• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Μοφατ χαιδαριου

sklavos

New member
Γειας σας παιδια.
Ειναι κανεις μοφατ χαιδαριου αυτον τον καιρο που θα μπορουσε να μου πει τι παιζει εκει απο υπηρεσιεσ και προγγραμμα?Επισης εχω μαθει οτι εχει φυλακια ,αν ναι που βρισκονται αυτα ? περιμενω μεταθεση για εκει και ειπα να παρς μια ιδεα.....
 

Valygar

New member
Μοφάτ ήμουν εγώ, 309.Αν πας 2ο λόχο θα σε στείλουν φυλάκιο για περίπου...επ'αόριστον!Αν είσαι πρώτο λόχο θα σε βάλουν σε κάποιο γραφείο, αλλά είναι πιθανό να σε στείλουν κάπου με απόσπαση, π.χ. ΚΑΑΥ, ΑΣΔΥΣ, ΔΥΒ κλπ.Υπηρεσίες η ταρίφα πριν 3-4 μήνες ήταν 3-1 και Πάσχα με τα γκρουπάκια έφτανε μέχρι και 8-1, με υπηρεσιακά την 3η μέρα υπηρεσίας.Κατά τ'άλλα έχει μια ψιλοεκπαίδευση μία στο τόσο αλλά από καμπάνα λίγα πράγματα.Γενικά καλή μονάδα, αν μένεις εκεί κοντά, απλά θ'αφήσεις τα οστά σου στην ΑΠΟΠ.
 

Valygar

New member
ΑΠοθήκη ΟΠλισμού.Είναι η μόνη σκοπιά που είχαμε.Α, κι αν είσαι άοπλος πας 3ο λόχο και κάνεις μόνο θαλαμοφυλίκι.
 

soukoutoube

New member
Ξανααλλαξε δυστυχως και εχουμε και σκοπια.Ο δε διοικητης, εχει ξεφυγει πληρως.Καθημερινο 35λεπτο τρεξιμο, μετά βαρη, μετα ταγματικη αναφορα μες στο λιοπυρι,μετα οπλοασκησεις...Και καθε Παρασκευη...Επιθεωρηση αλα Ευελπιδων...Δεν υπαρχει ο τυπος παιδια...Γ..ω το σπιτακι του του αρχικομπλεξα...Ο πανιβλακας με ολη τη σημασια της λεξεως...Απο κοντα φυσικα και 2 κυριως στελεχη, ενας ψηλος με καραφλα, τραγικος, με σκατα μες στο κρανιο, κ ενας ειρων, πανχοντρος υπ/γος, που βγαζει αναφερομενους για να ικανοποιει τα κομπλεξ του...Τραγικη μοναδα...τπτ αλλο μαγκες...Μακρια!!!
 

sklavos

New member
[quote author="soukoutoube"]Ξανααλλαξε δυστυχως και εχουμε και σκοπια.Ο δε διοικητης, εχει ξεφυγει πληρως.Καθημερινο 35λεπτο τρεξιμο, μετά βαρη, μετα ταγματικη αναφορα μες στο λιοπυρι,μετα οπλοασκησεις...Και καθε Παρασκευη...Επιθεωρηση αλα Ευελπιδων...Δεν υπαρχει ο τυπος παιδια...Γ..ω το σπιτακι του του αρχικομπλεξα...Ο πανιβλακας με ολη τη σημασια της λεξεως...Απο κοντα φυσικα και 2 κυριως στελεχη, ενας ψηλος με καραφλα, τραγικος, με σκατα μες στο κρανιο, κ ενας ειρων, πανχοντρος υπ/γος, που βγαζει αναφερομενους για να ικανοποιει τα κομπλεξ του...Τραγικη μοναδα...τπτ αλλο μαγκες...Μακρια!!![/quote]
Οπως τα λες ειναι .....αλλα μας παει σταθερα 1-1 αρα δν ειναι και τοσο χαλια.
 
Top