υπαρχει καποιος λογος? απλα θελω για να τελειωνω... βρηκα εναν! δεν καταλαβενω την ειρωνια ομως? τι λογος πρεπει να υπαρχει για να μην υπηρετησω? <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: -->
 

angmar

New member
Αυτό που εννοεί το παιδί παραπάνω είναι το εξής. Έχεις ένα Α πρόβλημα υγείας, αν κριθεί σοβαρό απ τους γιατρούς σου βγάζουν Ι5 και πας σπίτι. Επίπτωση στην πολιτική σου ζωή δεν έχεις ΚΑΜΙΑ, πλην του ότι δε μπορείς να μπεις σε σώματα ασφαλείας (που έτσι κι αλλιώς με το πρόβλημά σου λογικά πας για Ι4 στην καλύτερη, οπότε και να κάνεις θητεία, πάλι σώματα ασφαλείας τζίφος).

Ισχύει ότι Ι4 με σοβαρά προβλήματα τους στέλνουν σε αστικά κέντρα και πιθανόν μέσα σε στρατιωτικά νοσοκομεία, για νησί σε κόβω δύσκολο, ότι και να δηλώσεις.
 

GiannisThess

New member
Οποτε εγω τι κανω παρουσιαζομαι στη μοναδα κανονικα η παω 5 μερες πριν στο 424 οπως μου ειπαν στο Σ.Γ?
 

angmar

New member
Στη θέση σου θα πήγαινα στο νοσοκομείο και 5 και 10 μέρες πριν. Δε θα ρίσκαρα να πάθω τίποτα για κανέναν μέσα σε στρατόπεδο.
 

GiannisThess

New member
μα απο οτι καταλαβα απο την ολη φαση. αν παω 5 μερες πριν στο νοσοκομειο ειναι σαν να ζηταω απαλαγη κατι το οποιο δεν θελω. δηλαδη μπορω να παω στο νοσοκομειο και να μαθω εκει αν θα βγαλουν ι3 η ι4? η πρεπει να παρουσιαστω πρωτα και η επιτροπη του στρατοπεδο να με στειλει στο νοσοκομειο για ι3 , ι4?
 

angmar

New member
Δεν είναι σα να ζητάς απαλλαγή. Οι γιατροί θα σε δουν είτε πας πριν είτε αφού παρουσιαστείς. Αν είναι να πάρεις απαλλαγή, θα πάρεις, δε τη γλυτώνεις, όποτε και να πας.
 

ygeionomikarios

New member
Αν δε θέλεις να κυνηγήσεις απαλλαγή μην πας στο Φρουραρχείο 5 μέρες πριν. Παρουσιάσου κανονικά και ανάφερε εκεί το πρόβλημα σου όταν περάσεις από τους γιατρούς. Θα σε στείλουν στο πλησιέστερο στρατιωτικό νοσοκομείο για να σε δει καρδιολόγος και να κριθεί το Ι σου. Για Ι4 σε βλέπω. Για Ι5-απαλλαγή λίγο δύσκολο, ειδικά αν δεν το επιθυμείς.
 

GiannisThess

New member
[quote author="ygeionomikarios"]Αν δε θέλεις να κυνηγήσεις απαλλαγή μην πας στο Φρουραρχείο 5 μέρες πριν. Παρουσιάσου κανονικά και ανάφερε εκεί το πρόβλημα σου όταν περάσεις από τους γιατρούς. Θα σε στείλουν στο πλησιέστερο στρατιωτικό νοσοκομείο για να σε δει καρδιολόγος και να κριθεί το Ι σου. Για Ι4 σε βλέπω. Για Ι5-απαλλαγή λίγο δύσκολο, ειδικά αν δεν το επιθυμείς.[/quote]

δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να παω για ι3? εγω ξερω ενα φιλαρακι μου που μπηκε πριν κανα χρονο. ηταν να τον βγαλουν ι3 αοπλο με ι4 απο οτι θυμαμαι και τους ειπε οτι θελει να βγει ι3 με οπλο και τον βγαλαν. αν πω και γω κατι τετοιο, θα σε στειλουν λες με οπλο? <!-- s:| -->:|<!-- s:| -->
 

kwstas

New member
Κάθε πρόβλημα υγείας έχει διαφορετική αντιμετώπιση και διαφορετική κρίση τελική. Προφανώς το φιλαράκι σου δεν είχε τόσο μεγάλο θέμα υγείας.Πάντως ότι και να γίνει είναι ανθρώπινο και είναι για το καλό σου και φυσικά για το καλό των ανωτέρων.Άμα κριθεί οτι δε μπορείς να εκτίσεις τη θητεία σου πάει να πει οτι υπάρχει σοβαρός λόγος γι αυτό.
 

GiannisThess

New member
δεν μπορω να καταλαβω την φιλοσοφια. τι το τοσο ακραιο μπορει να κανω οστε να επιρεασει την υγεια μου να και να με βγαλουν ι4 (το να βαρεσω καμια σκοπια,θαλαμοφυλακιο, η να καθαρισω και να κανω πορεια 7-8χλμ ισα ισα καλο θα μου κανει μια δοση πειθαρχειας ποτε δεν εβλαψε) απο τη στιγμη που θα μπω σε μια απλη μοναδα στο στρατο ξηρας και οχι ειδικες δυναμεις... τοσο πολυ υπερπροστατευση υπαρχει? καλομαθημενους μας εχουν εδω στην ελλαδα μου φενεται... <!-- s:slap -->:slap<!-- s:slap -->
 

p_h

New member
στρατοκαυλος γιώτας, μάλιστα...
Αν πιστεύεις ότι είναι έτσι όπως τα λες τότε μην πεις τίποτα, υπηρέτησε κανονικά I1.
 

GiannisThess

New member
γεια σας και παλι. τελικα παρουσιαστικα 2 βδομαδες ειπα το προβλημα που εχω με πηγαν στο 424 νοσκομοκειο και μετα μου δωσαν αναβολη για 2 χρονια, γιατι μου λενε οτι πρεπει να διορθωθει το προβλημα που εχω και μετα να μπω στο στρατο. μην τα πολιλογω. διορθοσα το προβλημα εδω και 1 μηνα και σκευτομαι πριν το τελος ιουλιου να κοψω την αναβολη οστε να μπω με την τελευταια εσσο του νοεμβριου. στην ουσια θα εχουν περασει 4 μηνες απο τη μερα της επεμβασεις., ο γιατρος μου λεει οτι η αναρωση ειναι 3ς μηνες και μετα θα ειμαι κομπλε. το θεμα μου ειναι. αν κοψω την αναβολη τωρα.. θα με παρουν? η θα με ξαναπανε στο 424 και θα παρω παλι αναβολη(θελω οσο πιο νωρις να τελειωνω με το θεμα του στρατου)... απλα ρωταω επειδη θα εχουν περασει μονο 4ς μηνες απο την επεμβαση βεβαια θα εχω αναρρωσει πληρως..
αν μπορει καποιος που ξερει να μου απαντησει. ευχαριστω.
 
Top