• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Μια καλή μονάδα πεζικού στη Λήμνο???

kyriakos87

New member
Παιδια μπορει κανεις να μου πει μια καλή μονάδα πεζικού στη Λήμνο????helpppppppp
 

thagkol

New member
Εξαρτάται για τι σώμα μιλάς. Γενικά, καλά είναι στην ταξιαρχία και στο ΤΥΠ.
 

kyriakos87

New member
ταξιαρχία και τυπ που βρίσκονται?
για πεζικό απλο ενδιαφέρομαι αλλα κ για διαβιβάσεις
 

thagkol

New member
[quote author="Tmark"]Έγώ ακούω άλλα για το ΤΥΠ στην Λήμνο..[/quote]
Φίλε εκεί υπηρετώ τον τελευταίο 1,5 μήνα, εξαρτάται και πόσο γκρινιάρης είναι ο καθένας. Υπάρχουν και στο ΤΥΠ άτομα που όλα τους φαίνονται άσχημα, συμφωνώ αν ο άλλος είναι καλομαθημένος ή έχει την απαίτηση να βγαίνει 2-3 εξόδους την εβδομάδα, τότε το ΤΥΠ θα του φαίνεται χώσιμο τρελό. Εγώ το να βγαίνω μόνο 1 φορά την εβδομάδα, αλλά το κλίμα μέσα στο στρατόπεδο να είναι χαλαρό, το προτιμώ χίλιες φορές από το να έχω 2 εξόδους την εβδομάδα στάνταρ και ίσως 3, αλλά να με πρήζουν συνέχεια με φωνές, συναγερμούς, ασκήσεις κλπ.
Έτσι κι αλλιώς, μετά το 15αύγουστο η Λήμνος δε θα λέει απολύτως τίποτα για να βγεις έξοδο.
Αν κάποιος προτιμάει να τον τεντώνουν όλη μέρα, αλλά να βγαίνει συχνότερα εξοδούχος, τότε ας μην έρθει στο ΤΥΠ, οκ. Αλλά εδώ βέβαια υπήρχαν άτομα που γκρίνιαζαν στη Λαμία και θεωρούσαν ότι μας τεντώνουν, δε θα γκρινιάζουν στο ΤΥΠ;
 

Tmark

New member
Καλά τα λες, συμφωνώ μαζί σου. Απλά έχω φίλο μέσα στο στρατόπεδο από την Εσσό σού και μου λέει ότι είστε λίγοι φαντάροι και είναι πολλές οι υπηρεσίες και πέφτει λίγο τέντωμα..
 

thagkol

New member
[quote author="moshelas"]μαγκες μακρυα απο το 88ΤΥΠ...[/quote]
Ναι, πηγαίντε καλύτερα σε κανένα μηχανοκίνητο τάγμα, να τρέχετε όλη μέρα σε ασκήσεις. Ξαναλέω, το 88 ΤΥΠ είναι μια χαρά.
 

moshelas

New member
Φιλαρακο εκατσες 1,5 μηνα στο στρατοπεδο οπως φαίνεται απο το sig σου....

Αν βάρεσες και καμια αδεια ενδιαμεσα τοτε λογικο να μην εχεις κανενα παραπονο. Άντε βγάλε το 5μηνο με 2 αδειες και 27-28 υπηρεσίες τον καθε μήνα και κάθε πρωι χαμαλίκια.
Οι έξοδοι δεν είναι τόσο σημαντικές για να βολτάρεις όσο για να κοιμηθείς σαν άνθρωπος ενα συνεχόμενο 7ωρο....
 

mp28

New member
ρε παιδια ας πει καποιος που ξερει τι ακριβως παιζει στη λημνο στο 88 ΤΥΠ γιατι μπερδευτηκα. ο ενας λεει ειναι χαλια, ο αλλος οτι ειναι καλα! τελικα τι ειναι;; καλα η οχι;; οποιος ξερει ας ενημερωσει και αν γνωριζει καποιος εκτος απο το τι παιζει μεσα στο στρατοπεδο, απο εξοδους και αδειες;;;; θα βοηθησει πολυ οποιος ξερει κατι!
ευχαριστω εκ των προτερων!
 

Gogito

New member
Καλησπέρα, ελπίζω η ερώτησή μου να μην είναι εντελώς off-topic, αλλά μου ήρθε χαρτί μετάθεσης για την 101 Μ.Π.Π. - Π.Ε.Π. στο Λιβαδοχώρι του Ν. Λέσβου, αλλά δε μου διευκρινίζουν σε ποιο νησί είναι αυτή η μονάδα. Είναι στη Λήμνο;

Επίσης αν κάποιος γνωρίζει κάποιες γενικές πληροφορίες σχετικά με αυτή τη μονάδα ας δώσει μια γενική εικόνα, να ξέρω τι να περιμένω βρε αδερφέ...
 
Top