• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΝΑΥΤΙΚΟ Δ ΕΣΣΟ 2009

AdmiraL

New member
[quote author="nikos1987"][quote author="AdmiraL"]Ατομικά φύλλα πορείας στην 1η μετάθεση. Πάντα.[/quote]
oποτε παμε με αμαξι ε?δεν θα κοιμηθουμε εκει ε?για σκυρο παω εγω[/quote]

Nαι μπορείς με αμάξι, όσοι δεν μείνετε Κανελλόπουλο δεν θα κοιμηθείτε εκεί. Απλά θα ρίξετε καμιά βολή και θα φύγετε, και για τα νησιά θα παρουσιαστείτε μάλλον τη μεθεπόμενη μέρα, ή όποτε σας πουν.
 

AdmiraL

New member
Προφανώς. Κάπου αλλού δε ρώτησαν παλι?? είχα απαντήσει και εκεί, Σαλαμίνα την ίδια μέρα.
 

AdmiraL

New member
mmmmmmhmmmmmhhhhmmm..... mmmm.

Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Αλλά η ΥΝΤΕΛ Λέρου δεν ανήκει στη ΝΔΑ, αλλά στη ΔΔΜΝ. Οπότε δεν έχεις δεδομένο το 15-15. Νομίζω η Λέρος έπαιζε χειρότερα, ίσως κάτι σε 20-10, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
 

Broyer

New member
Ρε αλανια, μεθαυριο το πρωι που επιστρεφουμε (κανελλοπουλο εγω) πως θα φοραμε την στολη? Με ολα τα κομφορ (πνιχτρα, μαντιλακι) ή απλα βαζουμε το πανω κατω και παμε?
 

AdmiraL

New member
Τι πάει να πει το πάνω-κάτω?? Κανονικά με φουλ στολή, ναι. Κατα πάσα πιθανότητα όμως θα αλλάξετε σε αγγαρείας για να πάτε για βολή... οπότε άδικα ο κόπος.

Πλάγια μέθοδος: Μπορείτε να βάλετε αγγαρείας απ' την αρχή, και αν σας πουν τπτ να το παίξετε λίγο κινέζοι, ''δεν ήξερα'' και τα σχετικά... Λογικά δε θα σας κάνουν τίποτα, είστε και νέοι ναύτες... μια απ' τα ίδια αν σκάσετε με πολιτικά (και τις στολές μαζί στο λουκάνικο εννοείται) οπότε απλά θα σας στείλουν να αλλάξετε.

disclaimer... Δεν ευθύνομαι για οτιδήποτε σας συμβεί αν βάλετε οτιδήποτε αλλο εκτός από εξόδου <!-- s:p -->:p<!-- s:p --> Κανονικά πρέπει να είστε εκεί με εξόδου. Εγώ απλά όπως τα είδα κατόπιν εορτής αν ξαναπήγαινα θα έβαζα αγγαρείας, και δε νομίζω ότι θα'χα πρόβλημα. Γιατί πήγα με εξόδου, και μετά απλά στηθήκαμε σα λύκειο, και μετά από 5 λεπτά πήγαμε να αλλάξουμε για βολή. Πάντως μετά τη βολή ξαναλλάξαμε σε εξόδου. Γενικά ήταν ένα χάος. Ένας παραπάνω λόγος που το λέω, είναι ότι είναι αρχή ακόμα και το ντύσιμο θα σας παίρνει ώρα και θαναι εκνευριστικό...

Όμως και τις δυο στολές μαζί σας, για παν ενδεχόμενο. Αυτοί που μένουν Κανελλόπουλο μετάθεση ας έχουν και ρούχα για 1-2 μέρες, μπορεί να είναι στην πρώτη τοιχαρχία και να μείνουν μέσα.
 

nikos1987

New member
αα δηλαδη εγω που εχω μεταθεση για αλλου θα αφησω το λουκανικο μεσα στο αμαξι και να βαλω τα αγγαρειας μεσα στην τηλεοραση κ να παω μεσα. καλη ιδεα?
 

Broyer

New member
Μα βολη θα κανουν μονο οι 640 του Πορου, οι 460 του κανελλοπουλου εχουμε κανει ηδη...
Anyway, ας την φορεσουμε εμεις και βλεπουμε...Εξαλλου στο γιγαντιαιο κωλοχανειο του ΠΝ δεν θα ασχοληθει κανεις!
 

sekarius

New member
AYtoi που ειμαστε απο Πορο παιζει να φυγουμε την ιδια μερα η θα κοιμηθουμε ενα βραδυ εκει?
 

tsipouraki

New member
paidia prepei na mathoume gia na kseroume kai posa pragmata tha paroume mazi.dld egw p eimai salamina metathesi pote tha paw???meta tis voles??kai an nai gia poses meres???an ginetai apla ligo sintoma ..gt mageireuoume..oops sorry ftiaxnoume to loukaniko...
 

trv

New member
Τα εχουμε πει πολες φορες. Οσοι ειστε για σαλαμινα θα φυγετε το μεσημερι απο κανελλοπουλο για να πατε κατευθειαν στη μοναδα σας.
Το ποσο θα μεινετε στη σαλαμινα μεχρι να ξαναβγειτε με εξοδο, εξαρταται αποκλειστικά απο την υπηρεσια στην οποια πηγενεται και πως αυτη θα σας χειριστεί. Σε αλλες υπηρεσιες οι νεοι ειναι παντα εξοδου την πρωτη μερα και μετα καθονται full μεσα για 5-6 μερες για προσαρμογη, σε αλλες κατευθειαν μεσα για καποιες μερες, σε αλλες χωριζονται αμεσως σε τοιχαρχιες και παιζουν με τις εξοδους αναλογα την τοιχαρχια κτλ. Κανενας δε μπορει νας σας πει ποτε θα ξαναβγειτε, γιαυτο καλο ειναι να ειστε ετοιμοι, δηλαδη να παρετε εφοδια για καμια βδομαδα, και το πολυ πολυ τα αφηνετε εκει, δε τρεχει τιποτα.
 

giorgosaueb

New member
Kalispera...mipos kapoios gnorizei poso kathesai kanellopoulo an einai na pas kerkyra?
Sou dinoun katholou meres logo apostashs gia naq parousiasteis?
 

trv

New member
Λογικά θα φύγεις το μεσημέρι της Δευτέρας από σκαραμαγκα και την Τετάρτη το πρωί θα πρέπει να είσαι Κέρκυρα.
 

tolis30

New member
για να μη κουβαλαμε ολο αυτο το λουκανικο , μπορουμε να εχουμε μαζι μας ενα σακ βουαγιαζ?
 

thanos1982

New member
09/B ΕΣΣΟ....ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΕΝ ΣΤΡΑΒΟΓΙΑΝΝΑ! 2 ΜΕΣΑ 1 ΕΞΟΔΟΥ....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!
 

ikarus260

Member
Για αυτούς που ρωτάνε για την στολή, είναι υποχρεωτικό να φοράς στολή εξόδου. Κατ' αρχήν δεν σε αφήνουν να μπεις με την αγγαρείας μέσα για κάποιον που το ανέφερε. Πιο εύκολα θα περάσεις με τα πολιτικά μέσα παρά με την αγγαρείας. Πάντως καλό θα είναι να φοράτε την εξόδου, γιατί οι καμπάνες καραδοκούν...
 
Top