• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

NASKV (ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΚΩ)

s.kaliman

New member
ΧΑΙΡΕΤΡΑΙ ΠΑΙΔΕΣ!!! ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 18 ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΚΩ.
Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΝ/ΗΥ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ/ΗΚΤΡΟΝ. ΥΠΟΛΟΓ.)
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΚΕΙ???
ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ... <!-- s:slap -->:slap<!-- s:slap --> <!-- s:slap -->:slap<!-- s:slap -->
 

stamatopoulaki

New member
νησακι φιλε μια χαρα εισαι!!!15-15 off θα παιζεις!!γενικα στα νησια ειναι χαλαρα τα πραγματα ειδικα αν εισαι σε παρατηρητηριο.εκει ολη μερα κοιμασαι.το μονο κακο ειναι οτι εισαι μακρια απο γκομενα και οικογενεια τιποτε αλλο!!!ειδικα εσεις που ησασταν μεγαλουτσικη σειρα μια χαρα θα σας παιξει στα νησια

α και δεν ειναι ναυσταθμος ΚΩ ειναι ναυτικος σταθμος ΚΩ
 

s.kaliman

New member
ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ... 16 ΩΡΕΣ... <!-- s:( --:mad:<!-- s:( --> <!-- s:( --:mad:<!-- s:( --> ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ... ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΙΜΟ....

ΣΕ ΤΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ???
 

seamanick

New member
Καλησπέρα στην παρέα!
Εμένα μου είπαν (δεν το είδα με τα μάτια μου) ότι με στέλνουν NASKY, το οποίο βιαστικά μετέφρασα ως Σκύρο και δεν το έψαξα περισσότερο, καθώς η Σκύρος με βόλευε αφάνταστα. Δυστυχώς όμως δε βλέπω κάποια αντιστοιχία σε αυτά τα αρχικά, οπότε λογικά το πιθανότερο είναι ο φίλος να διάβασε "Y" αντί για "V" και ο προορισμός μου να είναι τελικά ο NASKV.

Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει;

Αν καταλήξω στην Κω (προτιμούσα Σκύρο λόγω γειτνίασης με τόπο καταγωγής, αλλά και η Κως μάλλον δε με χαλάει, αν εξαιρέσεις το πολύωρο ταξίδι) please δώστε πληροφορίες!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 

alexios

New member
στην κω το λενε "NASKV"
ενώ στη σκυρο το λενε "NASSKY"

οποτε προσοχη στην ορθογραφια, αυτη που γραφω ειναι η σωστη για το ενα και για το αλλο..
 

lawfighter

New member
[quote author="alexios"]στην κω το λενε "NASKV"
ενώ στη σκυρο το λενε "NASSKY"

οποτε προσοχη στην ορθογραφια, αυτη που γραφω ειναι η σωστη για το ενα και για το αλλο..[/quote]
Ακριβως.
Να κανουμε και ενα ειδικο section για εκπαιδευση στο ΕΣΕ στο forum <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->
 

AdmiraL

New member
Για NASKV και NASSKY έχουν δίκιο οι προηγούμενοι... Όσο για το Νασκω? <!-- s:mrgreen: -->:mrgreen:<!-- s:mrgreen: -->

Ούτε πύλη δεν έχει αφού τη φυλάει το λιμενικό... <!-- s:bravo -->:bravo<!-- s:bravo --> Ένα σπίτι στην ουσία, οικογενειακή μονάδα. Επίσης μέσα στο κέντρο, 2 λεπτά από κρεπερί 3 λεπτά απο goodys 3 λεπτά από καφετέριες κ πάει λέγοντας <!-- s:mrgreen: -->:mrgreen:<!-- s:mrgreen: -->

Δεν έχω πρόσφατες πληροφορίες, αλλά δεν μπορεί να περνάνε άσχημα. <!-- s8) -->8)<!-- s8) --> Λογικά θα σου έστειλε περισσότερα σε πμ ο συνάδελφος άλλωστε.
 

seamanick

New member
Μμμ...καλά ακούγεται λοιπόν!

Thanks αγαπητέ ναύαρχε, θα παρακαλέσω και το συνάδελφο gworshiper να στείλει ένα διαφωτιστικό pm (η προηγούμενη αναφορά του ήταν για το συνάδελφο s.kaliman, που άνοιξε το παρόν νήμα)!

Ό,τι και να γίνει πάντως, ελπίζω στα καλύτερα!

dum spiro, spero
 

vasnomat

New member
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΗΜΟΥΝ Κ ΓΩ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ Κ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ Κ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΩ!
ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΞΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...
 

lawfighter

New member
Βασικα ολα τα ΝΑΣ(Νασχι,Νασλε,Νασκω,Νασρο,Νασλη,κτλ),ειναι διαμερισματα σε λιμανια νησιων.Καμια σχεση με στρατοπεδα...
 
M

Morfeusgr

Guest
Νησάκι είναι μια χαρά και αξίζει να πας φλμ μου! Θα είστε χαλαρά εκεί. Το πρωί μόνο προιστάμενος και σε εξαιρετικές περιπτώσεις Α/Φ!! Το 15-15 είναι μεγάλη υπόθεση, σου μιλαώ εκ πείρας και στην Αθήνα κάτι ανάλογο δύσκολα θα βρεις!!!!

Καλή θητεία!!
 

seamanick

New member
Τελικά το δικό μου είναι κατά 90% NASSKY, και απ' ότι είδα στο αντίστοιχο νήμα (τελευταία αναφορά Μάρτιος 2009) είναι μετριο-ουδέτερα εκεί τα πράγματα.

Ας ελπίσω τουλάχιστον να ισχύσει το 15-15, που είναι ο βασικός λόγος για να είσαι νησάκι και οι άνθρωποι εκεί να είναι παλέψιμοι...! Αν κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο ας γράψει.

καλά κουράγια παίδες!!!
 

gworshiper

New member
Το 15-15 ισχύει επισήμως με σχετικό σήμα-διαταγή μονίμου φύσεως της ΝΔΑ.Δεν ξέρω από ανθρώπους τί λέει αλλά αν πας στο παρατηρητήριο το 18, θα βαρεθείς να κάθεσαι!!!! <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 

vasnomat

New member
Μια ακομα ερωτηση προς τους παλιουρες!! Εγω πηρα μεταθεση ΝασΚω! 28 του μηνα ληγει η αδεια ορκομωσιας κ επιστρεφω κανελλοπουλο οποτε λογικα απο κει θα παρω φυλλο πορειας προς ΚΩ! Υπαρχει καποιο χρονικο περιθωριο στο οποιο πρεπει να παρουσιαστω στην κω? γιατι εχω τρελο προβλημα με τα αεροπλανα οποτε θα παρω πλοιο κ θα χρειαστω ενα 12αρι ωρες μινιμουμ!
 

arxinabarxos

New member
vasnomat ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ...ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΛΟΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΙΟΛΑΣ.
 

seamanick

New member
Συνάδελφε vasnomat, νομίζω ότι το φύλλο πορείας που θα πάρουμε θα έχει ημερομηνία προσέλευσης μετά τις εκλογές.
Δεν παίρνω και όρκο, βέβαια, αλλά πιστεύω ότι θα μας κρατήσουν 3-4 μέρες το πολύ Κανελλό και μετά θα δώσουν εκλογική άδεια και φύλλο πορείας κατ'ευθείαν για τη μονάδα. Εκεί θα πρέπει να παρουσιαστείς βάσει απόστασης της μονάδας από το μέρος που ψηφίζεις, την επόμενη ή τη μεθεπόμενη των εκλογών.

Επιπλέον, βάσει πληροφορίας φίλου που θήτευσε πρόπερσι ΣΞ στην Κω, το Blue Star κάνει γύρω στις 8μιση ώρες, όχι 12 και 16 που έχω διαβάσει γύρω-γύρω, οπότε μην πολυαγχώνεσαι!
 

stamatopoulaki

New member
28 πατε κανελοπουλο ριχνετε βολες,οσοι ειναι για σαλαμινα και παλασκα-κανελο πανε επιτοπου στην υπηρεσια οι υπολοιποι για τα νησια σας δινουν 2 μερες περιθωριο.σιγα μη κατσουν αυτοι να σας ξαναβγαζουν φυλλα πορειας για να ψηφισετε.οποτε γυρω στις 30 θα πρεπει να εισαστε στα νησια σας και λογικα καποιοι θα φυγουν με αδεια 1 οκτοωβρη ως 16 και θα ψηφισουν σπιτια τους οι υπολοιποι μεσα μεχρι 31 οκτωβρη(θα ψηφισουν στο νησι)και 1 νοεμβρη σπιτια τους

ετσι εγινε και στις ευρωεκλογες
 

nikoz

New member
iparxei ένα θέμα όμως stin παραπάνω skepsi. οι λίστες ετεροδημοτών έχουν ήδη φτιαχτεί και έχουν klisei οπότε το thewrw adinato έστω και kapoioineoi naftes να psifisoun στον τόπο τις metathesis τους έτσι άπλα. οπότε iparxoun 3 ενδεχόμενα: 1. να πάρουν eklogiki αδεία από kanelopoulo και να parousiastoun μετά τις εκλογές στις μονάδες τους, : να πάνε tetarti στα nisia (κανονικά diladi) και να πάρουν όλοι αδεία από εκεί αμέσως (talepotia) είτε 3: να βρει το naftko κάποιο τρόπο να psifisoun χωρίς να Είναι σε λίστες (δύσκολο)
 
Top