• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

μετάθεση Διδυμότειχο

KEYG

New member
Χεραιτω το ηρωικο κευγ...β' λοχος ομάδα 2.1...ολα καλα και ωραία, αλλά έμαθα ότι η μετάθεση μου είναι για το Στρατιωτικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου με την ειδικότητα του κοινωνιολόγου...και από ό,τι άκουσα...την έβαψα...άκουσα τα χειρότερα...περιμένω πληροφόρηση... <!-- s:shock: -->:shock:<!-- s:shock: -->
 

KEYG

New member
Να προσθέσω επίσης την ερώτηση αν για εκπαίδευση θα πάω στην Αθήνα ή στην Αλεξ/πολη όπως μου είπαν ή στη θεσ/νίκη.... <!-- s:?: -->:?:<!-- s:?: -->
 

antoniom

New member
Αυτή τη στιγμή υπηρετώ στο Διδυμότειχο,

Ανήκω στο Λόχο Στρατηγείου στην Μεραρχία η οποία ελάχιστα απέχει από το 496ΓΣΝ όπου εσύ μετατίθεσαι.
Δεν είμαι Στρατιώτης ΥΓ οπότε δεν μπορώ να ξέρεις τι θεωρείς μαυρίλα για το σώμα σου, ξέρω όμως ότι οι στρατιώτες που είναι στο 496 περνάνε καλά ...πολύ καλά ... (πάντα με υποκειμενικά κριτήρια). Η μόνη δύσκολη περίοδος για εσάς είναι όταν 2 άτομα του λόχου σας κάθε εβδομάδα έρχονται ως φιλοξενούμενοι στον ΛΣ (ο οποίος είναι από τους πιο μαύρους ΛΣ της περιοχής) για να κάνουνε υπηρεσίες. Εκεί ρίχνουνε το σκοπέτο και τις αγγαρείες της ζωής τους.
 

George84

New member
Για εκπαίδευση πας στη Θεσσαλονίκη στο 424ΓΣΝ.

Νομίζω πως είναι μια χαρά στο 496, είχα πάει εκεί και βρήκα ένα παιδί που ήμασταν μαζί στην Άρτα, από ΤΕΕ νοσηλευτικής, τον είχανε βάλει στο ακτινολογικό και καθόταν στο γραφείο όλη μέρα.
Γενικά στα Νοσοκομεία, όπου και να πας, είναι πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε μονάδα, οπότε μην ανυσηχείς, τυχερός είσαι. Μην περιμένεις να είναι σαν το 412, αλλά επειδή είναι νοσοκομείο, ακόμα και λίγα άτομα να είστε, στη χειρότερη να έχετε πολλές υπηρεσίες και λίγες εξόδους. Γλιτώνεις όμως πολύ τρέξιμο, προβλεπόμενες υπηρεσίες κλπ που έχει στις μονάδες.
Στο Νοσοκομείο είναι χαλαρά, οι ανώτεροί σου θα είναι λογικοί άνθρωποι, που δεν νοιάζονται για το στρατό, οπότε ούτε πηξιμο θα έχεις, ούτε προβλεπόμενες υπηρεσίες θα κάνεις, ούτε φωνές θα ακούς.

Άλλωστε το 496 είναι μικρό νοσοκομείο, οπότε είναι μικρό και το χώσιμο. Καλύτερα θα περάσεις εκεί, παρά στο 424.
 
Top