• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ

steffinternet

New member
Καλησπερα συναδελφοι!Πηρα πριν 3 μερες την μεταθεση μου στην παραπανω μοναδα και ψαχνω πληροφοριες(πως να φτασω,τι να εχω μαζι μου,τι παιζει γενικοτερα εκει),οποτε οποιος ξερει κατι ας βοηθησει παρακαλω!

Ευχαριστω εκ των προτερων

Υ.Γ ειμαι φοιτητης ναυπηγος μηχανικος
 

Νίκος_Ν

New member
Τί να πάρεις; Θα στα πουν εκεί!

Εξάλλου στο ΠΝ, την πρώτη μέρα μετάθεσης παρουσιάζεσαι με την στολάρα (αυτή που έβαλες στην ορκωμοσία). Σε βλέπουν, σε εγγράφουν στη δύναμή τους, και δεν κάνεις τίποτα (πώς να δουλέψεις με τη στολάρα). Επιστρέφεις την επόμενη με την αγγαρείας για να πιάσεις δουλειά.

Μπες και στο λινκ που σου έδωσε ο φίλος kd305 και όταν με το καλό μάθεις τί παίζει εκεί ξαναέλα και δώσε καινούργιες πληροφορίες για το τί παίζει τώρα εκεί, να μαθαίνουν κι οι επόμενες σειρές.

Καλή θητεία. <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
 

dioptras

New member
Φήλε καλέ, πέρνεις το βαπόρι από το πέραμα (το λεγάμενο Σχηστό) και πιγαινης ΠΑΛΟΥΚΙΑ διλαδη εκή που είνε ο ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ. Στην πίλη λες ότι είσε νάυτης για να ιπιρετήσεις και προχοράς ευθία 1 χμ οπου φτανης σε ενα αδιαίξοδο και εκή αριστερά είναι η ΔΤ.
 

dioptras

New member
από πιραιά κάνη περίπου 1 ώρα. από πέραμα (Σχηστό) κάνει 13 λεπτά. Επήσης κωστίζη και φτινότερα από σχηστό. Στιν πύλη αν είνε ένας χοντρούλης δόστου χεραιτίσματα από τον Δημήτρη Κωνσταντίνου. (αφτός είμε εγώ).
Παις του ότι είμε στο υεθα και ότι θέλη μπορώ να βοιθίσω.
 

dioptras

New member
επίσις φηλε απο περαμα φεβγει το καραβι καθε 15 λεπτά. για οτι θελισης γραψε αν θελης και εση καμοια βοιθια.
 
Top