• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ναύσταθμος Κρήτης...

fousekis

New member
Το νέο φύλλο πορείας για Κρήτη το παίρνουμε κατευθείαν όπως έγραψες παραπάνω και φεύγουμε δηλαδή σε κανά 2ωρο θα έχουμε ξεμπερδέψει; ( έχω κάνει βολές)
 

foukas

New member
Προσωπικά εγώ δεν πήγα καθόλου Κανελλόπουλο αλλά κατευθείαν Σούδα, οπότε δεν ξέρω περισσότερα. Ίσως κάποιος άλλος να μπορέσει να απαντήσει πιο συγκεκριμένα.
 

polyethylene

New member
μην αγχωνεστε παιδες. στις περισσοτερες υπηρεσιες στην σουδα θα ζησετε μεγαλη ζωη. τωρα αν ειστε γκαντεμηδες και πεσετε στις ασχημες, να θυμαστε οτι ακομα και αυτες απο αποψη κλιματος πιθανοτατα ειναι καλυτερες απο πολλες της αττικης.
 

NickOs

New member
Παιδια μιας και μπαινω τωρα το Μάιο και μαλλον θα κατεβω ΝΚ με την 1η μετάθεση, για πειτε πως παιζουν οι υπηρεσιες εκει τωρα!
Για την ΔΔ δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα, μου ειπαν να προσπαθησω για ΔΤ.. ισχυει; Επίσης υπάρχει και ΔΚ και δε ξερω τι άλλες..
Αποτι βλεπω ειστε αρκετα ατομα κατω.. Οτι πείτε χρήσιμο θα είναι. Ακομη αν ξερει κανενας και για νασκρη ή τα 2-3 παρατηρητήρια που ειναι κρητη ας πει.
 

fousekis

New member
Στη ΔΚ Νάτο να έρθεις. Εχουμε και ωραίες ψησταριές και beach bar κοντά. <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool -->
 

abcd

New member
Πάντως σε καμία περίπτωση, και αν ειναι στο χέρι σου, μην πας στη ΔΚ-εθνικά <!-- sPDT_Armataz_01_07 -->PDT_Armataz_01_07<!-- sPDT_Armataz_01_07 -->
 
Top