• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Μεταφορά στην Τρίπολη

cronos

New member
Λογικά κατεβαίνεις Αθήνα και στη συνέχεια υπάρχουν τακτά δρομολόγια από το ΚΤΕΛ Κηφισσού (ανά 1-1:30 ώρα) με προορισμό για Τρίπολη. Το δρομολόγιο Αθήνα-Τρίπολη είναι 2 ώρες.
 

cronos

New member
Όχι αυτό με τις κρατήσεις εισιτηρίων είναι προαιρετικό. Σε περίπτωση που θες να κάνεις κράτηση τότε επικοινωνείς με το τάδε τηλέφωνο.
 

stack

New member
[quote author="cronos"]Όχι αυτό με τις κρατήσεις εισιτηρίων είναι προαιρετικό. Σε περίπτωση που θες να κάνεις κράτηση τότε επικοινωνείς με το τάδε τηλέφωνο.[/quote]

ΑΑΑ! οκ,γιατι αν ηταν ετσι θα ζητουσα θεση διπλα στο παραθυρο πανω απο τον μπροστινο δεξι τροχο χ0χ0χ <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->
 

MNW

New member
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΜΑΘΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΙΩΣΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΜΠΑΙΝΩ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΡΙΠΟΛΗ. ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΧΑΛΑΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΨΙΛΟΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΤΗ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΑΠΟ Φ ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΟΙΡΑ? (ΣΕ ΜΟΙΡΕΣ ΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> )
 

assistant

New member
Στην 3η μοίρα θα πας που έχει και τις καλύτερες εγκαταστάσεις.
Καλή θητεία.
 

panoplos

New member
Mexri fetos isxue to rhto: h 1h (moira) petaei,h 2h perpataei kai h 3h tous koitaei.Apo fetos h 3h perpataei kai h 2 tous koitaei...

oi egkatastaseis sthn 3h moira einai kales kai ta mpania normal.ta estiatoria einai ligo kapws,alla etsi einai se oles.to kulhkeio einai mia xara gia th douleia tou,alla oi oures ateleiwtes fusika...
 

kthom

New member
Μολις πηρα τηλεφωνο στο ΚΤΕΛ Αρκαδιας στην Αθηνα για να ρωτησω για δρομολογια την Τριτη (11/11) για Τριπολη και μου ειπανε οτι Δευτερα, Τριτη και Τεταρτη θα βαλουν εκτακτα δρομολογια για τους φανταρους που φευγουν απο Αθηνα και μας πανε κατευθειαν στην πυλη της 124ΠΒΕ. Ακομα δεν εχουν βγει τα δρομολογια αλλα μου ειπε να παρω την Παρασκευη να μου πουν τις ωρες. Οποτε οποιος ενδιαφερεται ας παρει τηλεφωνο στο ΚΤΕΛ την Παρασκευη και θα του πουν!
 
Top