• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Μυωπια ,help

altar

New member
Σε λιγες μερες παρουσιαζομε ΚΕΕΔ, το καλοκαιρι ειμουν υποψηφιος για ΣΝΔ μαχημος/μηχανικος απο τις εξετασεις εμαθα οτι ειχα 1 ,00 στο ενα ματι και στο αλλο 1 ,25 .Μπορω να το κρυψω , ειναι ασημαντο και πιστευω οτι δεν αξιζει ο κοπος να τρεχω στο 401 , θα με περασουν απο οφθαλμιατρο στο κεεδ?

Απ'οτι γνωριζω απο οφθαλμολογικα περνας μονο το τεστ για αχρωματοψια/δυχρωματοψια.
 
D

dls1989

Guest
θα το πεις επιβάλλεται γιατί μπορεί να μπλέξεις οφθαλμίατρο θα περάσεις σίγουρα στο 401
 

altar

New member
Ομως αν δεν μου το ειχαν πει ,εγω δεν θα το ειχα καταλαβει πως ειχα μυωπια και μαλιστα τωρα που πλεον ειναι λιγοτερο κουρασμενα τα ματια ,διοτι δεν εχω πλεον το διαβασμα στο προγραμμα μου , ειναι πολυ καλυτερα .
 

grscorpion18

New member
Και να το πεις με τόσο λίγους βαθμούς δεν πρόκειται να σε πάνε 401 . Πες το και δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Εγώ προσωπικά είχα 3 ,5 και στα δύο και δεν με πήγαν στο νοσοκομείο.
 

kd305

New member
[quote author="altar"]Σε λιγες μερες παρουσιαζομε ΚΕΕΔ, το καλοκαιρι ειμουν υποψηφιος για ΣΝΔ μαχημος/μηχανικος απο τις εξετασεις εμαθα οτι ειχα 1 ,00 στο ενα ματι και στο αλλο 1 ,25 .Μπορω να το κρυψω , ειναι ασημαντο και πιστευω οτι δεν αξιζει ο κοπος να τρεχω στο 401 , θα με περασουν απο οφθαλμιατρο στο κεεδ?

Απ'οτι γνωριζω απο οφθαλμολογικα περνας μονο το τεστ για αχρωματοψια/δυχρωματοψια.[/quote]

Καλύτερα να τρέχεις στο 401 παρά στο ΚΕΕΔ.
 
Top