• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Μοίρα ΓΕΑ

pterarxos

New member
Γειά σε όλους τους σμηνίτες. Λοιπόν θα ήθελα τη βοήθεία σας. Είμαι από Α' 2007 με ειδικότητα ΣΥΕΓ και στις 30.09.2007 τελειώνω το 5μηνο της παραμεθωρίου στην Ελευσίνα (112 ΠΜ). Μου έχει έρθει σήμα με την ένδειξη ΜΓΕΑ. Επειδή έχω ακούσει πολλές διαφορετικές απόψεις και δεν μπορώ να βγάλω άκρη αν μπορείτε πείτε μου τι παίζει γενικά στο ΓΕΑ και τι μπορώ να κάνω για να περάσω όσο πιο ομαλά και ήσυχα το υπόλοιπο της θητείας μου. Για τα παιδιά της Γ'07 καλή αρχή! Ευχαριστώ.
 

assistant

New member
Κοίτα φίλε στη Μοίρα ΓΕΑ εξαρτάται από το αν έχεις βύσμα ή όχι.
Ως ΣΥΕΓ, δηλ συντηρητής μπορεί να πας σε κάποια επιστασία αντίστοιχη.
Στην 112 που ήσουν ΜΣΑ, ΜΣΕ;
Πώς σε παίζει; 1½-½ ή 1-1;
Γενικά το πεντάγωνο είναι λίγο προβλεπόμενο και αυτό.
Δεν ξέρω δηλαδή αν χαλαρώσεις εκεί.
Αν νομίζεις ότι δεν αξίζει τον κόπο και δε θες να φύγεις, κάνε δήλωση αμετάθετου μήπως και μείνεις στην Ελευσίνα.
 

pterarxos

New member
Στην 112 είμαι στη ΜΣΕ στο γραφείο προσωπικού και με παίζει μιάμιση - μισή. Το θέμα μωρέ είναι ότι με έχει κουράσει η πτέρυγα μάχης. Όσο για το προβλεπόμενο δεν με ενοχλεί. Το έχω ακούσει ότι γενικά εξαρτάται με την επιστασία που θα είμαι και θα δω τι μπορώ να κάνω. Ξέρεις γενικά πως είναι εκεί οι σκοπιές και ποιο θα μπορούσε να ήταν το χειρότερο σενάριο υπηρεσιών;
 

assistant

New member
Δεν έχω τέτοια πληροφόρηση για τη Μ.ΓΕΑ αλλά αν έχεις βαρεθεί την απόσταση της Ελευσίνας και τα χίλια μύρια προβλήματα της 112 που προκύπτουν συνεχώς, κατηφόρησε προς Μεσογείων.
Πάντως και κει είναι αρκετά ως πολύ προβλεπέ λόγω του υπουργείου.
Εκτιμώ ότι και κει μπορεί να σε παίζει 1½-½. Αν μπορεί να γίνει και χειρότερο, δεν το γνωρίζω.
 

nex

New member
Η υπηρεσία είναι προβλεπέ (αλεξίσφαιρο - όχι τώρα με τον καύσωνα βέβαια) επειδή έρχονται έφοδοι από στραταίους - ναυταίους. Οι δικοί μας ποτέ δε σου δημιουργούνε πρόβλημα. Έχει κάμερες που κοιτάνε στην κατεύθυνσή σου και γενικά πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

Κατά τ'άλλα όμως μην περιμένεις να δεις ανώτερο/ανώτατο στη μοίρα. Όλοι είναι στα γραφεία τους.. δεν ασχολείται κανείς με τους στρατεύσιμους. Στη μοίρα δεν παίζει σφίξιμο και χαιρετούρες. Πιο πολύ έχεις έγνοια μην πετύχεις τους στρατο/ναυτονόμους παρά τους δικούς μας ανώτατους. Τώρα αν η επιστασία σου επιβάλλει να τριγυρνάς κοντά τους αυτό είναι άλλη υπόθεση, αλλά και πάλι να θυμάσαι οτι ειναι γραφείο, όχι πτέρυγα μάχης.

Φάνης
 

pterarxos

New member
Αν μπορείτε πείτε μου λίγο πόσες σκοπιές έχουμε σαν σμηνίτες στο ΓΕΑ, πόσα νούμερα και ώρα. Επίσης καμία καλή επιστασία ή γενικά κάποιο καλό γραφείο. Ευχαριστώ.
 
Top